FJOOOOOORTIIIIIIZZZZ...

-Oh yeah. Bästa födelsedagen på åratal. Men pallar inte blogga nu. För det är sent och jag skypar med Ilana och Sam xD (-haha, typ allt jag gör..)
Ville bara göra ett inlägg på min födelsedag (-även om det bara är typ en halv timme kvar på den) Men bloggar om min underbara dag med Katja, Hedda och Tova imårrn. Älskar er. You made my day :D

14

Det här året har vart helt fantastiskt. Kan inte fatta att det har gått ett helt år sen jag fyllde 13. Det har gått sjukt snabbt. Så här kommer en liten snabbspolning med bilder från min tid som 13 år:

Jag kan ju inte precis säga att jag kommer sakna att vara 13 efter som att jag blir FJOOOOORTIIIIZ I MÅRRN, jaow! :D
Så glöm för i helvete inte bort att gratta mig xD Gratta hellre än gång för mycket än en gång för lite :)

Oförutsägbart..

-Ibland händer det sånna där saker.. som man inte beredd på. Som till exempel att Ilana i stället för att pussa mig på kinden, när vi skulle ta en fin bild i kontoret, loskar mig i ansiktet.. Det var fint.


-But that's life.




Fjoooooortiiiiiis :D Men Ilanas näsa trycktes mot min kind och hon förvandlades till en liten gris, vilket hon är! -och hon förbjöd mig från att lägga ut den xD och när jag tog bort hennes passade det bättre om jag tog bort min med..)

you didn't know me yesterday, you wont remember me tomorrow..

-Fyfan. Så jävla sorglig och sann replik.

Haha, fast det skrev en kille till Tova på omegle precis innan hon tryckte på disconnect och förlorade honom föralltid.

Det var i alla fall stört kul idag.. och.. igår. Katja och Hedda däckade någongång vid halv fem, medans Tova och jag var vakna och flummade tills typ halv sju xD






-vadåra? Det sägs ju att man ska släppa loss barnet inom dig..

-Tänk er.. det där golvet.. aldeless vit. För det var nämligen exakt så det såg ut efter att vi lackat ut och börjat bomba tv:n med popcorn på Eric Saades framförande. Haha, Katja fick till och med in ett headshot! :D
Älskar er cheyer (:
(Fjortiiiiiiiis-varning :D)

3 tecken på att du är en nolifer:

-vad brukar folk göra på fredagskvällar? -gå ut med sina kompisar. Vad gör du? -sitter hemma och låsas att du är med dina kompisar genom att skypa med dem.
-du skypar inte bara någon timme, utan från halv fem till ett på natten.
-den du snackar med vill inte att man ska lägga på för då stängs hans cod av..




Hur som hellst så ska jag göra något minde nolifigt idag: vara med Hedda, Tova, och Katja. Det kommer att bli asgrymt. Vi ska kolla på melodifestivalen och mobba ut Eric Saade :)

Semmeldagen ;D

Eftersom att man är pr0 och går i världens bästa skola, så serverar dem så klart semmlor på semmeldagen! (eller fettisdagen, men hur fräscht låter egentligen det..?)
Mmmmmmmmm...
Sexigt värre ;D
Haha, den sista är bilden från förra årets semmeldag.. shit va mycket som har förändrats sen dess alltså.. ♥

Jättejordgubbar, läxor och Owl City..

bloggningen har väl kanske inte vart den bästa den här veckan precis. Men vad ska jag säga? -det är sportlov, vad förväntade ni er?



Just nu har jag nästan gjort klart SO läxan, plus att jag sitter och funderar över ett par SJUKT storta jordgubbar som mamma köpe :o
och så knarkar jag Owl City såklart.. (:
Gämför med min tumme! Asså omg- jag dör!
Drunkar i SO:n.. o___O'
Blir bara mer och mer förälskad i hans låtar.. ♥







Imårrn ska jag hänga med Ilana. Om den mesen kan.. :)
Well, that's right now.

RSS 2.0