Senaste modet: Sopsäckskläningar!

Efter att Elin, Maija och jag åkt hem till Ilana (också kallad: seg hvudet) -och våldgästat hennes hus gick vi till Coop och köpte "lunch" och barnmat.
Efter det mötte vi Vendela och gick till myrängen och åkte sopsäck! -eller ja, eftersom att Elin och Vendela sabbade botten i dem och drog handtagen upp över axlarna så blev det mer av sopsäcksklänningar xD
Vendela Apan
B A R N M A T E N- Asså jag trodde att den skulle smaka värre, men det är ju inte utan att man förstår varför barn spottar ut den...
Ilana har en trollstav, Vendela har en kniv. Undrar vem som vinner..
-that's it.
Btw: är det någon som skulle ha lust att träffas i mårrn? Hör av er i så fall era knäppisar :D

"alltså jag fattar inte varför folk ens vill vara kompis med mig.. jag är mest bara irriterande och jobbig.."

.. brukar Ilana säga. Och jag börjar förstå vad hon menar nu xD



Haha, nejmen ska i alla fall åka "sopsäck" idag med Maija, Ilana och Elin. Det tog ett tag innan allt var bästämt- suck, busungar- men nu är det i alla fall klart.
knäppisar ♥

först kom ingenting, sen kom ingenting, sen kom ingenting..

.. ni vet sånna där dagar när man egentligen inte har något alls planerat?

-sånna dagar då man går och lägger sig på kvällen och tänker: vad sjutton har jag gjort idag? Och svaret alltid blir: inte ett jävla skit.
That's pritty mutch my day ;D

(och som vanligt så mobbar blogg.se mig, så allt flyter ihop och bilderna skärdes av på höger sida.. bara satt' ni vet x____X')


-just nu sitter jag och kollar ut genom mitt fönster på alla jävla slaskig kall snö som omringar mitt hus. Fattar inte att det är vetenskapligt möjligt att det kan vara vinter såhär länge?




vill i alla fall att den ska ta slut. Nu.







båtjobb+tandställning+rött hår+dans+prov=inte så mycket tid kvar att bloooga..

Det stavas: Bortförklaring.



Hur som helst så kom jag nyss hem. Jäktisk dag. -tidigt i mårse steg jag upp, så tidigt att inte ens solen vaknat! Daggen låg orörlig på gröstråna och blänkte i mån ljuset, syrsorna hade precis tystnad.. Okej: klockan var tio, men det är tidigt för mig!

Efter det stack jag direkt till scouterna. Men eftersom att Hedda läser min blogg och hon har vissa.. fördomar om scouter så tänker jag inte berätta vad vi gjorde.
Okej, jag kan berätta lite:



-hade snöbollskrig
-åt varmkorv
-hade saft krig
-hade disktraskrig
-lät folk *<--stryka över* (Johan) klottra ner min arm med permanent penna..
men det allra bästa på hela dagen var när Johan och jag "bråkade" -så båda tog upp varsin skurhink full med smutsigt vatten, såg på varann med en nongalant blick, och gjorde sig redo för att kasta.
Jag såg såg Johan djupt i ögonen och sa långsamt och hotfullt:

"Blunda så sliper du känna smärtan.."


men precis innan Johan hann öpna munnen sa Erik som satt på en stol vid väggen och höll på med sin jojo och bara lyssnat halvt på samtalet:

"Ofta att det gör ont.."



Den oseriösa spänningen i rummet försvann, och Johans och min seriösa blick försvann och vi tappade hinkarna och nästan föll ihop på golvet av garv.. (:
Johan är ego.. -.-'
(btw: allt är cp, fortfarande.. så om jag typ gör mellanrum så flyter allt ihop när jag publierar det, ändå..)

Sticker snart till..

... Skäris (och: ja, Tova. Du säger Skäris! :D) -med Hedda och Tova.
Hedda ska prova kläder och vi säga vad vi tycker om dem eftersom att vi är panka.
OCH SEN SKA JAG FÄÄÄÄÄÄRGA MITT HÅÅÅÅÅÅÅR! EPIC! ♥






















-Nu ska jag springa till bussen.
Lalalalalala.. puss ♥

två förändringar..

.. kommer jag att genomföra den här veckan!
den första är att jag.. faktiskt redan har fått tandställning, fast bara på underkäken, min tandläkare säger att jag inte behöver där uppe eftersom att dem ändå ser hyffsat bra ut.
Den andra är att jag ska FÄRGA MITT HÅR RÖTT I MÅRRN: JA! DET ÄR SANT! JAG LYCKADES ÖVERTALA MAMMA!
-i mårrn är det studiedag ocksååå.. :D Ska vara med Hedda och Tova i Skäris (-som Tova säger)
men nu ska jag till teatern. Lovar att bomba er med bilder på mitt hår i mårrn (:

I'll be out of my mind and you'll be out of ideas, pritty soon..

... So let's spend the afternoon in a cold hot air balloon (:
(Owl City- Hot Air Balloon)


-exakt det ska jag göra.. eller ja, typ. Fanny och Maggan kommer i alla fall hit snart, dem töntarna. Eller i alla fall Fanny.. Maggan kommer senare eftersom att hon skulle till sin kusin eller nåt, den muppen..
-Det ska bli mys. Saknar dem. ♥
(AH! Jag skriver mellanrum men allt bara försvinner. Jävlafuckingfuckfuckfuckblogg.se! Plus att Fanny skrärdes av på sista bilden.. förlåt)

Skridskor med bästa tjejen..

.. Det var grymt :D Fast.. faktumet att det var så ****** kallt sabbade allt lite.  (mycket)
OCH det faktum att jag inte kan åka skridskor var också ett litet problem.. xD Men Ilana garvade.
Det var jävla cp lärare med också. Ilana och jag gick en väg från plattan till Kungsträdgården som tog typ 5 minuter. Och när vi gick tillbaka med lärarna gick dem en väg på typ en halv timme, så jag gick fram och frågade nån random sur kärring av lärarna:

Jag: "öhm.. ursäkta, men alltså är vi verkligen på väg till t-centralen? I så fall: kan ni vägen?"
Hon: "ja, vadå tror du att vi går fel eller???!??!"
Jag: "nej, alltså.. men.."
Hon: "du, jag har faktiskt en karta! Det här ÄR den snabbaste vägen!"
Jag: "ja, men.. jag känner bara inte igen mig och.."
Hon: "jag har faktiskt koll! Jag bor här i stan!"
Ilana och jag kollade på varann och svärde.. -.-'

BÄSTA TJEJERNA...

... Fyllde år idag och igår. Glömde skriva det.. Kände mig elak eftersom att dem är så jeeevla underbara (:
Lite bilder av Julia- som fyller år IDAG! :D
Och Maija som fyllde år IGÅR! :D
-fast oh no.. den klipptes av längst ner.. :( Hur som hällst: Puss på er! Hoppas ni hade det bäst! ♥

skenet bedrar..

Blir inte ni också så sjuuuuukt trötta på alla människor som är så sjuuuuukt perfekta?

dem som skryter om sitt perfekta liv. Jag blev precis så sjukt sur på Fokis blogg. (-nej, jag brukar inte läsa den, men hade stört tråkigt) när hon skrev om sin alla hjärtans dag. Om hur sjukt mysigt hon hade med sin perfekta pojkvän, frukost på sängen, blommor, presenter. Då känner man sig ju verkligen bara jätte glad som firade alla hjärtans dag med sin familj, utan spår av kärlek.

..Så jag undrar bara: folk som är så där så att det känns som om inget i deras liv någonsin skulle kunna har eller kommer gå fel? Är dem och deras liv verkligen fel-fria? Är det så att skenet bedrar, eller finns det verkligen perfekta människor..?

Underbara människor..

... är bara bäst!
fick sjukt mycket glada ansikten idag när jag kom tillbaka, har ingen jeeeevla aning om varför: jag tycker mest bara att jag är irriterande, fattar inte varför dem hade saknat mig.. xD
-därför så gjorde jag ett litet bild-kolasch till er (:
det där är i och för sig inte alla som jag träffade idag, några av dem har jag inte ens träffat sen jag kom hem. Förlåt om någon känner sig träffad om dem inte är med.. Men det var sjukt svårt att få med alla- så jag tog bara lite raaandom...
Kärlek till er ♥

Äntligen, äntligen hemma.. men.. måste det vara på alla hjärtans dag?

Tolv timmar på ett flygplan. Men det var det värt. Eller ja typ, att komma hem till all snö är väl kanske ingen höjdare.. men det ska bli så härligt att träffa alla underbara människor igen.
Just nu saknar jag er mest.
Alla hjärtans dag- på ett plan med päronen och brorsan.. Jag skulle kunna komma på 10000 bättre sätt att spendera den på >.<
Tänkte faktiskt göra något med Den Mystiskte M, och Fantomen (-Ja, jag har gett dem kodnamn?) Men sen insåg jag att jag skulle vara jätte död efter att ha flygit hela natten.
Jaja, ni skiter väl i mitt patetiska tjat, så här kommer bildeeeeer från resan: (laddar upp dem snaaart..)


Curacao


kan fortfarande inte fatta att pappa fotade oss...

New Yooooooork :DD
Lägger ut mer sen :D

Dagen då man hittar en converse rea- "köp ett par för 400 så får du ett par gratis" -är inte det dagen då man inser meningen med livet?

Svar: *lycklig suck* -jo..

helt ärligt asså..

.. så har jag börjat inse: jag kan verkligen inte blogga. Och jag lovar: jag säger inte det här för att ni ska komentera och låsas att ni tycker synd om mig och ba: "jodå, det gör du visst.." utan helt ärligt asså; jag bloggar uruselt, och allt jag skriver är ändå bara: "jag suger på att blogga, jag har aldrig tid att blogga, jag borde lägga ner bloggen"
så förlåt kära bloggläsare: för att jag inte skriver så.. bra, helt enkelt.
Nyligen har jag börjat inse att: min dröm om att bli författare är nog bara att spola ner i toaletten, för jag har så svårt att krama ur det intressanta ur händelser. Jag skriver mest bara om.. vad som har hänt. Aldrig riktigt om det roliga som hänt.
och nu tänker ni: "men vadå? Du är i västindien, allt är väl roligt där?" -jodå, men vad är egentligen intresaant att läsa om. Grejen är att om jag verkligen lägger ner tid på något så finns det en chans att det blir bra. Men det är just det: tid- som jag inte har.
men om ni verkligen vill veta vad som händer JUST nu: klockan är 09: 46. Pappa sitter på verandan och läser, mamma klagar på att jag borde gå och lägga mig, Johan.. ja, vette fan vad han gör, och jag sitter och lyssnar på ljudet av.. ja, jag vet egentligen inte av vad, men något som piper, vi har funderat över om det kan vara en fågel, some kind of sysra, eller möjligtvis en skalbagge.
det enda jag kan säga är att det låter högt. och om jag skulle försöka beskriva ljudet så, ja, typ som två gamlingar som skulle ****** på en luftmaddras. Mysigt, eller hur?
-Ja, det var det..
(OCH FÖR 1000 GÅNGEN: JAG SKRIVER MELLANRUM. MEN ALLT ÅKER IHOP SÅ FORT JAG PUBLICERAR DET! DAMN YOU, BLOGG.SE!)

Coracau bitcheeeez!

Värlens skummaste dag- efter frukosten åkte vi direkt till flygplatsen, och såg att planet vi skulle åka med var.. Hur ska jag utrycka mig tydligt.. jo, juste: Skit litet! Och jag skojar inte när jag säger att det var TVÅ METER brett. Det var en stol på varje sida av gången. Och det var bara 15 platser i planet!
man fick inte ens ha sitt handbagage, utan det tog dem och stoppade in.. någon annanstans i planet. Inte nog med det: utan det  fanns inte ens någon flygvärdinna :o
Plus att man såg rätt in där piloten satt och snackade hejvillt med sin kompis och verkade knappt koncentera sig på att styra.
Som tur var så var bara flygresan typ 30 min, isch. Men det var som att åka flygande mattan, på Grönalund, hela vägen.. ska jag bara säga er.
Nu sitter jag på hotellrummet och begrundar mina fantastiska converse som vi köpte i New York (lägger upp bilder sen)
-är sjukt trött, och det här vart ett cp inlägg :o haha, men ska i alla fall gå och äta middag nu så KÄRLEK ♥

Uppdatering om mitt liv... typ...

( INNAN NI LÄSER DET HÄR VILL JAG BARA SÄGA: JAG SKRIVER JÄTTE MÅNGA FINA MELLANRUM SÅ ATT DET INTE SKA BLI SÅ JOBBIGT ATT LÄSA MEN NÄR JAG PUBLICERAR DET ÅKER ALLT IHOP! SKIT! )
.. det här är vad som har hänt sen sist:

-mamma och jag hittade ett hotell stvärs över gatan som hade gratis internet dit jag tog med mig Johan och vi sitter nu (:
-i morgon bitti flyger vi till Curacau.
-Vi har bokat tid på en frisör salong och om typ en timme ska jag gå och fläta mitt hår: nivet sånna där små flätor, fast kanske inte i hela håret, In a cool way, you know ;D
Dagens garv: (bara för att det ska bli NÅGOT intressant i det här inlägget)
okej, det hände igår, men i alla fall: mamma och jag cyklade till "stan" (ganska liten eftersom att Aruba är.. typ en skit liten ö)
Hur som hällst så gick mamma in i en affär medans jag väntade utanför, vilket var typ en parkering.
Då går en kille förbi mig, typ i 35 års åldern, föreställ er en stor muskulös kille med skinnjacka utan ärmar och hela armarna täckta med tatueringar, percingar i öronen och ögnbrynen, slitna jeans med kedjor, skallig, med massa skägg i en liten fläta vid hakan. Kort sagt: en hård kille.
-som sätter sig i en stor, svart blänkande pick-upp.
Jag ser honom ta fram en skiva ur handsfacket, och trycker in den i cd spelaren i bilden och startar bilen. Innan han hann köra iväg ur min åsyn ser jag hur han trycker på play och hör hur Taylor Swift- You Belong With Me, börjar strömma ut ur högtalarna.
Snacka om att jag höll på att kissa på mig xD

Curasao..

.. tror jag i alla fall att det stavas.
Ja, dit ska vi.. på onsdag, som sagt så åker vi ju runt lite lixom. Just nu är vi på en liten ö i väsindien som heter Aruba, och Cura.. Skit samma, den andra ön som vi ska till på onsdag ligger bara 45 min bort, så vi ska åka i värsta mini planet. Hoho..
Idag tar i alla fall mitt internet slut :( Jag har ju ändå inte bloggat så mycket, haha. Men vi får se om det blir något på Curas.. Den andra ön som vi ska åka till på onsdag xD
om inte: så ses vi när jag kommer hem (:
Och glad alla hjärtans dag i efter skott ♥

inget speciellt att blogga om..

.. naej, förvånande inte. Man tänker att när man är utomlands så finns det 1000 saker att blogga om, men.. ja, njae.. det här är vad jag gör hela dagarna:
-dränker mig i solkräm
-badar
-läser böcker
-solar..
intressant, right?
Men just nu kollar jag på How I Met Your Mother med Johan.
(Och är jävligt överlycklig..)

just nu...

... ligger jag på hotell rummet och känner mig.. hm. Hur ska jag utrycka mig... DÖD!
ni förstår, om jag dränker mig i solkräm, så finns det en chans att jag får fin gämn bränna, men om jag inte gör det så.. blir jag... röd. Så jag blir inte brun som en pepparkaka, som jag gärna skulle vilja.. utan jag blir.. röd, som en tomat.
Och jag skojar seriöst inte. Vill ni ha bevis?
... så får ni det lite senare för mitt internet laggar så det är omöjligt att ladda upp bilder. Förlåt att jag inte bloggar så ofta men.. ja, cp internet.
Puss på er :))))))

RSS 2.0