TWWBABPIWAWU! ^^

Haha, Killar kan faktikiskt vara roliga ibland oxå. X'D satt och "flummade" med Axel på facebook igår..

KONERSATIONEN: (ähm.. lite av början av konvertationen försvann förstås, men Axel sa iaf att han oxå hade hittat på en sån där.. förkortnings grej.. som jag har.. Och jag sa att jag oxå hade en till.. typ)

Jag: "Men den kan jag säga, asså vad den betyder. Vill du höra?"

Axel: "Ja"

jag: "^_^ TWWBABPIWAWU! Bästaste ever!"

Axel: "får man veta den?"

jag: "Juppsiduppsi! ^^ men den är på engelska och jag kan inte stava så bra.."

Axel: "Nå?^^"

jag: "Så rätta mig inte.."

Axel: "okok"

jag: "The world would be a better place if we all where unicornes! Bästaste! 8)"

Axel: "mm ok this is not for the spelling cause the spellings alright but wouldent that be wierd? i mean the uniconres cornes*"

jag: "hahah, nooo! Not if we where pink one's! I mean just think about it: *PINK UNUCORNES*!

Axel: "but the grass would probably die out because of all the unicornes eating it allthe time and there would be no food left and everybody would drown in there own poo! ok that was discusting sorry"
  

jag: "WHAT? Are you so stupid that you actiolly think we would eat grass? :O:O Stupid! We would eat cupecakes OFC! How.. "trög" kan a boy be actiolly..? ^_^

Axel: "cupkakes CUPKAKES ! who would bake them ^^"

jag: "uhm.. the mistearecly rabit hoo lives on the moon? the moon? >:o>:o döööh"

Axel: "howw ic now x'd"

jag: "whaaat..?"

Axel: "owww = owww i =jag c= ser now= nu"

jag: "Witch he mades of stars ho he catche's with a... "metspö"

a magical 'metspööö' "

Axel: "fisching pole"

jag: "haha ;);) exaktly.. witch he sends to the earth.. with a...?"

Axel: "atomic bomb?"

jag: "help me with the story, please?"

Axel:"det blir kul :D:D fast tror du dom överlever den radiaktiviteten"

jag: "bomb? vad betyder det?"   "hahah, vem vet.."

Axel: "bomb = STOR GREJ SOM SMÄLLER"

jag:"cocos atmosfären kanske skyddar dem.."

Axel: "© whohoo!"

jag: "måste faan skriva ner det här! ^^"




hahah, that's it! skriv gärna en komentar och säg om ni tycker att vi är helt.. pantade... ^^, Och skriv gärna och fråga om det var något ni inte förstod eller såå.. ;)

//"Ellie-awesome" :''3


Trådar hit, tyg dit.. Aj, faan! stickte mig på nålen.. Och ofta tyskland vann!

MOSHI MOSHI! :''3

Förlåt för lite seg uppdatering.. (asså, förresten! jag HATAR att man säger: "uppdatering" det låter ju faan sjukt! Säg: "förlåt att jag inte hunnit blogga på ett tag" i stället.. mycket bättre.. enlgt mig iaf..) Men jag har haft fullt upp (som vanligt dåra..) Hela gårdagen höll jag på å fixa med Johans studentfest som ska vara nästa vecka. Den skulle egentligen vara på fredagen. Men det visade sig att Johans franska tjej inte kommit hem då X'D

Så jag håller på för fullt att baka brownies (min specialité) och så håller jag på å syr om en as ful klänning som mamma köpt till en as cool *host, host* klänning som jag tänkte ha på skolavslutingen.. Men mer om det får ni veta senare.. *blink, blink*

Igår på kvällen åkte vi hem till Orscarsson's och hade vår årliga (?) dagisträff.. eller vad man nu ska kalla det. Asså det är Fannys familj, Emelies familj, Maggans och min. (asså "barnen" är jag, Maggan, Fanny, Fannys stora syster: Amanda, som bara är ett år äldre, Amandas klasskompis Emelie, men alla känner ju lixom varann lika mycket. Och så Olle, Maggans lille brorsa)

Vi typ satt hela kvällen och snackade på Emelies lite för litet rum för 5 tjejer. Och typ tryckte i oss polly. Såååå.. efter som att Amanda var lite against Eorovision.. så kollade vi inte. Men vi såg iaf dem sista fem minuterna. Så vi såg att Tyskland vann! synd ba att Sverige inte var med.. förrsta gången på 50 år! (J*vla Anna Bergendal!)

Men vad tyckte ni egentligen om låten? har bara hört den en gång. så vet inte riktigt (KOMENTERA!) :''3




Tycker att den var ganska okej, Men hon ÖVERDREV lite med brittiskan! men det lät ju lixom fint... har alltid älskan brittiska. Men undrar bara om det lixom var meningen.. ;O

Puss <333


// "Ellie-awesome" :''3

Okej, inte för att jag erkänner det. Men MD:are är väl ganska coola då.. X'D <333

MOSHI MOSHI! :''3

Idag fick vi sov morron typ... nån timme. Jag och Tova tog 08:47 Bussen. Och sen träffade vi Alice och Sofia, Som kunde vägen till "Huset" Där vi skulle kolla på niornas musikal: "This is hair!" som var baserad på filmen: "Hair" X'D

Den var verkligen sjukt bra. Men jag tror nog att man måste ha sett filmen för att fatta något. För i början fattade jag inte ett skit. Plus att slutet var sorglit.. Alla typ dog.. Vad är det för ett slut egentligen? ;O inte lyckligt iaf. Men dem sjöng och dansade jätte fint. Sen åkte vi till baka till skolan. Där någon barmhärtig människa äntligen fixade min facebook som har varit lite ledsen på sistonde... (tack Julia) <333

sen hade vi en meningslös svenska lekion. Och sen franska.. "C'est quand ton anniversaire? " lärde vi oss. som betyder...*punkt, punkt, punkt*  >.<

 Hahah, En bild från igår. PÅ Alice och Katja när dem försökte spela Kristin Stewert (stavas..?) Hahah X'D

 hahah, lite fjortis varning! X'D <333

 Ehhh.. min mobil e ju som den e, Och spootlightsen gjorde ju inte saken mycket bättre. Men lite suddiga bilder blir det alltid... ;)

 EN ball scen när dem sjöng.. Den låten som var med i reklamen för körslaget. "I got my hair I got my toes, I got my feet I got my (nånting) .... Got my musels... I got life, Life, Life, life..." typ..

 En scen med Hippiesarna och soldaterna. Väldigt coolt gjort faktiskt :D

 Slut scenen: "Let the sunshine in!" Eller så är det: "let the sun shine in!" ingen aning faktiskt.. X'D asså jag menar att det kan vara: "låt solskenet in.." eller: "låt solen skina in.."

ahja, what ever!


//"Ellie-awesome" :''3

Bland det dummaste man kan göra: HA GLASS KRIG! tro mig.. X'D <3

jaa.. man kan ju ha "krig" med vatten, mat eller kuddar. Men glass!

asså igår på scouterna så hade vi kappsegling (asså en segeltävling) Det var två kill båtar och två tjejbåtar. Vi kom trea. Iaf, vinnarna var dem andra tjejerna (men till vårt försvar så kan jag faktiskt säga att dem var fyra andra åringar och en tredjeåring, och vi var bara EN andra åring och tre förstaåringar)

Så som pris fick vi glass. Du vet en sån där kartong förpaktingar som man lixom kan skära i sär.. eller nåt. Så alla fick lixom en.. kartong.. bit med glass. eller något. "Kriget" började iaf med att Amanda sa..:

Amanda: "Ellie *hahah* du har glass på näsan!"

Jag: "vadå..? var?" *strycker ännu mer glass på näsan med glassen!

Amanda: "ÅH! snälla får jag mosa lite på dig..?"

Jag: "okej.. men LITE!"

Det vart inte lite..

Och sen sa Amanda:

"Kolla Ellie! Det finns två paket till! Snälla! om du kladdar på mig så får jag kladda på dig!"

Jag: "oookej.. då.."

Och Emil satt typ och glodde as mycket på oss, så till slut kom vi överens om att om han fick "Kladda" (det det låter så fel.. men ni fattar) på mig så fick jag göra det på honom..

och det gjorde han. Sannerligen. Mycket! Han tryckte upp hela paketet i ansiktet på mig! hahah, väldigt kladdigt, väldigt kallt, och väldigt kul! X'D

Och sen kom Johannes och ba:

"asså.. gud, hurrni! Det är så jävla omoget.. att göra SÅ HÄR...!" OCH.. han tryckte upp glassen i ansiktet på mig.. X'D <33


 hahah, kanske inte syns. Men kolla nära på min hud. Alla mina små prickar är hallon och choklad bitar från glassen. Men eftersom att den lixom.. torkat på vägen hem så syns det inte. Hahah, jag hade verkligen glass överallt! I håret, på kläderna, på kinderna.. ;O


hahah, SKa döda Youghurt och Emil nästa gång jag ser dem.. >.<

// "Ellie-awesome" :''3

Vädret kan inte bestämma sig..?

Ena dagen så är det as kallt. Jacka, tjocktröja och jeans på sig. Nästa lyser solen, Och det är nästa för varmt att till och med vara i skuggan.. Weard asså..

Iaf. Igår åt vi på.. Skandik? tror jag det heter. Där Johan för tillfället typ praoar. Fast på längre tid. Han har väl jobbat där i typ nån månad nu. Maten var helt okej, Och det var kul att få träffa alla som Johan jobbar med.

Hade teckniskt sätt bara två lektioner idag. Efter som att vi hade två-timmars-bild med Markko. Då vi lixom ränsade allt. Och fick kolla på hur man förbettrats. Genom att jämföra våra gamla bilder men våra nya... ;) faktiskt ganska stor framgång om jag får säga det själv.. <333

Just nu är klockan tyyyyyyp.. *vänta, ska kolla. Vill vara exakt* 20:46   -.- (hahah, Fett LOL! varför sa jag "vänta" det är inte lixom som att ni.. ahja X'D)

Jag kom iaf nyss hem. Har varit med på Seeone möte med Johan. Asså Seeone är avdelingen som Johan och hans kompisar+Marie är ledare på. På schemat stod det sjukvård. B.l.a så skulle dem svara på frågor på ett papper. Frågorna var om sjukvård. Och då var en fråga: "vad betyder ABC?" (och för er som är jätte mycket efter så står ABC för vad och vi vilken årdning man ska.. göra "saker" om det sker en olycka. och det står för: Andning, Blödning och Chock)

och då var det en jätte söt patrull som skrev: (På frågan om ABC asså) "A=Ambulans, B=Brandbil"  så himla GÖLLIT! 

plus att på en annan kontroll så skulle dem hålla koll på tiden, och då sa typ nån av killarna:

"asså.. ähm.. 14 det är ju klockan 4.. och då måste ju.. 17 vara klockan.. 7"

Den andra killen typ ba:

"jaa, så är det nog! *gud-va-smart-du-är-som-kan-klockan-blicken*"  Så Himla gulligt asså! ;) dem e bara för söta..
;O

 hahah, asså skogs scouterna eldade! ser ni hur dem gör? helt fel teknik asså! vilka losers! X'D

 Tog kort på äppelträdet i vår trädgård i måssre. Tycker att värmen på bilden nästan lyser igenom skärmen.. ahh..
;)

 "your thinking 'bout being my baby it don't mater if your black or white..."..?? hahah, asså jag hade bara svart och vitt på mig idag! det är nog den sista gången.. Så himla tråkigt asså. för ni vet: "the word would be a better place if it was pink!"

 heheh ;)

Cya <33
 

// "Ellie-awesome" :''3


HATAR ORIENTERING! tror att jag blivit alergisk mot det. Och mitt hår oxå..

Fy faan va jobbigt! Greer tvingade oss att vara UTE på gympan! UTE! har ni kollat ut eller? för om ni inte har det så kan jag bara medela att det spö regnar! eller gjorde..

 

just nu sitter vi i data salen.. åt nyss lunch. Men innan det fick vi klura ut vad vi skulle göra med våra dyngblöta skor och strumpor. och SÄRSKILT håret.. mitt hår som var så fluffigt och fint innan vi gick ut.. och nu va jag tvungen att sätta upp det! J*vla gympalärare!

vi hittade bara en kontroll oxå.. >.< Och inget vattenkrig blir det häller.. vädret! Kan det inte bara bli solsken igen..? sneeeela?.. :''e <3333


Bortskämda med solsken *frågetecken*? x)

oj, oj, oj.. Sommaren är verkligen på väg! inded!

Man behöver ju faan inte ens ha på sig jacka på väg till bussen. Vid sju på morgonen! x) det kallar jag: "Sommartider, hej hej! Sommartider!"

ehhh.. asså det var mitt sätt att säga att det verkligen börjar bli varmt.

Det var typ värsta flumm dagen idag. Vi "jobbade" typ inte på en enda lektion. Gabby och jag hade ingen större lust idag bara.. (och.. det lät fel)

Anders uterliggar bild var som vanligt.. som.. den alltid är dåra. Lunchen blev potatisbullar. Vilket Julia nästan kräktes på. Martin släppte oss på tok för sent så klart! även fast HAN VET att jätte många HAR EN TIMME att åka hem, så kan han ändå inte släppa oss i tid så att vi hinner med bussen.. Shit asså!

ahja, Solen skiner ju! då blir man ju alltid på bättre humör! och appropå det! det är ju vattenkrig i mårrn me klassen på fotbollsplanen! SÅ jävla ägigt! :''D can't whait!

 Tog kort på all grönska! som växer på min lilla väg på väg till skolan..

 en annan typ.. likadan bild men från annan vinkel.. jaa..

hahah.. men nu. dags för detta:

DAGENS RANDOM CITAT:


*katja och jag sitter brevid varann på bussen hem. Plötsligt börjar Katja sniffa..*

Katja: "Tycker inte du också att det luktar jordnötssmör?!"

Hahha, helt randomly! vi satt helt tyst. Och Så helt plötsligt så sa hon bara det.. X'D


// "Ellie-awesome" :''3

p.s ALLA BF:ARE! Glöm INTE badkläderna i mårrn! :''D



Skit dålig uppdatering, jag vet. Därför kommer mina tre sanaste dagarna nu sammat i en enda stor köttbulle! ^^

ähm.. jaa... Rubriken.. ehhh.. sen var bara lite spontan, okej?

asså förlåt för super dålig uppdatering. Men jag har haft fullt upp!

I fredags när jag kom hem så var jag typ hemma en timme.. typ. Och den ägnade jag åt att äta mellis och typ vila. För sen skjussade (<-- lär mig aldrig hur det stavs..? någon som vet.?) mamma mig till Huddinge aula. Där vi hade genrep för dansuppvisningen som var idag. ;)

det gick väl så dääär.. eftersom att jag inte varit med på lördags dansen på typ två veckor så.. var jag väl lite ringrostig om man säger så.

Sen derekt (eller säger man: Direkt.., anhyway) efter det så åkte mamma och jag hem till Morfar. Där jag duschade. För att sedan åka ner till båt klubben. Till våran båt. Där vi tillbringade natten p.g.a att Johan skulle ha 19-års fest hemma. Och varken Johan eller vi ville att vi skulle vara där.. om man säger så X'D

När vi sedan kom hem typ vid halv fyra nästa dag så.. såg huset... jaa, jag ska inte nämna det. Iaf. När vi hade kommit hem, bytte vi om och sen åkte vi hem till mina kusiner. Som firade 9 och 5 års kalas, Det var fullt med barn dääär. Som JAG fick leka med.

Hahah, det var fett kul. Jag och min kusin Maja(som är nio). Och hennes kusin Matilda(som oxå är nio) kollade i skolkatalogen. Och asså.. små barn är verkligen jätte roliga. Dem tror lixom att dem e så coola. Så Maja och Matilda typ ba:

"asså, han! Ser du han?! asså han.. han är lixom.. han är verkligen... JÄTTE konstig!"

hahah, så jag satt typ och as garva åt deras... uttryck.. X'D

sen iaf idag. Så åkte jag hemifrån typ.. kvart i tolv. För att vi sedan skulle sammlas kvart över. I danslokalen. Precis som förra året så var det proppfullt av elever. För att inte tala om när föreldrarna mm kom sen ;O

Vi var inte med för ens i andra akten. Så vi satt och tittade på förrsta akten. Alla var jätte duktiga. Såklart, vi har ju Sara. Sen när det äntligen var vår tur var alla så kalrt as spända. Men det gick faktiskt bra.. konstigt nog. Jag gjorde inte bort mig så värrst mycket, snurrade åt fel håll och så.. men det får man ju leva med!

i Pausen mellan föreställningarna så sprang Hanna och Julia till ICA för att köpa något att äta. Vi orkade inte kolla på förrsta akten igen. SÅ vi underhöll oss på annat sätt. Men precis innan andra akten skulle börja. Så gissa vem vi såg då..? Wille så klart! Och det gjorde ju inte att jag och Julia blev mindre närvösa.. om man säger så!

Men det gick bra, Förrutom det faktum att vi bara hade två låtar på oss att byta om på. Alla typ sprang som faan! Och kastade av och på sig kläderna. Och toffsarna fasnade i håret! AH! varför behövde vi egentligen ha OLIKA frisyrer? ;O shit asså.. 

men faktum är att det gick bra.. ;) Wille satt längst fram och garvade åt oss.. *PINSAMT*  Och jag hade ett glitter band runt halsen som typ kvävde mig.. ;O

ahja, lägger kanske ut någon bild sen. Måste typ vila nu.. Pussis <3

// "Ellie-awesome" :''3


Värmebölja *frågetecken* ??.. >.<

Asså fy faan va varmt det var idag! :O man dog ju. Var till och med för varmt att ha upprullade jeans-leggins. Och tänk att man till och med kunde ha tjocka jeans och sprumpbyxor under på sig i vintras!

 Ingen engelska blev det på mårgonen, Ingen aning om varför. Martin kom helt enkelt inte. Så vi gick ut i sället, Men Julia skulle av någon andleding kasta en pinne.. på Wille typ (var inte där just då så vet inte vad som hände..) Men Julia fick iaf världens största sticka i tummen.

Tyvärr så var ju inte sjuksyster där så klart. Så är det alltid med skolsystrar. När man inte behöver dem är dem alltid där. Men när man behöver dem, är dem inte där..

Men vi hittade en gympalärare som hjälpte henne med stickan. Maija, jag och Gabby stod runt. Julia var helt cool. Och tyckte bara att det gjorde lite ont. Men inget allvarligt. Medans jag typ började gråta (NÄSTAN) men.. det såg ju så läskigt ut ju.. :O

  En pytte liten kanin unge från djur huset... awww.. <3

//"Ellie-awesome" :''3

Solsken, solsken, solsken... Nästan så man saknar vintern (INTE!)

MOSHI MOSHI! :''3

kom typ nyss hem. Har varit hos min "tandställnings-tandläkare".. jag har ju inte tandställning nu. Men hade på natten förrut.

åkte från skolan derekt från mammas jobb. Somnade på tåget. Som tur var vaknade jag precis innan jag skulle av! ;P Innan tandläkarbesäket gick mamma och jag till "Rockzone" en punk affär på drottninggatan. Där jag köppte min rosa färg till håret. Som visade sig vara fel färg. Mamma köpte fel. Så vi kom dit för att köpa rätt. Men även fast Hedvig sagt att det skulle finnas rätt färg. Och det till och med stod på deres hemsida.. så fanns det inte. J*vla piss värld som inte vill lyda mig!

iaf. Vi hittade åtminstonde två jätte coola tyll tjolar. kan lägga upp en bild sen. Juste! btw. Pappa fixade det med bilderna! så nu funkar det att läga ut! *EXTAS!*

just nu sitter jag här och äter russin och försöker klura ut mitt senaste musiterium...: FACEBOOOK.. >.<

det har varit solsken hela dagen. Musigt, mysigt. Nästan lite för varmt. Tur iaf att jag inte tog jeansen. Utan tjolen :''D

 På bilden idag tog Markko ut oss för att täckna av Bjönrstatyn på framsidan. med dem två björnarna som ska föreställas leker kull.. vilket det inte liknar kan jag bara säga..
Jag, Julia och Gabby fick äntligen vår efter längtade oboy av Markko iaf! ;) SUCK IT!

 Min björnstatys teckning.. inte ens halv färdig.. blev inte så värst nöjd med den.. särsklit inte efter som att allt solsken var i vägen. men jag klagar inte. Vem har inte saknat sommarn lixom.. :''D

 hehe, dagens outfitt. Tyckte till en början som om det såg ut som om ett regnbågs monster gått förbi och spytt på mig.. kanske inte på bilden.. syns inte. men men ;) <3
(ignorera fjortis posen!)

 "DAGENS HAIT-FITT"!.. dagens frisyr helt enkelt.. lite galet kanske.. pappas fluga, Massa små rösa klämmor. och en liten fläta med en rosett i ändan.. :''D

 Haha, tog en bild uppifrån.. tyckte faktiskt att den vart otroligt cool.. :''3

 Tog en bild bakifrån oxå.. förlåt. Lite mycket bilder på mig kanske. Men det ger ju kanske inspiration. Plus att jag e ju hår beoende så jaa.. X'D

 Elin och jag igår. Speglade oss i den röda dörren på tåg stationen. Haha, förlåt Axel.. du råkade komma med X'D


//"Ellie-awesome" :''3

p.s Tack för att du fixade med bilderna pappa.. tekiken gillar helt enkelt inte mig.. >.<

AH! J*vla damp data.. >.<

*suck*.. har bara lust att kast datan i marken. Eller sploa ner den i toan.. fast egentligen så är det ju inte datans fel.. de e ju egentligen mitt. Jag klickade ju på fel sak.. så nu går det ju inte att ladda upp bilder.. de e därför jag är arg..

inte så värst händelserik dag har det varit idag.. hade typ bara 3 lektioner. Asså en två var ju gympa och resurstid.. vilket inte rikigt gills..

Har typ skaffat facebook. Eller bytt lösenord snarare. Jag hade ju glömt bort det förra.. Nu ska jag bara försöka lista ut hur det går till..

pallar inte skiva mer just nu.. har lixom inga bilder att lägga ut elr så.. ska verkligen försöka lista ut hur man får det att funka igen..

cya .. fett tråkigt inlägg.. -.-

"Mod är inte brist på fruktan. Utan övertygelsen om att någonting annat är viktigare än fruktan."

Aah, typ så var det! asså.. tänkte berätta om en annan händelse på seglingen. Pallar inte skriva om min sega dag som jag tillbringade hemma i sängen på grund av att jag typ kände att jag nästan hade fått vätske brist p.g.a att ingen orkade blanda saft för att vågorna var för stora på båten. Så vi drack inget på typ hela dagarna... >.<

iaf. Efter den långa regninga fredagen. Och efter att vi hade grillat. Bestämde sig Jag, Christina och Youghurt för att bada. Desvärre vägrade Elin bada. För att hon mindes förra årets insident på den ön. Hon trampade på en sjö tulpan (som en snäcka som växer på berg) och skrapade upp hela foten, hon hade ett köttsår i ett halv år. Och lixom just på den ön, så hon vägrade. 

Någon badstrand fanns det inte. Så vi fick hoppa från båten. Youghurt började. Hon fick sedan dra sig upp över sidan på båten. Hon kom upp ganska lätt. lite senare hoppade Christina i och kom också upp otroligt enkelt. Jag bad Erika, Elin och Trissan att stå i båten och hjäpla mig om jag inte kom upp. 

Det tog ett tag. Men till slut hoppade jag i. Samtidigt som Youghurt och Christy. Youghurt kom upp enkelt. Men när jag kände det kalla vattnet över allt. Tappade jag alla mina krafter. Jag kunde inte ens andas. Jag försökte få tag i Elin och Youghurt. Men fick lixom inte tag i dem. Jag tappade alla ord. kunde inte prata. Kunde lixom inte få in lugt i lungorna. 

Elin försökte tillltala mig om att dem skulle få upp mig. Men jag var så chokad att jag bara skakade på huvudet. Jag trodde faktiskt helt ärligt att jag skulle dö i det iskalla vattnet. 

Jag "sa" eller snarade lyckades komunicera fram att jag tänkte simma in till land. vilket var typ 3 meter. Men det var lixom inget land. Utan snarade.. klippa. berg. Full med sjögräs. Halt sjögräs! 

jag fick lixom inget gräpp om klippan. Så Johannes kastade till slut ett rep som jag lyckades dra upp mig med. *puh* det var verkligen i sista sekunden. 

men sen kom jag inte rikigt upp ifrån.. vatten kanten av klippan.. eller vad man nu ska säga. Asså jag låg längst ner vid vattnet på klippan. Men kom inte högre upp. Men som tur var sträckte Johan (asså inte min brorsa!) ut sin hand och drog upp mig.. >.<  jag skakade typ i en timme efter det.

Snacka om att jag oxå hatar den ön nu, Därför jag har jag betsämt mig för att kalla den "onskans ö". Puknt och slut. X'D

en riktig hemsk upplevelse. Men den skakade om mitt huvud rejält. Och det tror jag behövdes..


// "Ellie-aweosme" :''3

Vårseglning-so awesome! ♥ (och SÅ trött..) >.< Del två! *läs inlägget innan*

lite fortsättning på inlägget innan. typ lite citat och sånt. Just'ja. asså.. sorry för att det inte kommer några bilder. Men jag tog bara kort med kameran. och har inte hunnit ladda upp dem än. Men det kommer ;D

CITAT från vårseglingen: (kom ihåg: alla är inte roliga. Man måste vart där för att fatta dem) 

*Jag kollar skeptiskt på namnet skrivet med.. ehh.. typ färg på sidan av Jolly Roger. och vrider på huvudet.. för texten är verligen as skumm..*

Jag: "men asså.. har ni tänkt på att det sista R:ett ser typ ut som.. jag vet inte. Ett S kanske.. inte ett R iaf.."

(men tyvärr så lyssnade ingen just då. Alla var upptagna med annat)

*men lite senare när vi seglade förbi Roger så sa typ Elin och Youghurt (men asså jag hödre inte allt p.g.a att jag typ sov i början av konversationen*

Elin: "Hahah! jaa, 'Jolly ROSES!!' "
Youghurt: "haha! jaa.. "

*sen typ sa dem att dem tänkte kalla den för Jolly Roses. men.. visst, det var ju kul. men jag hängde ändå inte riktigt med..*

men efter någon timme seglade vi förbi dem igen. Och då såg jag...;

Jag: "JAHA! NI kallar dem för 'Jolly Roses' För att G:ett och R:ett ser ut som S! Fett kul!" 

Elin och Youghurt: "men.. bra Ellie! smart.." *himlar med ögonen* 


*jag och typ.. Elin, Youghurt, Christina, Emil och Johan (asså.. inte min brorsa. Utan en kille som går på neptun) stod och snackade. Och Johan kollar med en weard blick på mina fulare gympa dojjor som jag bad tjejerna skriva på*

Johan: "vad har du gjort med dina skor?" 

*jag förklarade att dem ändå var så fula att man ändå kunde smickra ut dem med text* och han sa typ nått i stil med..:

Johan: " okej... men nu till den stora frågan: när får jag skriva?" 

Emil: "och jag..?"

Så dem följde med oss till tältet. Men i stellet så tyckte jag att dem kunde signa mitt liggunderlag som ändå var sönderklotrad från dem tidiga lägren. Så dem skrev... en massa saker. Sen satt vi typ och snackade till nio. Och dem kollde igenom Christinas musik. Destvärre hade hon nästan bara fjortis låtar och sönderspelade radio låtar som var typ 1000 år gammla som vi satt och as garvade åt och minndes vilka klyschor som gått förbi genom tiden X'D 

Sen kunde ju killarna bara inte låta bli att fråga om vi ville vara med på kläd poker. men.. poker.. det kan vi ju inte spela. Så vi körde bubblan. "Kläd-bubblan". Jag, Youghurt, Emil och Johan. Hahah, Men Youghurt och jag hade dränkt oss med kläder. jag hade typ fyra par strumpor, två linnen och två tröjor X'D så när Johan bara hade byxorna kvar (asså han hade måna "accesoarer" typ hängslen, tjock tröja, mössa T-shirt) så gav dem upp och gick X'D 

men det var kul för det går ju så himla snabbt. så typ mitt i en omgång sa typ Emil:

"okej, okej Johan! sakta ner! jag hinner inte! nu tar vi ett djupt andetag och så..." Men precis när Emil skulle andas in för att försöka visa Johan att han skulle sakta ner så insåg han att alla andra hade "par" så han blåste upp kinderna i stellet för att blåsa ut luften! X'D kanske inte låter så där jätte kul.. men alla började iaf as garva! 


hahah, och så klart så var Elin bara tvungen. Precis innan killarna skulle gå så sa hon:

"är det någon som vill gå ut som slå en drill med mig?"  Vilket gjorde att alla, Till och med killarna, började as garva! (asså.. "att slå en drill" betyder på Elin-språk att gå på toa..) X'D 


ehhh.. texten blev sne. jag tryckte på någon knapp. har försökt as länge att få den rak men den vill inte. Jahja. Hoppas iaf att mina "äventyr" är till er belåtelse ;D snälla komentera och säg om ni tycket att vi låter helt pantade ;) 

// "Ellie-awesome" :''3  


p.s I mitt förra inlägg så skrev jag att det säkert är mycket jobbigare att vara på scoutläger än på typ.. sport läger. Här är varför, dätta fick vi göra varje dag:

1. gå upp klockan kvart i sju.. >.<

2. packa ihop alla saker in i ryggsäcken, som ligger utspridda över allt för att vi gick och la oss så sant dagen innan och såg inte ett skit när vi skulle lägga oss. 

3. ta ner allas packning som väger ett ton till båten.

4. ta ner tältet.. och vika ihop det i påsen..

5. ta ner tältet.

6. laga frukost.   (som är havregrynsgröt, som man måste äta för att klara hela dagen. men om man dränker den med lingonsylt så funkar det) på ett "kök" som vi fick dela med killarna. för att vårat var trasigt.

7. diska. 

8. Packa ihop "köket" 

9. Stuva in alla packningar i fören. 

10. sätta fast seglen.

11. lägga loss, och börja dra ut oss med ankaret.

12. padla tillräckligt lång ut för att hitta vinden.

13. Hitta vinden och börja segla..

14. Segla hela dagen (vilket är väldigt tagande) och laga lunch i båten.

15. göra om allt baklänges, när man kommit fram dit man ska ligga....


MEN! trotts allt det.. så är det så värst de! för det finns inget bättre i hela världen än scoutläger.. ;)<3   

 



Vårsegling-so awesome! ♥ (och SÅ trött...) >.<

MOSHI MOSHI! :''3

jahapp. Då var årets vårsegling över. Har varit borta hela kristihimmelfärd. Är så sjukt trött nu. Åkte utan varken blå märkten, hunger, skador, eller solbränna. Kom hem med allt ihop XD. Men de e faktiskt sant. Det är farligt att bo på en båt. Man gör illa sig hela tiden. Har typ tusen blå märken på bena och knäna.. -.-

men jobbigast var det nog för Christina. Hon ramlade i typ två gånger. Och snubblade över allt! så hon hadde typ tusen blå märken när hon åkte hem. Plus att hon inte hade någre regn byxor. Vilket vädret straffade henne hårt för.

Men faktiskt helt ärligt. Även fast jag inte har några "Sport-läger-erfarenheter" så tror jag faktiskt att det är sjukt mycket jobbigare på scout läger, än på typ sport läger. (Asså bara så ni fattar. På seglingar. Så seglar man hela dagarna i Avanti. Det är typ segelbåtar i miniformat. Man seglar hela dagarna. typ från nio till fem. Sen lägger man till vid någon ö som man sover kåtor på. Asså det är typ.. som indiantält. Och sen på mårgonen packar man ihop allt och seglar till nästa ö. där man ska sova)

eftersom att jag har en tendens att dra ut på information. Så tänkte jag försöka skriva en förkårtad sammanfattning av lägret:

• Dag 1 (torsdag) Vi sammlades klockan åtta vid sjöstugan. Och då fick vi typ packa i alla jälva saker. Asså bära alla packningar till båten. Stuva in dem i fören. Sätta på segel. Packa i all mat. Städa lite.. tills till slut var klara. Vilket var typ runt tolv. Då vi äntligen fick hissa segel. Och åka iväg. Det blev bara tre patruller. En tjej patrull. Vi fick segla Jolly Ho. Och två killpatruller, som seglade Jolly Roger, Och Jolly bob.

Vinden var väl lite så så där. Den ville inte lyda, Och sen började det regna som faan. Christina fick ligga bland väskorna i fören. Och jag, Elin och Youghurt (asså.. hon heter. Eller asså. Hon hette Amanda. men asså hon döpte om sig. OCH JAG LOVAR. Hon döpte faktiskt om sig. Hon skrev om sitt namn i staten eller vad man nu gör. Till hennes mellan namn: Yazz. Som utalas "Jass" men ingen säger det. I stellet som Elin på "Youghurt" asså.. som man lixom äter XD)  la oss på golvet i regnet och typ gick in i koma. Medans Trissan och Erika navigernade och styrde.

När vi äntligen kom fram, Till ko ön (Där tyvärr.. mina föräldrar oxå låg med sin båt.. *PINSAMT*) så satte vi upp tältet och sånt. Hahah, Vi tappade bort locket till gasolen. Och vårat "kök" slutade funka så vi fick låna killarnas.

• Dag 2 (fredag) ingen som mårron här inte! gick upp vid sju. Började packa. Elin och jag gorjde gröt. Vilket tog ett tag efter som att våra "Grött-skills" var lite ringrostiga.
När ledarna upptäckte det faktum att det inte gick att se tio meter ut i vattnet på grund av den ofantliga dimma som laggt sig över hela sjön. Så vi boxerades av Mick (Ledarbåten, som är mkt större än våra) Det regnade hela dagen. Men vi underhöll oss med att leka "ett-skepp-kommer-lastat-med.." leken. Asså ni vet när någon säger ett ord. T.e.x "Båt" och så ska dem andra säga ett ord som börjar på samma bokstav som det förra ordet slutade på. Typ "tant". Så på kvällen var vi helt hesa av att behöva skrika ord över båtarna hela dagen X'D Vi la till vid  "onskans ö" som jag döpte den till.. efter insidenten. Som jag tror att jag ska förklara i nästa inlägg..

• Dag 3 (lördag) underbar dag. Underbar segling. Solen sken. Vinden var underbar helt enkelt. Och Amanda och Elin brände sig som faan på kinderna. Allt gick bra förutom slutet på dagen. När en av ledarna, Sofie, fick hoppa över till våran båt och hjälpa oss. för att vinden inte ritkigt gillade oss.. -.- men vi kom fram till slut. med mycket hjälp av paddlarna. På kvällen blev det läger bål. Vi sjöng. Och grillade marshmellows, som som vanligt hamnade över allt! i håret, på kläderna, i skorna.. you name it! hahah ;)  

• Dag 4 (söndag) vi seglade långsamt hem.. NEJ! skojjade bara. vi hade tävling runt en strecka. För att ha något att göra lixom. men vinden dissade oss.. den bara dog. Så Ragnmark fick hoppa på vår båt och hjälpa oss. vilket inte gjorde saken så värrst mycket bättre. Roger vann. Bob kom tvåa. Och vi sist.. ;) Sen seglade vi långsamt hem till sjöstugan. Där vi städade.. nej! snarare sanernade båtarna för att Kalle och Ragnmark var så noga med hur rent det skulle vara.. -.- sen till slut kom pappa och hämtade mig.. är så död..

har mkt mer att berätta. skriver ett till inlägg senare. Blir så mkt att skriva allt i ett lixoxom... så kom tillbaka om ett tag så kanske det har kommit mer.

puss puss <3


Kommer inte att kunna blogga på några dagar.. just so you know.. <3

Kommer inte att kunna blogga på några dagar. Fyra för att vara exakt. För att jag ska på vår segling med scouterna. Vi ska segla Avanti ;D

det kommer bli fett nice! ;) håll tummarna för mig att jag inte ramlar i sjön! <3

hoppas att ni alla har en fin krist-i-himmel-färd ;) puss på er alla ♥

Blä.. tisdag.. >.<

inte så värst märkvärdig dag om man säger så. Fast vi hade No prov.. det var inte världens svåraste prov precis. Men jag skulle ljuga om jag sa att det var super enkelt.. :[

Hahah, asså Tova är ju bara för underbar: Hon var i Prag när vi fick papprerna om NO grejsen.. så hon hann inte öva. Så på provet kunde hon ju inte allt dåra. Så när frågan "vad är Asteroider?" kom. så skrev hon typ: (mitt mine är inte vad det har varit X'D så allt är inte exakt rätt..)
 
"En Asteroid är en rosa elefant som äter blåa
bananer!" Hahah, så Klockren! helt härlig helt enkelt! undrar vad Janne tycker om det dessvärre.. ._. 

 Julia och jag "Redovisade" våran franska grej för Linda. Alla NO frågor snurrade runt i huvudet.. och allt blev helt knäppt så jag fick typ hjärn släpp ;O

jag ba:

"ehh.. J'ai une mére.. eh.. eh.. I´ll.. nej! elle.. ehh.. S'apelle.. ehh.. Carina.. "

och Linda ba:

"tu T'appelles comment?"

ja ba:

"ehh.. va? vad betyder de...?" (SNACKA OM HJÄRNSLÄPP.. *pinsamt..*)

och sen ba:

"ehh.. just'ja! Ja.. ehh.. je.. m'appelle.. ehh.. Ellie.. ehh.. Ellinor.."




Just nu pluggar jag till SO provet i mårrn.. samtidigt som jag typ sover.. *snark*


  efter som att min data e cp så blir det ingen bild från idag.. men bilden over var så sööt.. så jaa.. ^^

puss på er ♥


//"Ellie-awesome" :''3

Dagens "hairfitt"... nej, det låter ju helt fel. Dagens "frisyr" helt enkelt ;D

haha, jaa..↑  läs inlägget innan så fattar ni ;D

 haha. Asså shit! ser helt.. sjuk ut. Så igonorera bara mina sömniga ögon. Det var klockan sex på morgonen, okej?!



hade typ världens tråkigaste och segaste dag idag. Alla lektoner sniglade sig förbi.. Sen sprang Ida, Julia, Jag och Gabby till tåget.. eller dem sprang snarare. Och jag.. skundade

Dem hann.. inte jag. Men det var lungt. Jag träffade Hedda och vi åkte hem tillsammans. Vi snackade om allt. Bokstavligt talat... (Oj, lite misstolk där..) Även om det känna lite läskigt att vara med MD:are.. känner sig lixom som från en annan planet. så underlägsen lixom.. så gick det bra ;)

Sitter här i min säng. Ensam hemma. Johan jobbar. Pappa e i båten. Och mamma e på föreldrar möte.

läser "Alice i underlandet".. eller snarare "Alice in Wonderland" kanske jag borde säga med tankte på att det faksskt är det den heter. för jag köpte den i London. Och Martin har tvingat mig att läsa den för att jag ska få bra "betyg" i engelska.. den är faktiskt rätt bra.

fast "ettan" är nog bättre. För asså det är lixom boken om den senaste filmen som kom ut för ett tag sen. Asså typ "tvåan"


// "Ellie-awesome" :''3


Just'ja! bara ett litet citat ur boken! Bästa citatet ever: (*det är i början när hon snackar med sin pappa om drömmen. spelar ingen roll om man har sett filmen eller inte! man fattar ändå!)


"Oh, and there's a blue caterpillar," She said, remembering the large puffy mushroom it sat on.
"Blue caterpillar," Charles said gravely. "Hmmm."
Alice gave him a worried look. "Do you think I've gone round the bend?"
Her father felt her forehead, looking just like their family doctor's "Bad news" face and said, "I'm afraid so." Alice's eyes widned, but he went on.
"You're mad. Bonkers. Off your head. But I'll tell you a secret...  All the best people are!"

ärligt talat? bästa ever? eller hur? helt härlig helt enkelt! ;D



What up?! ♥

MOSHI MOSHI! :''3

bästa partyt ever, eller what? X'D

alla typ ligger och slöar. Och Gabby gör i årdning sig för att snart ska gå. Maggan ligger i sängen och kollar i gamla skolkatalogen.

Snacka om att vi hade kul. Körde massor av hel pantade lekar. Och sov sen i husbilen. Snacka om party!
 
hah. Gabby och jag skullle sova längst fram. I sängen. Och Maggan och Fanny skulle sova i "loftet" över säterna där man kör. Men vi satt och snackade i vår säng tills vi somnade. så det blev inte riktigt så.  Vi snackade typ till tre på natten. Men typ vid sex så fick jag och Gabby nog. kunde typ inte sova ett dugg, och det var skit varmt. Så vi gick till "Loftet" ;)

där vi sov sjukt mycket bättre som tur var. Maggan och Fanny låg kvar där vi skulle legat.. (hehe.. lite misstolk kanske)

vi vaknade typ vid elva av att mamma kom och tyckte att vi skulle vakna! O_____o

hahah, sen åt vi upp allt godis och snacks som fanns kvar X'D till frukost. men sen vid typ halv två så tvingade vi i oss en macka iaf -.-

just'ja! händiga Gabby var ju här. så hon hjälpte mig med bilderna. Så här kommer lite bilder från den senaste tiden som jag inte har kunnat lägga ut några..:

 haha, dem flästa brukar ju lägga ut "Dagens outfitt" men.. eftersom att håret är viktigare för mig.. så har jag bestämt mig för att börja göra "Dagens Hairfitt".. låter lite.. weard kanske.. aja. hade iaf den frisyren typ i torsdags.. ;) ignorera min mobbade hand.. och det faktum att jag är i badrummet.. 

 haha, för typ några veckor sen så hittade vi en gruka på maten som liknade en gubbe i profil ;) Grurkgubben..

 lite bilder från Alice party i fredags. Min hemma gjorde pizza. vart faktiskt as good ;D

 för typ as länge sen på bilden när Alice tvättade händerna så upptäckte hon att det gick att blåsa bubblor av tvålen..<3

CONVERSE YOU KNOW!

 Jag och värsta söta kaninen i djurhuset ♥

 När Maggan och jag var å handlade igår så kunde man vinna en rosa motorcykel! ROSA!

 Så klart så var Alice helt bedåradne på Glamrock temat i fredags ;D

 Jag och Gabby.. kanske överdrev lite med sminket.. eller kläderna X'D

 Julleh <3

 Väldigt häftig bild på Alice ;)

Thats it!

//"Ellie-awesome" :''3


(p.s.. asså. alla ni som läser det här. syftar mest på tjejerna i min klass. jag ville ju lixom bjuda er. Men det hade ju blivit as jobbit för Maggan. För vi hade ju partyt tillsammans. för att vi fyller år på samma dag. Så stackars henne om jag hade bjudit alla er. och den enda hon kände var mig. för det var ju faktiskt hennes kalas oxå. Och Gabby och Fanny känner hon ju redan så.. jaa. älskar er alla!)


Glamrockare! ♥

MOSHI MOSHI! :''3

sorry för dålig uppdatering men jag har vart sjuk å så -.-

igår iaf var vi hos Alice. Snacka om att hon hade värsta Fläschiga huset asså! skit stort och as coolt.

Temat var "Glamrockare". Ganska så svårt. men efter som att alla var BF:are utom Sofia så var det ju inga problem ;)

haha, men jag gick nog kanske lite över styr med sminket. gjorde väsrsta stora, rosa stjärnan runt ena ögat ;) och det stora problemet är att jag tror att dem där ansikts färgerna gått över best före datumet. för jag fick skrubba som faan och dem är fortfarande kvar.. ;O

haha X'D iaf. snart ska vi åka och hämta Maggan. vi ska handla till i kväll ;)

ska värkligen försöka fixa det där med bilderna så jag kan lägga ut.. så det kanske kommer bilder i nästa inlägg ;)

puss puss ;D

//"Ellie-awesome" :''3


Fan, fan, fan, fan..

förlåt för att jag inte skrev något i går.. hann inte.  missade massor av bussar.. kom hem jätte sent. och åkte sen till dansen..

Idag hände det väl inte så jätte mycket.. i mårrse kändes mitt huvud så tungt att jag trodde att halsen skulle gå av och huvudet ramla.. allt gjorde ont.. över allt. täpt i näsan var jag också..

så jag gick hem idag. pallade inte vara i skolan.. stod inte ut.. kunde inte andas.

Vill inte inse. men så är det. jag är sjuk. jag vill inte. jag kan inte. jag vägrar. inte nu. inte nu. inte nu.

men så är det. just nu.. och jag som nästan blivit klar med tröjan som jag skulle ha på Alice fest i mårrn.. och nu kanske jag inte ens kan gå.. stackars mig!

och så skulle vi segla idag på scouterna också. det brukar ju alltid få mig på bättre humör. men inte idag. jag fick inte gå. jag hade feber. mamma tvingade mig att stanna hemma. och för vad? det blir ju inte bättre av att hon evakuerar tv:n och låter mig låsa in mig på mitt rum. lixom i stället för att jag skulle få göra något roligt. att segla..

visst, kanske inte så stor grej tänker ni kanske. men jag vill inte vara sjuk just nu! inte nu. jag vägrar. sitter här och gråter och gråter. mår så dåligt. är så varm. allt snurrar. mitt huvud väger ett ton. och inget att göra.. ingentning roligt alls.. förrhoppningsvis så blir det nog bättre av en god natts sömn, lite alvedon och massa sug från astma medicinen.. 

hoppas det. hoppas det. hoppas det. vill inte. vill inte. vill verkligen inte.. vägrar.  


New body försäljare goes crazy! X'D

MOSHI MOSHI! :''3

helt vanlig dag hare varit. pallar inte skiva allt i detaljer, så här e lite fakta:


• Victor, vår nya lärare hade en ny tatuerning. ganska så coolt ;)

• vi körde "busungarna" på gyrmpan. ganska kul till skilldnad från min gamla skola. för Greer släkte nästan alla lampor. så det var DARK!

• Vi fick tacos till lunch. vilket Gabby typ spydde på. Okej, gud va äckligt det lät.. men hon gillade det iaf inte ):

• vi hade NO redovisning. Gabbys hade gjort världens bästaste film! haha, lovar! den va as kul! hon hade typ ritat gubbarna på paint X'D as kul!

typ de.. ;) sen iaf efter skolan så gick jag, Gabby och Julia till centum. Där vi träffase Sanae. Vi gick in på lite affärer och försökte hitta presenter till Alice. Det gick väl så sär. Sen åkte vi till sörskogen, för att sälja New body ;)

det gick väl.. hur ska jag utrycka mig? det gick åt helvete!

haha, det var iaf en tant som kollade i katalogen, så här gick det till:

*tanten/typ 30-åringen öppnar dörren, hon har en liten bebis på typ ett år i famnen. Julia börjar snacka om varför vi e där å så. och ger tanten katalogen*

Tanten: "jaha.. men asså jag vet ju vad det är.. men asså jag köpte typ förra året. Men jag vill bara köpa i år om dem har nya 'modeller' för dem trosorna som fanns förra året var verkligen inte sköna!"

Jag, Gabby och Julia: :O *håller oss som faan för att inte börja as garva*

Tanten: "jaa.. dem var så obehagliga att jag fick slänga dem.. men det beror väl på hur man e skapt.."

vi: "mmh.." *håller oss för skratt*

*bebises ögon är stora som vattenmeloner och riktade mot oss. vilket tanten märker*

Tanten: "jaha.. du Kalle. flörtar du med tjejerna du?"

vi: ":O"

Tanten: "De e bra det, Kalle.."

men tillslut så valde hon att hoppa över det. Trosorna hade tydligen fortfarande samma modell X'D

just' ja ;) hehe en till sak:

*Julia hittar en liten stig som hon helt plötsligt förrsvinner in på och ber oss att föjla med. Men vi dissar henne och går och fortsätter sälja i stället, men när Julia upptäckt att vi dissat henne så kom hon tillbaka*

Julia: "asså shit! vilken diss.."

Gabby: "jaa.. men asså varför skulle vi följa med dig..?"

Julia: "men.. det va ju en lekpark.."

Gabby: "jaa.. och?"

Julia: "men, men.. dem hade en linbana..."

*efter några sekunders tänkande*

Gabby och jag: "EN LINBANA?!"

*haha, vi kutade som fan upp för stigen till linbanan! där vi stannade typ en halv timme X'D

haha, lite många citat kanske men jaja..


*Gabby frågar om vi ska gå till ett hus som vi var säkra på att det var några i, som nyss kom hem*

Julia: "nej! men såg du inte? dem hade ju en jätte stor kuk, höll jag på å säga.. men hund menar jag..;O"

*haha, Gabby å jag började as garva. det lät ju så jävla kul*

Julia: "men faktiskt.. Hunden hade en stor kuk!"

Gabby: "och hur faan såg du det?"

Julia: "men.. dem lixom glänste!"

haha, ni tycker säkert inte alls att det var kul! men det lät as kul! jag garvade som fan!

haha, Det vi kollade mest på var att om det stod många kill cyklar som var i vår storlek så bodde det ju barn där i vår ålder! å då gick vi inte dit!

*vi ser en rosa cykel. Det måste ju ändå vara en tjej cykel! vi går dit*

jag: "men asså ärligt? det där måste ju ändå vara en tjej cykel! den e ju rosa!"

Julia: "nej! de e ju en snopp cykel ser du väl?! den e ju rak där under sitsen!"

*vi började as garva! plus att det var efter att vi plingat på så dörren kunde ha öppnats när som hällst! men ingen kommer så vi börjar gå*

Julia: "men ärligt? ni såg väl att det var en kuk cykel?"

*precis då öppnas dörren!* haha X'D

en annan grej:

*vi plingar på. och börjar envisas om vem som ska snacka.. prcis då öppnas dörren av en lång snygg, typ 18 årig kille*

Killen: "ehh.. hej"

Julia: *får lite lätt panik!* "ehh... du råkar inte ha dina föreldrar hemma kanske..?"

Killen: "eh... nää..."

Jag: "okej.. ähh.. du vill nog ändå inte ha det som vi säljer, så.. hej då!"

(haha, vi garvade som fan efter de!)

jaa.. sen hann vi precis med bussen.. och nu e jag hemma... efter som att jag inte kan ladda upp bilder så.. jaa *fuck*

ses<3

//"Ellie-awesome" :''3

p.s.. vi fick inga paket sålda..




*ARGH*! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! ♥

ÅH! ibland så hittar man ju skaer som man värkligen bara MÅSTE ha! men vet att man inte kan få.. -.-

jag hittade ett par as söta converse på google för några veckor sen! men de e ju på GOOGLE! dem går ju lixom bara inte att köpa.. *suck* blev as arg på mig själv för att jag hittade dem! men eftersom att jag redan blivit kär i dem så var det för sent.. ;O

← SER NI! de e små turkosa och vita kaniner på dem! visserligen så har dem inga ögon.. vilket gör att det ser lite failat ut!

men jag har en plan:
jag skulle kunna köpa ett par äkta converse typ på blocket eller tradera (dom säljer äkta där, till ett mindre pris. men dem är typ piratkopior.. så de är inte så där jätte bra kvalité! men ändå!) typ vita, och sen kan jag ju måla kaniner på dem! med ögon ^^

som Alice gjorde, men hon köpte inte converse utan.. ÅH! vad var det nu det stod på hälen? jaja, sak samma ;)
(just'ja! promise att jag inte fick idén av Alice! jag har faktiskt gått å tänkt på det här några veckor!) 

allt jag ska göra nu e att be om låv för mamma ^^ 

önska mig lycka till!

//"Ellie-villhaconversenjättejättejättejätteasmycket!"  :''3

p.s snälla komentera! visst blir man bara kär i dem?! ;] 


lite ensam..

MOSHI MOSHI! :''3

idag hade vi sov mårron till kvart i nio, och skulle sedan träffas vid brandstationen. Hampus, Hedda, Nea och Ida envisades med att det skulle gå snabbare att gå av på kallskärsvägen och gå där i från till brandstationen men Tova och jag gjorde som vi hade planerat och gick av vid Källbrin i stället (till slut så visade det sig att dem hade rätt. det gick fortare att gå av vid Kallskärsvägen.. men de e en annn historia)

det var ganska så tråkigt. den enda fördelen var ju att vi slapp en skoldag. men det dåliga är att det är två bild lektionen på raken som försvinner. för att vi var på teater förra veckan -.-

men jag måste erkänna att det var rätt coolt när brandmännen hälde vatten på kokande olja! röken, lågorna och explotionen blev typ 5 menter över den lilla kastrullen ;O

haha, plus att det kändes ganska coolt när all ändå tycker att de e lite coolt att släcka eld och så, typ när man fick lägga en brand filt över en docka som brann. det brukar vi lixom göra på scouterna ;) så HELT töntiga är vi faktiskt inte!

efter det åkte jag hem med Tova, Isabel och Hedda. när jag kom hem åt jag lunch och sen gick jag hem till Maggan. Träffade Johanna på vägen som sa att George, Robin och Totte kom lite efter henne. så jag fick gömma mig lite för att inte bli sedd ;O de e så scarry att träffa sånna från sin gamla klass.. ^^O (<--- snodde den av Tova, hoppas hon inte hade copyright på den ;O)

Maggan och jag snackade mest. om Allt! sen tog vi en promenad till långsjön. börjar verkligen bli varmt nu ;)

och nu sitter jag här.. Mamma är på kören.. pappa, ähm.. vet jag faktiskt inte var han är. båten förmodligen. och Johan jobbar.. så jag får hela kvällen för mig själv.. ensam.. -.-

*argh* och min bild gjejs har pajjat.. så jag kan inte ladda upp bilder från brand stationen.. sorrie.. men kolla Gabbsys blogg: www.gabbsys.blogg.se hon laddade upp några bilder ;) <3

usch! gillar inte att vara ensam hemma. det knäpper och låter så mycket.. :0

//"Ellie-scared" ;''O

en annan värld..

är så trött. på allt. allt i detta ödsliga land. på denna ödsliga planet. i detta ödsliga universum.

önskar att man bara kunde byta.. byta ut alla tråkiga varelser, växter och människor. mot något nytt. något spännande. något farligt. en annan plats. en annan tid. ett annat liv.

Om så bara för ett desenium. ett år. en månad. en vecka. en dag.. eller kanske till och med bara för en minut. Bara för att slippa allt detta. och få något nytt..

..något anourlunda. något som inte är som allt annat. nya färger. nya smaker. nya djur. nya människor. nya liv..

Tänk att bara få glömma bort allt. som man hälst skulle slippa. för tänkt egentligen hur mycket onödig information man har i huvudet. t.e.x i vilken årdning alla buss stationer kommer på vägen till skolan. Tänk att bara för en dag få ersätta dom med fara. äventyr. spänning. kärlek. vad som hälst. som faktsikt kanske kunde göra någon nytta.

bara något annat. någon annan värld. en den vi lever i nu. bara för en liten stund. för snart tror jag att jag inte orkar med denna tråkiga planet längre..  





hehe, jaa.. asså. ibland får jag bara som.. visioner. Om massa saker. det kan vara vad som hällst. när jag gör olika saker. det är som att jag lixom blir träffad av en stor metior. en metior fylld med uppenbarelser. som får mig att inse.. olika saker.
Igår såg vi på "Avatar" som mamma hade köpt. den är verkligen osannolik. helt underbar. när jag såg den på bio tyckte jag mest bara att det var en as bra film. men nu slog den ner i mig som en metior från himmlen. Och jag tröttnade på denna värld. för tänk, att bara för en dag, få vara någon annan. någon annan stans. Tänkt att få vara en Avatar. I Pandora. en annan värld. en annan kropp. ett annat liv..  
 


båtjobb.. igen.. *snark*

MOSHI MOSHI! :''3

klockan är runt kvart i fyra och jag kom nyss hem från sjöstugan. Där jag och massa najader och neptunare har tillbringat dagen med att skruva på durkar och mastar.. och helt enkelt fixat i båtarna.. ;)

har as ont i ryggen och händerna efter som att vi dåra har legat på durkarna och skruvat fast dem.. plus att det bara fanns några skift nycklar.. så vi fick dela. och hade man ingen så fick man skruva med händerna..-.-' 

men dem blev klara till slut. Haha, vi råkade ta Jolly Bob.. som egentligen är "killarnas" båt. vi brukar egentligen ha Hoo, eller Kid. Haha, men nu bytte vi. så typ när alla killarna gick förbi så sa dem typ:

"repa inte lacken!"

eller:

"skruva fint!"

eller:

"var försiktiga! de e vår båt!"


men nu e jag iaf hemma.. *suck* känner mig väldigt dålig bloggare här.. för att jag inte harnågot precis roligt att skiva om.. det får bli lite bilder i stället ;D

okej.. asså... shit! nu dampar jag verkligen på allt, har typ lyckats screewa upp mina bilder från mobilen.. så om ni läser det här.. kom tillbaka lite senare för då kanske jag har lyckats ladda upp allt och fixat de... awww...


//"Ellie-awesome" :''3 (dumma mig..)


"den som väntar på någt gott...

...väntar aldrig för länge"

jaa, och precis så var det.. typ. ungefär.. jag fick min valborg till slut. inte för att det precis är det mest vikgiaste "högtiden" men den är ändå lite viktig.. ;)

allt jag ville var att gå till brasan med någon rolig person. eller flera. och fira en fin valborg.. men av någon konstig anledning så gick det förrst inte riktigt som jag ville..

förrst frågade jag Ida (tänkte lixom fråga någon som bodde skapligt nära, för de e ju inte så kul att åka hem mitt i natten, på valborg) och förrst sa hon ja, men sen kom andra planer i vägen.

samma sak med Maija och Tova. förrst ja, men som sagt, andra saker kom i vägen. men sen sa Tova iaf att hon skulle komma, men med fin familj, men att vi kanske kunde gå tillsammans ändå, men när jag messade henne igår och fågade om hon skulle komma. så hade hon av någon konstig anledning glömt bort att det var idag -.-'

Messade Frida oxå. som sa att hon kanske skulle dit, men med sin familj. Mamma och pappa skulle ha gäster, Johan med. så Johan hade typ 7 kompisar här. plus mamma och pappas gäster dåra. men mamma fick honom ändå till slut att cyckla till brasan med mig.. även om det tog en timme att få iväg alla (Johans kompisar asså.. så J*vla tröga..)

sen sa iaf Frida att Petter började tröttna på henne, och att hon kunde gå med mig. Så vi gick runt där i ca 5 min. och sen ringer Johan mig och säger att han har tröttnat.. så han och hans kompisar sticker..

jag och Frida träffade as många vi kände. vilket alltid har varit lite scarry.. ;O vi köpte en helium ballong oxå, och andades in! snacka om att man blev snurrig i huvet. och i rösten.

sen skulle Frida hem. men då som tur var. träffade jag Ida, Nea, Elo (eller Ello, vet inte hur det stavas) Hedda, och Joel ;)

vi började snacka och som tur var fick jag hänga på dem. men efter som att jag inte känner Joel och Elo, och egentligen inte Hedda häller, så där jätte bra. så tyckte jag att jag borde hälsa, så jag sträckte fram handen till Joel och sa något i stil med:

"Hej.. du känner kanske inte mig, ähm.. men jag heter i alla fall Ellie.."

"..och jag går i BF... sex BF.."


efter någon sekunds av tänkade så började både jag och Ida as garva när vi insåg att den repliken var som tegen ur en James Bond film:

"my name's Bond.. James Bond.."

haha X'D sen gick vi iaf runt där ett tag.. (typ till halv elva) sen skussade Heddas mamma hem Hedda, Elo, Nea och Ida hem till Hedda där dom typ skulle övernatta. medans jag cycklade hem i mörkret.. vilket Linnea inte kunde tollerera för hon blev skit skärrad och började tänka på pedofiler och sånt, särskilt efter som att det var så mörkt att man knappt såg handen framför sig.. så hon skrämde upp oss rejält.. så min pappa kom och mötte mig med cyckeln.. ;)



just'ja, haha. jag känner mig faktiskt ganska så modig nu. Kolla, jag bad Ida att föjla med mig och hämta cyckelt för att det var kolsvart och alla höll på å gå hem, men när vi kommer dit så ser vi två killar i 15 års åldern som sitter på min cyckel, röker och dricker öl.. och runt omkring dem ligger utspridda ölbrurkar..

Ida fick vett sting av panik märkte jag.. typ. Och jag med, jag blev skit rädd. men jag orkade bara inte vara rädd just då.. så jag ba:

"hejsan, ursäka mig men det är min cyckel som ni sitter på.." försökte jag säga så vänligt som möjligt.

dem båda killarna reste sig upp och en av dem sa:

"jaha, ursäka oss. tack för lånet."


gud vilken lättnad.. jag hade dött om dem hade sagt något annat.. *puh*

*argh* min data dampar nu.. kanske lägger ut en bild senare om den blir snäll ;)

iaf.. jag fick min fina valborg till slut, tack ni alla som var med och hjälpte till ;) <3


//"Ellie-awesome" :''3


ett litet citat:


Askungen: "jaja.. vad är väl en bal på slottet.. det kan ju vara tråkigt och.. och dötrisst och, och.. alldeless.. alldeless uderbart!"


RSS 2.0