paradiset..

.. ja, om paradiset, himlen, eller meningen med livet går att hitta på jorden. Är det helt klart här. det lovar jag.

Nu har vi äntligen anländit till.. själva målet på resan, vi har hitills varit på island och new york, island var ascoolt, och New York var fantastiskt, skit mycket kläder överallt och CONVERSE FÖR TYP 200 SPÄNN! (jag köpte några UNDERBARA, lägger upp bilder sen..) Och Ilana, om du läser det här: GISSA VILKEN AFFÄR JAG HITTADE ????!?!?!??!


men inget utav det kan någonsin mäta sig med.. nu. Där vi är nu. Aruba. Vi kom hit typ vid fyra, och man kan helt enkelt inte beskriva känslan när man går ut ur planet och värmen bara kastas i ens ansikte och man börjar långsamt glida ur vinterjackan och halsduken..
Just nu är klockan.. 21:34, men i Sverige är den 02:34. Tidskilldnad, eller hur? :o
JAG HAR MEGA MÅNGA BILDER SOM JAG VILL LÄGGA UT MEN INTERNET VILL TYDLIGEN INTE DET. SKA FÖRSÖKA BLOGGA SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT!

if you want to read the continueing of my saga, ceep returning too my bloggisch.. and I promise i will blogg better next time..


lalalalala... puss ♥
(jag skriver jätte fint med jätte många fina mellanrum men när jag pubicerar det så åker allt ihop.. *sadface*)

Island- UTAN betoning på "is"...

.. Yes, that's right, bitches! I'm on Iceland! :D


Planet gick typ vid ett idag, efter den tre-timmars långa flygresan åkte vi direkt till "The blue Lagoon" (Blåa Lagunen) Som är som massa små.. källor i marken, varma källor fyllda med vatten, som värms upp av Islands vulkaner typ lixom, som man badar i.


Det var stört mysigt: iskallt i luften och jätte varmt i vattnet. Men sjukt sallt vatten, så mitt hår är fullständigt fucked upp. Så måste duscha nu. Imårrn kväll sticker vi till New York.


Puss på er människor, saknar er redan (:

I-N-A-C ♥...

..har jag valt att kalla den lilla resan jag ska åka på i mårrn, runt typ halva jorden..
jo, ni förstår: min pappa älskar att överdriva. Så han ba: "Man fyller bara 50 en gång" och: "man fyller bara 47 en gång" och: "man fyller bara 35 en gång.."  Haha, men i alla fall så har hans högsta önskan alltid varit att fira sin 50:onde födelse dag på en liten ö i västindien kallad: Aruba.
Mamma och pappa van en resa dig när jag var typ ett, och sen dess har vi varit där ett par gånger.


Så pappa ba:
"jo, alltså.. om man åker till aruba, då kan man mellanlanda på Island, och hur ofta är man på Island lixom? så vi kan ju gärna stanna där några dagar, sen från Island till Aruba så kan man mellanlanda i New York, och hur ofta är man i New York lixom?
Så då kan vi lika gärna stanna där i några dagar.
Och Ellinor har ju alltid klagat över att hon vill bada med delfiner, men det finns inga delfiner på Aruba, men det finns det därimot på en ö väldigt nära den: Curacau."

Island+New York+Aruba+Curacau=INAC, smart va? :)

jag sticker i alla fall i mårrn, kommer vara borta i 20 dagar. KANSKE hinner blogga någon gång, om det finns internet. Hedda ville det så gärna och henne kan man ju inte säga imot. Men om det inte finns något internet så vill jag avsluta denna månad med en låt................ som tyvärr inte går att lägga upp därför att blogg.se kan ta sig! (ursäkta..)





Här är min kalender. ÄNTLIGEN ÄR DEN 26 JANUARI HÄR! :D


Kommer sakna er mina små muppar.. ♥

"asså fett chill dag det här är..." :D

... sa jag för att vara korrekt 7 gånger idag. (Tova häll räkningen..)
För att ni ska förstå lite bättre så... här har ni en detaljerad lista av min dag:
1. Allt flöt på precis som vanligt tills Tova ringer mig fem minuter innan jag ska gå och säger: "OMG! ELLIE! ÄR INTE NIORNAS MUSIKAL IDAG?????!?!?? DET ÄR JU I TUMBA!!! NÄR GÅR TÅGET????! NÄR GÅR BUSSEN????!?!?"
2. Duktig som jag är så löste jag såklart problemet och kollade bussen..
3. När vi väl kommit fram till stuvsta träffade vi Maija, Wille, Amanda, Ilana, Sofia, Katja och Alice...
4. Vi väntar på tåget...
5. vi fortsätter att vänta på tåget...
6. Vi väntar fortfarande på tåget...
7. VART FAN ÄR TÅGJÄVELN?????!
8. Dem skickar en ersättningsbuss till huddinge..
9. tåget kommer i huddinge och vi hoppar på..
10. När vi kommit till flempan inser vi att klockan är typ halv elva och att vi har missat typ halva musikalen, och att vi lika gärna kunde åka till skolan och se musikalen efter lunch som åttorna ska..
11. vi hinner ringa Lasse och få hans bekräftning om att det är okej, så vi hoppar av i flempan..
12. Vi flummar på kontoret i typ en halv timme och åt sedan lunch..
13. Åt lunch
14. Åkte med Lasse till Tuba och kollade musikalen..
15. END OFF THE SCHOOL DAY!!!

SNACKA OM EPIC!!!!





Alice tryckte ner sin rosett ring i snön idag, SER NI DEN??? SER NI???!??!?

Ibland kommer en sån där stund, där man inser.. att allt är så där underbart äckligt perfekt ♥

... så var det idag. Vi hade återträff med PL-kursen i stan. Det var inget planerat, vi bara träffades och hänge. Just så där som.. bara scouter kan (:


Innan jag kom tänkte jag: "jaja, dem skrev ju 'bara en liten oplanerad återträff' på facebook, så det kommer väl högst typ 15 stycken. 28! Kan ni fatta att 28 pers kom? Helt fucking awesome :D
Förrs invaderade vi Donken! (28 pers..) xD
Sen stack vi till Drottninggatan och försökte förstöra vårat ryckte genom att hitta en tant och hjälpa henne över gatan..
Såklart så ropade vi många gånger också- och fick folk att börja glo..
-sen stack vi till plattan och ställde oss i mitten och körde pepparkakskull...
Sen gick vi till Kungsträgården...
-och hoppade in i mitten av isen, det var epic.. tills vi blev utslängda av vakterna...
fast sen var vi tvunga att åka lite skridskor.. :)
Det var epic ♥

THE ONE AND ONLY INLÄGG OM VAD SCOUTING IS REALLY ABOUT! MÅSTE LÄSAS FFS!

Så här ligger det till: grejen med scouterna är att ingen verkar fatta hur awesome vi egentligen är, alla tror typ att vi är töntiga, larviga, att vi går långt och äter kottar, att vi säljer kakor, att vi hjäpler gamla tanter över gatan, att vi sitter i skogen och gör knopar..

Visst, vi gör.. lite av det där.. Helt ärligt asså, men seriöst: hur coolt är det egentligen inte att kunna...

..Sätta upp ett tält

...sätta upp en kåta

...sätta upp ett vindskydd

...sätta upp ett stormkök

...elda med bara tändstickor och ved

...få segla en hel dag, ensam i en lite båt med sina tonårskompisar, utan några vuxna i sikte

...göra alla världens knopar som har tusen användningsområden

...veta exakt vad man ska göra om en nödsituation skulle inträffa

...och inte bara det: lära sig allt det där samtidigt som man har jävligt roligt!
































(bara bilder från scouterna..)


Men det är fortfarande inte det som är grejen. I skolan. Bland alla jobbiga människor med dömande blickar.. känner man sig aldrig riktigt som sig själv.
Men sånna får man inte på scouterna.
Det har inte hänt en enda gång. I skolan måste man alltid försöka bevisa något. Bevisa att man passar in, eller måste vara på ett visst sätt. Det måste man inte på scouterna. Man måste inte försöka bevisa något. Man kan vara precis den som man vill vara. Alla vet vem man är.
Och dem respekterar en för det. Dem bryr sig inte om ens hår är fult, om man inte har något smink, om ens kläder är helt fel, det spelar ingen roll.
Och det viktiga är att man vet: att vad som än händer, utan att man ska behöva bevisa något, att man bara kan vara den man vill vara: så kommer dem alltid älska en.


Och det är det som scouting verkligen är.


Fattar ni?


Barn? Deffinera "barn"..?

I mårrse när jag sminkade mig, tänkte jag bara helt random på hur otroligt jobbigt det måste vara att ha barn, eftersom att vad dem än gör, så är det ens eget ansvar. Om dem tar sönder något, måste föräldern be om ursäkt.. fast, sen kom jag att tänka på att det är ju precis det som jag gör med Ilana nu. Hon är verkligen en liten busunge. (tex när hon tar min mobil och ringer och "stör" mina kontaker, så är det jag som måste be om ursäkt, haha.. men jag tycker om henne ändå) xD





Det är helt F*cking sjukt! NI ANAR INTE HUR MYCKET LÄXOR JAG KOMMER DÅ/HA FÅTT!!!!!!

Eftersom att jag ska vara borta i två och en halv vecka så kommer jag ju missa mycket. Fast pappa säger ser det så här: "tänk så här: vart vill du hellst göra dem? I en skol bänk i kalla snöiga sverige, eller på en balkong i varma västindien..?"

men ändå. Kommer döööööö.... o___O'

Jag är duktig..

.. för första gången på 1000 år (..?) Har jag gjort TVÅ läxor på en kväll. *APPLOOOOOODER*

Fast.. å andra sidan så har jag typ 3 läxor kvar som jag glömde i skolan.. u.U'



Hehe.. fråga inte ^^



Jag är glad. Det är jag. Verkligen. Fast ändå.. så är jag trött och arg på mig själv för att jag är... bara allmänt tråkig. När man hänger med Ilana hela dagarna så blir det lätt så.. att man känner sig tråkig, för att hon lixom överglänser en..

Sticker till bussen snart (:

Aaaaaaah... Ska åka till huddinge hallen för att bada... det stavas: B-L-Ä.

Vill inte. Fast å andra sidan så vill ju typ ingen. Antar att vi helt enkelt får lida tillsammans då :) Ojoj, när blev klockan så mycket? Nu måste jag springa till bussen. Lalalalalala... puss ♥




Okej, hann med en bild. Saknar dem busungarna (:

Omniundrarvarförjagintebloggarsåärdetförattjagkännerattniändåintebryreromminsjukttråkigavardag..

Ja, typ så. Har inte gjort ett skit idag helt enkelt. Bara chillat. Mår som tur var b... säger man så? "mår som tur var" kanske: "som tur är" ... Hm. Hur som hällst så mår jag bättre, kommer nog till skolan i mårrn.

That's it.

JUSTE!!!! IKVÄLL BÖRJAR SOLSIDAN!!!!! FATTAR NI MIN GLÄDJE????!?!?!? FATTAR NI MIN GLÄDJE?????!??!????! NI MÅSTE KOLLA!!!!! KLOCKAN ÅTTA PÅ.. ingen aning om vad det är för kanal.. MEN NI MÅSTE KOLLA! OMGOMGOMG!!!!!!!!!!! :D :D :D



Minnen

Hatar inte ni också när.. eller, ja hatar och hatar, men.. ogillar, när man kommer och tänka på något eller hittar något gammalt, och minns.. hur det var.


Hittade en gammal konvertation som jag hade med Axel på facebook för tusen år sen:
 (vi snackade om konstiga förkortningar, och jag sa att jag hade hittat på en jätte bra..)



jag: "^_^ TWWBABPIWAWU! Bästaste ever!"

Axel: "får man veta den?"

jag: "Juppsiduppsi! ^^ men den är på engelska och jag kan inte stava så bra.."

Axel: "Nå?^^"

jag: "Så rätta mig inte.."

Axel: "okok"

jag: "The world would be a better place if we all where unicornes! Bästaste! 8)"

Axel: "mm ok this is not for the spelling cause the spellings alright but wouldent that be wierd? i mean the unicornes"

jag: "hahah, nooo! Not if we where pink one's! I mean just think about it: *PINK UNUCORNES*!

Axel: "but the grass would probably die out because of all the unicornes eating it allthe time and there would be no food left and everybody would drown in there own poo! ok that was discusting sorry"
  
jag: "WHAT? Are you so stupid that you actiolly think we would eat grass? :O:O Stupid! We would eat cupecakes OFC! How.. "trög" kan a boy be actiolly..? ^_^

Axel: "cupkakes CUPKAKES ! who would bake them ^^"

jag: "uhm.. the mistearecly rabit hoo lives on the moon? >:o>:o döööh"

Axel: "oww ic now x'd"

jag: "whaaat..?"

Axel: "owww = owww i =jag c= ser now= nu"

jag: "Witch he mades of stars ho he catche's with a... "metspö' ...a magical 'metspööö' "

Axel: "fisching pole :)"

jag: "haha ;);) exaktly.. witch he sends to the earth.. with a...?"

jag: "help me with the story, please?"

Axel: "atomic bomb?"

Axel:"det blir kul :D:D fast tror du dom överlever den radiaktiviteten"

jag: "bomb? vad betyder det?"  

Axel: "bomb = STOR GREJ SOM SMÄLLER"

jag:"cocos atmosfären kanske skyddar dem.."

Axel: "© whohoo!"

jag: "måste faan skriva ner det här! ^^"




Saknar det.


woooohoooooo...

pappa typ håller på och målar någonting i källaren med typ jätte permanent färg, och den luktar seriöst nagellacksborttagningsmedel och det känns fan som om jag blir lite hög på lukten... woooohooooo...

JAG ♥ HALSTABLETTER

igår kom mamma hem med VÄRLDENS godaste ask med halstabletter! Mamma sa att dem fanns "då på min tid", men att dem börjat sälja igen. Dem som små kulor, som var typ ljusrosa, och hade samma konsistens och smakade seriöst typ exakt som kolabönor, fast med lite mint.



EMSER IN NY HEART! Det ENDA problemet var att.. jag knarkade dem typ som godis.. o____O' 


SÅ OM NI SER EN SÅN DÄR BURK I EN AFFÄR! JAG BER ER: KÖP DEN! :D


..död.se

Japp, gå in på den. Där kommer ni se en bild på en blodig soffa, en tjej som ligger i den med uppspärrade ögon, blödsprängda. Och i hennes kritvita kalla hand... ligger en ask med halstabbletter.



Ja, typ så känns det nu.

Blackhairbumbisarne

fråga inte.. ↑ Alltså.. jag bad Calle hitta på ett nytt smeknamn till mig. Det blev det.. "Blackhair" pga av att jag har svart hår, "bumbis" eftersom att jag heter bumbibjörnen på facebook, och "Arne" som är något himmla AF skämt..


Fy fan. Det är ALLT jag säger. Mår skit. Ont överallt. Fast i och för sig så kollar jag How I Met Your Mother, det får en ju att känna sig lite bättre. 


Haha, igår: 


Johan: (på facebook) "ey, när börjar scouterna? :)" 

Jag: "ey, nästa torsdag.. :)"

Johan: "okidokiman xD"

Jag: "måste jag som vanligt påminna dig om att jag är tjej..? xD"

Johan: "men okidokigirl ;)"

Jag: "det var bättre. Tack"

Johan: "nemas problemas, dude"

Jag: -.-'





Sååå.. ja xD det är typ det jag har för mig nu. Hoppas ni har det bra, för det har jag det verkligen inte..
 

jagharingenfantasiiiii..

Har i stort sätt bara legat.. lugit... legit... luggat.. AH! Jag kan ju fan inte ens skriva. Därför tänker jag inte göra det heller..


Det enda jag kan säga är: Jag mår skit. Hejdå

Känner mig ensam

Ensam är ett starkt ord. Men precis som Hedda säger så är det skilldnad på att känna sig ensam.. och att faktiskt vara ensam.


Jag känner mig ensam. Skulle vilja säga att jag är ensam. Men det känns som en lögn eftersom att.. ja, jag vet att det inte är sant.


Man ska ju inte överdriva och säga att man är så himmla ensam. Men det är väl okej att känna sig en smula ensam ibland..?

:) ;) :p ;p :o ;o :D ;D ^^ o__O' :'3 ;d <33333

Egentligen är det väldigt onödigt med smileys.. egentligen. Tänk va mycket onödig plats det gör i ett sms lixom. Och det är jobbigt också. Plus att om man hoppar över att skriva det till en person som man brukar skriva det till så tror det ju typ att man är sur eller något liknande.

Imagine that online chatting was like a REAL conversation. How awkward would it be to stick your tongue out after every two minutes :P



Haha, det var en facebook grupp som jag hittade ↑ tyckte den var väldigt skön.


fast å andra sidan så utrycker dem ju känslor. Det är ju väldigt stor skilldnad på:

"Okej"

och:

"Okej :D <3333"

eller typ:

"Tja, vad gör du?"

Och:

"Tja, vad gör du? :) :p <3333"




Fast det är väl bara jag som bryr mig om oviktiga saker.. lalalala..


Hej. Jag kommer dö. Hejdå

Mådde skit så gick hem idag efter bilden.
När jag kom hem kollade Johan och jag på Sagan Om Ringen. Sen somnade jag. Typ vid halv två. Sen vaknade jag halv fem. Så jag vill bara meddela att jag förmodligen kommer dö för att jag inte kommer kunna somna ikväll. Hejdå

seg dag med Brorsan..

..har i stort sätt inte gjort ett skit idag. Har hängt i Johans rum hela dagen. Kollat på No Ordinary Familly, Hjälpt till när han fixade Skype till mig, lyssnat på musik och bara hängt.

Plus att jag har messat med SuperHampus typ heeeela dagen. Haha, han är bara för skön (:

Just nu ligger jag i hans säng med pyamas (klockan är halv sex) -med min laptop, och han ligger på golvet med sin och så lyssnar vi på dåliga urgamla utjatade låtar.. (typ Båten Anna)





Det är myyyys ♥

Skype.. ^^

Haha, det är skummt att ha sin brorsa som ledare, särskilt på PL-kursen, för då visste ju ingen till att börja med, att vi var syskon. Så dem fattade inte hur fan jag kunde snacka så mycket med honom, med tanke på att vi "aldrig hade träffats innan"


Hur som hällst så gick jag in i Johans rum typ igår vid ett innan jag skulle gå och lägga mig, och då satt han och snackade med alla MINA KOMPISAR, på skype, från PL-kursen. Vilket bara kändes fel.. -.-'

Hur som hällst så snodde jag hans.. sak.. som... man... snackar i.. och ba:
 "Tja-tja" och dem från min patrull (som visste att vi är syskon) -ba: "Tja Ellie.." och resten ba: "VA??! VÄNTA, VA???! HUR FAN.. alltså.. jag kopplar INTE det här! VAFAN GÖR DU HEMMA HOS JOHAN????!"

Haha, det var kul ^^ men känner att jag nog borde skaffa skype. Så alla som har det kan väl komentera med det dem heter på skype. Thank yaaaaaaa'!



BEVIS PÅ ATT SCOUTER ÄR COOLA..

Eftersom att ni idioter (xD) har fördomar om scouter så kommer ETT bevis på att vi faktiskt är coola:


sista kvällen så hade ledarna planerat ett disco, som var SJUKT KEFF! En litet bord med en chips skål och lungn musik i bakrunden.


Jag och Lisa stod där och bokstavligttalat såg hur mossan började växa på oss. Tills vi höde musik från matsalen. Där dem hade tagit undan alla stolar och ställt fram två gigantiska högtalare.

Eftersom att vi var sisådär 60 pers på en sjukt liten yta och stod och hoppade så vart det såklart stört kul!

Seriöst bland den roligaste kvällen evaaaah xD
Med tanke på att alla typ hade scoutskjortor och kunde alla låtar utantill och sjöng med så vart det en sjukt härlig känsla.
Tills dem började spela tryckare.. vilket å andra sedan var.. lite mysigt (; Ända tills Johan skällde ut killen som bjöd upp mig.. xD



Alltså.. just don't ask.. ↑ x''D


Men det är det som är så jävla underbart med scouting. Man kan ha fula kläder på sig, man kan vara osminkad, ens hår kan se ut som ett kråkbo, men det spelar ingen roll.. för dem älskar en ändå ♥


Hemma igen. Glad men tom.

Jag antar att ni inte fattade ett skit av inlägget innan, så därför om ni läser det här: läs inlägget innan xD

Hur som hällst så har jag ju varit borta en vecka på PL-kurs (patrulledare-kurs) och det jag skrev skulle föreställa när vi sov i vindskydd och jag skulle gå upp för eld-pass.. skift? What so ever så tänder man en eld för att alla ska hålla sig varma och så får man sitta uppe en timme var på natten för att se till att den inte slocknar.

OCH: JO! NI HÖRDE RÄTT! VI SOV UTOMHUS! Det är inte möjligtvis någon som råkar veta vad det är för månad??!?!? Jo, det ska jag tala om för er! DET ÄR JANUARI!!









Min patrull: Vargen. (Från Vänster:) Max, Isak, Lisa, Jag (xD) Charlie, Jacke, Dante, Karro, Nikki :)

Som jag skrev tidigare så paras man ihop med random människor som man aldrig träffas och får sedan bo ihop med dem i en vecka, vilket gör att man.. ja, lär känna dem jävligt bra.

Det var lite små hemskt i början, men samtidigt bland det roligaste jag någonsin gjort ♥

PL-kurs

"Ellie... Ellie, du måste vakna nu.."

Jag öppnar ögonen och sätter mig upp i ett ryck. Jag ser mig omkring i vindskyddet. Alla verkar sova. Vad är klockan? Kvart i två. Isak borde vÄcka mig nu. men var är han? Inte någonstans här, vad jag ser i alla fall. Eller väckte han mig.. eller drömde jag det? Hur som hälst så är klockan snart två så jag måste ändå gå upp.

Jag slingrar mig motvilligt ut ur sovsäcken, medans Jacke och Dante rullar närmare varann. Sätter på mig alla mina kläder som jag kan tänkas använda. Då kommer Isak. Vi börjar viska till varann, och efter en stund ligger han i sin sov säck, och jag står med kom-radion i handen.

Jag stirrar förvirrat ner på elden, eller ja.. man kunde inte ens kalla det för eld. Snarare två pinnar som glödde. Med tanke på att Isak hade stått upp typ bakom vindskyddet och inte vågat gå nära elden så var jag inte förvånad. Jag satte mig ner på Charlies leriga sittunderlag och la på några vedträn' på elden.

Jackes snarkningar hördes. Precis som Bark hade sagt så var det exakt samma sak som att sitta eldvakt på dagen... förutom att det var mörkt, och i stället för att ens kompisar pratade med en, så snarkade dem.

Jag funderade för en sekund på att väcka Dante. Han hade ju sagt klart och tydligt: "Alltså om ni känner er ensamma, väck mig! Jag lovar att jag kommer gå upp. Jag är en sådan person som inte alls gillat att sova även om det verkar så"
men när jag såg hans lungna ansikte inringat av sovsäcken tänkte jag att han behövde sova.



dem taknar som fick igenom mitt huvud just då var:

-det är mörkt

-det är väldigt mörkt

-alla sover

-varför vaknar ingen?

-hur fan kan dem sova NU?

-varför gav jag mig in på det här frivilligt?

-ÅH NEJ! DET PRASSLADE I BUSKARNA!

-oj, kolla.. jag har godis i fickan!


Sen lungnade jag ner mig. Lite. Jag såg hur "eldlopporna" som Jacke hade kallat det, som jag inte var fullt säker på att det hette, hoppade fram och tillbaka mellan vedträden. "Eld-koma" hade Bark kallat det. Man blev som förtrollad av gnistorna som flög mot himmlen, och långsamt försvann upp mot stjärnorna.

PL-kurs..

Sticker på PL-kurs i morgon bitti. Det är som en.. scoutkurs-sak. Kommer vara borta tills på fredag. Är fett närvös för jag känner ingen. Låt mig understryka det: ingen.

Okej, jo... jag känner Calle, och Johan.. men ändå. Vi kommer hamna i patruller med random personer som vi inte känner.

Omg! Är sjukt nervös.. :/ men det ska nog gå bra. Önska mig lycka till! :)



2011 FÖR FAN!

Känns fullständigt onödigt att börja snacka "nyårssnack" eftersom att det står på allas bloggar i alla fall.. o____O'


Kollar Trollkarlen Från Oz som går på tvåan. Haha, den är så jävla torr, satt' den är skön x'D



Ni vet hur man säger: "Inte för att skryta, men.." jag fattar egentligen inte varför man säger det för att skryta är ju precis det man gör!
Hur som hällst: KOLLA VAD FINT MITT HÅR VAR IGÅR! (fast.. jag tycker inte att det räknas som att skryta när det gäller mig, för ja.. ni känner ju mig och vet ju vad jag tycker om hår..) xD



Lite konstigt bild, menmen..




Faaaaast.. dessvärre så vid tolvslaget så kom Johan och hans 19-åriga kompisar och typ: "Oj, kolla snö.. man kan krama snö.. oj, man kan kasta snö.. på Johans lillasyster.. hmm..."  Så jag och Petronella, min kompis, hade värsta snöbollskriget med dem:




Och sen.. ja, ni ser ju själva C':




Lalalalalala... Puss ♥

RSS 2.0