besök i gamla skolan + Melodifestival ;D

MOSHI MOSHI! :''3

förlåt för att det inte blev något inlägg igår, men när jag kom hem så var jag bara hemma i en halv timme, som jag ägnade åt att äta mellis. sen kom mamma och hämtade mig, för vi skulle på utvecklingssamtal med Lasse.. -.-

det gick väl ganska bra, för utom det faktum att man har värdens mest pinsama mamma...

och sen efter det fick vi skynda oss, för jag skulle till scouterna, hann precis!

vi skulle sjösätta båtarna. Det är fem stycken Avanti (det är en slags båt där man typ får plats, om man klämmer ihop sig, 10 stycken. men vi brukar vara ca fem i varje)

haha, Clara och jag skulle padla en båt från en brygga till en annan, men screewade upp allt rejält ;O haha, det roliga var att det var "Hugos båt", asså det är en utav killarna som verkligen gillar den. så han stod och skrek till oss:

"REPA INTE LACKEN FÖR FAAN!"

sen åkte vi på tåg till Sjöstugan (asså det kallas tåg när man knyter ihop båtarna med rep och låter en större båt dra dem, dör att dem inte har ngt segel) som ligger en kvart med båt bort. och Pappas taxi båt, "Sirena"drog alla dem andra fem båtarna ;D

men precis när vi skulle lägga till så började det spö regna, och jag menar SPÖ! så när vi äntligen kom under tak så såg det ut som om att alla hade tagit sig en lång dusch ;O

 väldigt fin bild faktiskt, de e vid sjöstugan frammåt åtta, när solen var på väg att gå ner.. tyvärr så e bilden ortoligt suddig. på grund av att det regnade som F*n ;)

iaf, idag så var jag, Linnea och Hapus och hälsade på vår gamla skola, p.g.a att vi hade ledigt ;D

det ver väldigt kul att se alla igen. Men tyvärr så va ju inte Maggan där, utan hon var på gympa läger. Alla var precis som dem brukar, Robin började derekt att fåna sig som värst pajasen. Och Daniel var lika dryg som vanligt X'D och alla tjejerna hade inte förändrats häller..

men den största anledningen till varför vi kom, var ju Melodifestivalen. de är en dag när alla femmorna,  fyrorsa och sexorna får visa upp en slags show. Dem mixar massa låtar och mimar till dem helt enkelt, de e så kul! tyvärr så var inte min gamla klass med idag.. det vart inte så helt enkelt..

det vart samma vinnare som förra året, 5b.. vilket jag egentligen inte tycker borde ha vunnit, för dem hade för mycket rap, och fjortis låtar (Vad är det som händer med världen egentligen?) vi röstade iaf inte på dem, men jaja... ;)

sista lektionen så hade dem slöjd, Hampus gick hem. men Nea och jag stannade, förrst kollade jag på när sy slöjdarna sydde shorts, men sen när jag skulle gå in till träslojdarna så upptäckte jag att Sami var kvar.. de e träslöjds läraren som Maggan och jag alrdig riktigt kommit under fun med.. (med andra ord: vi hatade honom!)

och det faktum att han hade rakat av sig allt hår gjorde ju inte saken bättre.. plus att det här hände:

jag: "hej.."

Sami: "hej.."

Jag: "ehh.. asså jag går inte här.. jag e lixom på besök.. jag gick här förut.. minns du mig?"

Sami: "jaha.. men, har du tillstånd?"

Jag: "va..?"

Sami: "jaa, du får inte vara här utan tillstånd! du måste gå upp till expeditionen och be om låv!"

jag: "men vadå? jag har ju gått i den här klassen, jag hälsar ju bara på och kollar på melodifestivalen, och är med på några lekioner.."

Sami: "nej! det spelar ingen roll! du får inte vara här om du inte har till stånd!"

jag: "men, asså.."

Sami: "det spelar ingen rolll! du måste gå upp till expeditionen! du får inte vara här annars!"



J*VLA IDIOT! hatar honom som F*n! hur kan man vara så hjärt lös? det var ju bara en lektion! en gång! tur att jag inte har honom längre! usch! och sen skälde han tydligen ut Linnea oxå ;O



hehe, lite långt inlägg.. aja.
 

hoppas ni har den bästa valborg! de kommer inte jag ha nämligen..

//"Ellie-awesome" <3

skolans dag ♥

MOSHI MOSHI! :''3

jahapp, då var skolans dag över, och precis som alla sa, så var det skit kul! (för er som inte går i Södertörn, läs inläggen innan så fattar ni vad jag snackar om)

kom nyss hem, klockan är runt halv nio. Maten var väl kanske inte derekt något vidare, efter som att skolan har halv-bra mat i vanliga fall så var det inte så stor skilldnad.

jag, Julia och Gabby gick runt och.. jaa, flummade. men tyvärr så hann vi inte se när NV:arna blev ned kladdade med våta trasor, för det var vår tur att ta hand om.. ehh, den där.. saken då.. X'D

men det var faktiskt skil kul! i tjejernas omklädningsrum så hade dem satt upp en Piñjata. (haha, lite perverst faktiskt, asså att det var i omklädningsrummet. men men)

och efter några gångers försök, så sprack halsen på papper-marsche (stavas?) typ hönan, och godis trillade ut. visserligen inte så värrst mycket, men pengarna går ju till Haiti. så det var väsrt det!

 resten av kvällen gick vi runt och försökte tvinga på folk hemma gjorde smörknivar, som Alex, Jocke, Wille.. och lite Sheslam gjort själva (minns inte om Axel också var med..)

vilket inte gick så där jätte bra. när man lika gärna kan gå till IKEA så, jaa.. X'D

 hehe, Maija, Tova, Julia, Katja och Alice har gjort den. om jag får säga det själv så har dem gjort ett fantastiskt jobb. (med andra ord: den var skit fin)
det ska föreställa barnen i Haiti ;)

 hehe ;D
 Julia, så sött! ;D <3

 *host, host* min halv färdiga bild.. som skulle akionernas ut.. gissa vilka som köpte den.. det kan ni aldrig.. (mina päron.. snacka om osmart, dem kan ju bara få en ännu bättre helt gratis..)

ahja, det va iaf sjukt kul! och i mårrn har vi sov mårron till 10 ;D<3 hoppas ni hare gött ;)

// "Ellie-awesome" :''3


p.s asså shit! de e så kul att få träffa allas små syskon! asså Axels brorsa var as lik honom ;O typ tvillingar! och Alex syrra var as liten och jätte söt!
(*host* btw, jag råkade kalla henne för hans lille bror, JAG VAR TRÖTT OKEJ? jag menade det inte. jag fick hjärnsläpp, så Alex: jag vet att du inte läser det här. men om du av någon anledning skulle göra det, så säg förlåt till din syrra. Och hälsa henne att hon e as söt ;D)
och Tovas brorsa e så himla söt! fast honom hasr jag iofs sätt förut! men ändå, *argh*! det borde vara förbjudet att vara så söt! och Willes brorsa oxå! han var as göllig! och ganska lik Wille, på håret asså X'D

*argh* vill oxå ha små syskon.. (men bara för att dem e söta, skulle nog inte stå ut med en jobbig en..) <3


"aktion".. aa, tjena X'D

MOSHI MOSHI!

idag som sagt så hade vi inga vanliga lektioner.. egentligen inga lektioer alls! vi tillbringade hela dagen i P-huset, och.. jaa, skapade ;)

inför skolans dag, som är i mårrn. Då vi ska.. asså ähm, svårt att förklara, men asså det ställs ut tavlor av BF:arna och det finns massa olika "aktiviteter", och MD:arna ska sjunga, och man får god mat i matsalen, och allt detta är på kvällen, så vi ska gå till skolan på kvällen, och det bästa är, att alla penagrna som man samlar in på aktiviteterna och det, går till Haiti!

iaf, Maija, Tova, Julia, Katja och Alice håller på å gör.. ni vet en sån där grej, asså som en tavla, där man ritat kroppar på och skärt ut huvudet, och sedan lixom.. jaa, stoppar in huvudet där, och så typ tar man kort ;)

Ronja, Sofie och Carro fixar i djurhuset.

Wille, Jocke och Alex gör smörknivar, typ 50 stycken! som dem sedan ska försöka sälja X'D

och Axel försöker hitta på någon rolig aktivitet som kanske går så där, så han typ flummar mest..

och så vare Gabby och jag dåra.. inget blev lixom över, så vi typ bara satt och ritade, men Lasse tyckte, att om bilderna blev bra, så skulle man kunna aktionerna ut dem! aa, tjena! vem skulle vilja ha en bild som jag målat lixom? "O

aja, det va kul iaf!

just nu så har jag typ precis blivit klar med min "fejk-sne-lugg" .. asså p.g.a av mitt lockiga hår så kan jag ju inte klippa sne lugg, så därför beslöt jag mig för att göra en, jag hade en typ klämma, med jätte fejk blond hår, så jag klippte och klistrade lite med den, och färgade om håret lite.. hehe ;) (BF:are asså..)

kan visa en bild! ;) haha, men jag kan nog inte ha den i skolan, färgen blev väldigt mobbad, nästan orange.. därför får bliden bli svart-vit ;D

 hahah, ignorera bakrunden. jag var i badrummet, så man ser kaklet X'D och jaa.. lite emo-aktigt kanske, nej! juste jaa, "fasion coure" heter det ju, "emo" är musik stilen, och "fasion coure" (typ stavas så..) är kläd-stilen, och om man skär sig (som många förknippar med emo) så SKA det iaf bara klallas för "deprimerad" inte emo.. (allt det fick jag från Gabby, hon säger att det är så iaf..) <3
hur som hälst så är det roligare att försöka se deprimerad och läskig ut på kort, än att försöka se snygg ut, åtminstånde för mig, tro mig.. jag har försökt X'D

juste, lämna gärna en komentar och säg om ni tycker att luggen ser fejk ut.. men, jaa.. det syns väl kanske inte så där jätte mycket, får lägga upp en bättre bild någon annan gång ;D


//"Ellie-awesome" :''3


BOMBNEDSLAG *frågetecken*? "O

MOSHI MOSHI! :''3

asså Shit, mitt rum e värsta bombnedslaget.. funderar på att städa lite.. men vad gör det för skilldnad, de e ju ändå bara jag som ser det.. asså jag känner mig som värsta salrvern just nu, mitt skivbord är helt kaos! det är det dåliga med att ha ett jätte stort skiv bord, det ha ren tendens att bli väldigt stökigt! "O

och det ligger kläder över hela golvet.. *suck* har verkligen ingen lust.. men de e så jobbigt att se alt bara..

 jaa, typ så ser mitt skrivbord ut, det kanske inte syns för bilden vart otroligt suddig, men typ hela skrivbordet är täckt av glitter X'D


just'ja, vi var på Al a Carte (stavas?) idag, asså det var typ någon teater som låg i huddinge, b.l.a så spelade Moa i den, hon hade en rosa peruk! aww... om jag hade spelat den rollen så hade jag aldrig släppit taget om den peruken! *mårr..*

den var iaf väldigt bra, och alla var jätte duktiga ;) <3 och det bäst var att vi slapp typ tre lektioner, och i mårrn ska vi ju ha förberedning för skolans dag, och på onsdag, och på fregad e vi lediga (SKILLZ!) så den här veckan kommer att bli lite ägig!

//"Ellie-awesome" :''3

p.s döm mig inte för mitt stökiga rum.. jag är en slarver, okej? X'D <3

NO.. blä!

MOSHI MOSHI! :''3

sitter här och jobbar med NO:n som typ ska vara klar i mårrn. Jag och Amanda fick "atronomi och astrologi" och för att visa sig värdiga BF:are så ska vi ju så klart göra ett kolasch (stavas?) så det blir ju inte precis lika tråkgt att göra  som Gabbys grej, vilket hon iaf värkar tycka är jobbigt, jag får ju lixom hålla på med papper å så, men det måste ändå göras.. -.-'

eftersom att det inte gick så där värst bra för Amanda och mig på NO lektionerna så tog vi hem allt, jag gör kolaschet och skiver lite om Mayafolket, ni vet dem som tror att världen ska gå under år 2012 och Amanda skiver om stjärntecken ;)

har inget mer att skiva så jag slänger upp några bilder från igår ^^

vår falgga, som JAG fick bära runt på på tunnelbanan! jätte kul.. snacka om att alla glodde! men det är ju inte utan anledning som man är lite stålt ändå.. det är inte alla som får bära flaggan ;D

 i väntan på prisutdelningen..  *trött* men som man säger: "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.. "

 så sjuk mycket folk! eller.. nej, haha. kanske inte på den bilden, men de där är ju typ bara en femte del av alla som kom sen ;)


// "Ellie-awesome" :''3

(p.s älskar dig, du vet vem du är) <3

Scouternas dag♥

MOSHI MOSHI! :''3

är så jävla sjukt trött nu.. sorry för att jag inte har bloggat på ett tag, men det har varit.. saker i vägen.

asså jag kom nyss hem från scouternas dag.. -.-' skit kul, men otroligt tagande!

jag fick gå upp klockan sju i mårrse! på en lördag! ;O för vi skulle typ samlas halv nio :S det kom inte så värrst många desvärre, bara 7 inklusive mig på Najaderna, och bara 5 på Neptun, som egentligen e typ 15 stycken.

det var skit mysigt att träffa alla igen! typ alla miniorerna från lägret ;) kontrolerna var som dem brukar vara, tråkiga och ogentomtänkta, nej! dem var väl okej, men inget höjdar år precis!

haha, Anden och Delfinen/valrossen ägde ut oss! dem fick typ 35 poäng när vi fick 5.. haha, men huvudsaken var ju att det var kul! ;D

nu till resultatet:

Humlan kom på andra plats! asså jag skojar inte: Mälarhöjden e typ den bästa scoutkåren ever! vi kommer alltid jätte högt upp!

Seeone kom på tredje plats! vad var det jag sa? vi äger!

haha, Spejarne kom på sjunde plats!

VI KOM PÅ FJÄRDE! vi slog skogsscouterna! SKILLZ!


haha, är verkligen sjukt trött, tror att jag kommer dö.. skiver mer i mårrn ;) och lägger ut nån bild ;D






NU FÖR ER SOM INTE HAR FATTAT ETT SKIT AV TEXTEN OVAN:

• scouternas dag, är en dag då typ alla scouter.. i.. typ hela Sverige träffas och tävlar.. om vem som e bäst helt enkelt! man går runt hela dagen till olika kontroller, och i slutet av dagen så räknar man ihop vem som fick mest!
 
• Najaderna är min avdelning, men vi och Neptun  (som är killar i samma ålder som vi) är typ nästan en avdelning tillsammans, och efter som att dem var så få, så lade dem ihop våra poäng med deras ;)

•man har patruller oxå, det är som små grupper i avdelningen. man tävlar både patrull vis och avdelningsvis, Anden, Valen/delfinen och Sälen är patrullerna i min avdelning ;)

• Humlan är tjej av delningen i Mälarhöjdens scoutkår, där går min lilla kusin, som kom tvåa, awww.. där går man när man går i 2:an-3:an

• Seeone är kill avdelningen i Mälarhöjdens scoutkår, där man oxå går när man e minior, alltså 2:an-3:an ;)

• gillar man inte havet.. så blir man "kott-och-pinn-scout" med andra ord.. skogs scout, vilket suger! och vi slog skogscouterna! (alltså Spejarne!) vilket vi är väldigt stolta över!


håller seriöst på å somna nu.. skiver mer i mårrn.. *snark*

// "Ellie-awesome" :''3


dagens lärdom X'D

MOSHI MOSHI! idag hare varit en rätt så lärorik dag.

dagens lärdom:

• huddinge sjukhus ligger i Flemingsberg!

• Huddinge sjukhus ligger i Huddinge X'D

• Huddinge sjukhus ligger typ vid min skola!

• Huddinge sjukhus är inte ett köpsenter.. som jag trodde, utan ett sjukhus!

• "Bitch" hastigt översatt till engelska betyder "hon hund" asså en hona (iaf enligt Julia, men jag vet inte vad jag tycker om det, lixom kolla bara↓)

"oh, that's a cute dog, what kind is it?"

"it's a bitch!"


lixom ärligt talat.. X'D

annars hare väl inte hänt så där jätte mycket, som vanligt. fast på gympan fick vi Greer att släcka alla lamporna, och sen hade vi kull! ganska galet, men lite kul! ;D hade vi aldrig fått i min gamla skola.. -.-'

haha, och så döpte vi om Axel (som alla typ alltid blandar ihop med Alex och säger fel) Till "Tin-Tin"  ni vet.. han med luggen som står upp, Axel e faktiskt ganska så lik honom, på håret lixom X'D men jag beslutade att det skulle stavas: "Tin-Tinh" hehe ;) och han gick med på de :''3

just nu sitter jag och knarkar "Alice- Arvil Lavigne" och väntar på att mamma ska komma hem med en Chok rosa färg som jag ska färga om min slinga med.

men.. nu kom hon, önska mig lycka till! ;D



// "Ellie-awesome" :''3

en bild säger mer än tusen ord..?

hej igen! hann inte ladda upp bilderna innan, så nu kommer LITE bilder från idag :d

 
Paolina och Fridas skor, haha.. Frida har en av varje X'D

hehe, Wille och Alex.. posar i trädet ;)

 AKTA VATTNET! ;O

 cartoon Maija? haha, Wille och Alex i bakrunden X'D




jaa, dagen var väl inte HELT hopplös ändå.. ni ser ju själva! choklad pudding till lunch! ;D like I told you: This school rock´s!

  *BIG SMILE*


 
hehe, faktiskt ganska rolig bild på Alice, med solen som lyser in! ;) <3

slängde upp några från igår me, tycke att det behövdes många bilder ;) ses <3


otroligt deprimerande, lång och ointressant dag..

Konnichiwa! :''3

förlåt för att det här inlägget vart lite sent inlaggt.. men internet dog som vanligt.. -.-'

idag (*rubriken ljuger aldrig*) så var det en.. deprimerande, lång och ointressant dag..

inga rolga ämnen precis, förutom "tyskan" då jag och Julia hoppade runt i den så kallade skogen och tog ego-bilder X'D

*suck* känner mig bara inte på humör för att blogga just nu..  mår skit dåligt.. Amanda gick hem i början av dagen oxå.. så jag hade inget att göra på NO:n.. vilket ine fick huvudvärken att dämpas ner.. alls!

plus att jag är lite halv deprimerad.. vilket om man tänker efter riktigt noga är ganska dumt! för jag borde vara glad för det.. eller borde jag? 




 måste verkligen ladda upp lite bilder från idag! men mamma vill att jag ska föjla med på en promenad.. hon säger att det känns bättre att gå när man mår illa.. *arg* de e så mycket nu.. det känns som om att min huvud ska explodera..

men jag bloggar mer sen <3 lägger ut lite bilder :)

// "Ellie-awesome" :''3

(p.s.. du vet nog vem du är: förlåt..)

Grattis broe! ♥

Konnichiwa! :''3


idag fyller brorsan år! hoppas verkligen att du läser det här för en gångs skull.. -.-'
han blir 19 :) haha, igår så firade vi honom med släkten för att vi ville göra något bara vi i familjen idag, så vi ska gå ut och äta, iaf.. till Johans stora besvikelse så satt det bara ett ljus på tårtan som mamma kom med igår..

men pappa och Johan räknade ut att det stod för att det bara var ett år kvar tills han skulle få handla på systemet.. killar asså.. X'D

så vi ska snart sticka till Skutan som ligger nere vid skolan (hoppas för allt i världen att jag inte träffar någon som jag känner!)

idag har det inte precis hänt så där värst mycket, vi hade uteliggar-bild med Anders.. som sög som vanligt.. engelska med Martin som faktiskt konstigt nog var rätt okej, på grund av att jag, Julia Wille och Gabby gick ut och satte oss i gräset och pluggade *BIG SMILE*

just'ja, på NO:n så satte sig Amanda jag och.. lite mer folk i data salen vid cafeteian. och sen helt plötsligt så kom Ömer med en stor bricka med varm choklad! WOW! som vi fick helt gratis, snacka om at den här skolan äger! :D

annars hare väl inte hänt så mycket! ;)

 haha... försökte ta en kulig bild på Johans tårta.. aja, what ever!

//"Ellie-awesome"  :''3  Grattis igen, broe! älskarrej <3


jaa, jag vet att du hatar Michael Jackson, Gabby. men erkänn att det här är ganska så coolt!

Konnichiwa! :''3

bara en skit awesome video från lilla mig som inte tyckte att skriva vad jag gör på en lång tråkig söndag skulle vara så kul att läsa..





"jaa, jag vet att du hatar Michael Jackson, Gabby. Men du MÅSTE erkänna att det där var rätt coolt!" 

 
har ingen aning om hur dem har gjort det med tanke på att dem e rätt så många "O sjukt coolt iaf X'D



//"Ellie-awesome" :''3

fy faan va fail asså X'D

Konnichiwa! (vad sägs om det, Gabby?)

haha, har precis ätit lunch, och kom nyss hem från dansen. det var gasnka så kul.. men i mitten av låten så hade vi lixom.. hoppat över en del av låten.. och bara stått stilla där, och den här gången så övade vi in det som vi skulle göra då.. det var sjukt svårt.. och det screevade upp hela min hjärna.. X'D

haha, plus att på ett steg på var jag inte säker på hur man skulle göra med armarna, så jag frågade läraren, som förklarade hur man skulle göra.. och det visade sig att jag hade gjort helt fel (snacka im pinsamt.. tänk om jag skulle ha gjort så på uppvisningen)

haha, just'ja det var fett fail! jag tar en buss från Engsnäs skolan (som jag dansar i) till Hiddinge, och sen typ 704:an mot Fruängen. och bussen till huddinge var typ jätte sen.. så jag missade 704:an. men det stod att nästa skulle komma om tio minuter.. så jag satte mig där och väntade.. och väntade.. och väntade... och efter typ en halv timme (asså den skulle ha kommit för typ 35 min sen) så kommer det typ två tejer som bah:

"vilken ska vi ta?"

"den!" *och tejen pekar på tavlan*

"nej, de e ju lördag idag"

jag: :/

fatta va arg jag blev! jag hade vi glömt bort att de e lördag.. och så kollade jag.. och den 704:an gick inte på lördagar!

visst. 710:an kom typ 3 min efter det.. men jag hade ju suttit sitta där i tre kvart. och om jag hade sett det så hade jag ju kunnat ta en annan buss.. (FAIL!)

// "Ellie-not so awesome today"

p.s Alice och Katja, om ni läser det här; jag såg "remember me" med Robert Pattinson igår.. NI MÅSTE SE DEN! asså den var ju så klart inte bättre än "Twilight".. även fast filmen är mycket sämre än böckerna.. men vi måste se den. ni kommer älska slutet.. MWOHAHAHAH! (Ironi! alltså.. ni kommer hata slutet, menade jag)  :''3


sorry, pallar inte blogga just nu..

sorry, men asså jag pallar verkligen inte blogga just nu.. men.. det gör jag ju.. ARGH! ännnu en gång har jag underskattat min hjräna.. eller kanske den mig..

haha, jaja.. nu när jag ändå är inne.. så kan jag väl skriva något, eller? X'D

aja, idag så har det väl kanske ine hänt så värrst mycket.. ingen som är värt att berätta om iaf.. joo, en sak:

asså Sheshlam, de e en kille som förrst gick i NV 2.. men sen bytte till våran klass för att han var för bråkig.. han är verkligen skit kaxig.. av ett skäl som jag hälst inte vill nämna offentligt.. men dem flästa vet ju de så.. jaa, asså han är verkligen stöddig mot alla, helt utan andledning. Som idag t.e.x när jag satt och knöt mina skor, så kommer han bara och tar i ALLT vad han har och slår mig skit hårt i bakhuvudet.. asså det var verkligen droppen.. jag vill hälst inte berätta vad jag gjorde.. men retar man upp mig så får man ta konsikvenserna..

jag fick typ värsta blå märket på huvet.. men det var inte allt, sen precis efter det så går han och Ozzy fram till Axel och börjar dra i hans tröja, helt utan andledning, tills sömmen på ryggen spricker.. asså dem måste verkligen ha något slags fel i huvudet.. jaa, jag vet att det inte är bra att skriva saker som folk på sin blogg.. men dem är ju verkligen helt pantade! och de e ju faktsikt meningen att man ska skriva vad man tycker ochv tänker här.. och vad man gör.. och det hände ju idag så jaa.. men allt jag vill säga är; BYT TILL 6-9:an.. ni platsar inte in i BF! ni gillar inte ens att rita..



så.. urgh! nu fick jag iaf ur mig det.. jag gilalr ju egentligen inte att vara arg.. men.. ibland så rinner bägaren över.. helt enkelt.

 oj.. va liten den blev.. aja! de e typ hur jag känner mig nu! :@


någon som håller med mig?! (komentera)


// "Ellie-awesome" (who is very angry at the moment!) :''3

ännu en otroligt awesome onsdag! ♥

MOSHI MOSHI! (vilket Gabby tydligen retar sig på jätte mycket.. *hmpf* om det nu finns några läsare där ute.. snälla komentera och säga vad jag borde börja varje inlögg med i stället)


idag har det väl kanske inte hänt så där jätte mycket, vi hade bild.. vilket gick.. sådär, vi skulle teckna av glas *grattis* och så klart gick det strålade för konstnären brevid mig (d.v.s Gabby) och jag failade.. -.-' men det var okej ändå;) annars hare väl inte hänt så där värst mycket.. pallar inte skriva onödiga saker som ändå inte e kul att skriva.. plus att jag typ inte har några besökare.. så här e lite annat;


CITAT:

• *Maija, Alice, Tova, Gabby jag och Julia väntar på att någon ska öppna dörren till vår hall så vi kan komma in, då kommer Niklas, asså en lärare*

jag: "åh, äntligen.. snälla kan du öppna dörren, vi börjar snart"

Maija: "aa, vi börjar 35 och den e 34"

Niklas: "nemen va bra, en minut.. då hinner ni ju mer än väl"

Maija: "nej, men det tar ju en minut att ta av sig alla kläder.."

(haha, alla glodde på varann och började typ as garva.. snacka om pinsamt)

• *Ulrika delade in alla i klassen i par, två och två, alla fick en lapp med ett nummer. personen som fick samma nummer skulle man jobba med, Ulrika räknade upp alla nummer och kollade vilka alla hade blivit med*

Ulrika: "så.. vilka hade sex?"
 
Maija: "jag och Ellie!"

(som tur var var det typ bara jag, Maija och Gabby som reagerade.. men snacka om pinsamt..)


• haha, Julia hade uppsatt, och sen vare en läskig kille i sjuan som ba drog i hennes häst svans på lunchen.. Julia reagerade j*vligt segt.. så typ 5 sekunder efter att han hade dragit så skrek hon.. haha XD


• *på NO:n jobbar Jocke och Ilana tillsammans.. men Ilana gick ut för en stund och skulle typ hämta något*

Julia: "Jocke, var e Ilana då?"

Jocke: "hon lämnade mig.."

(haha, det var ju ingen som fattade utom jag.. så jag började as garva)





 nästan alla tjejer i klassens converse, i en liten hög <3

haha, kasnke inget roligt och långt inlägg.. men det får duga ;)

// "Ellie-awesome" (who is a little bit flummig for the moment..) :''3


...

you cant run with no speed.

you cant fly with no wings.

you cant write with no pen.

you cant jump with no legs.

you cant see with no eyes.


you cant live with no love..





AWSOME! ♥

MOSHI MOSHI!

asså snacka om AWESOME asså ;) kom nyss hem, har varit i Skärholmen, och klippt mig med Gabby :D

mamma jobbar sent, pappa e i båten och Johan är i kåken.. och jag hade ingen lust att gå dit ensam så jag tog med mig Gabby ;)

tyvärr så var frisören en aning trög.. -.-'

men iaf, huvud andledningen till varför jag egentligen åkte och klippte mig var för att jag äntligen hade övertygat mammaom att jag skulle få färga en rosa slinga i håret! och rosa blev den... asså jag har ju alltid varit lite rädd för frisörskor.. när man ska säga vad man vill ha å så.. men: kunden har ju alltid rätt! *host, host*

så förrst visade hon typ brun.. och lite röd-brun färg.. och jag tänkte ba: "SHIT! det där e SÅÅ fel! de e verkligen inte jag! den ska ju vara rosa!"

så vi kollade på några som var lite mer röda.. (men äligt! rött! de e INTE rosa! e hon färg blind eller?!) så jag sa typ de; "ehm.. jag ville... typ att den skulle vara rosa! asså.. typ iller rosa!"

så till slut så gick hon (efter mycket stönande.. ärligt, det känndes faktiskt som att hon verkligen inte ville att jag skulle bli nöjd.. som om att hon lixom visste att det skullebli fult med rött..) och blandade en rosa färg.. som till en början såg lila-röd ut.. (vilket gjorde mig skräckslagen) men när hon sedan fönade mitt hår så blev den ljusare ;D

asså stackars Gabby.. Gabby om du läser det här: FÖRLÅT! JAG VISSTE INTE! frisören sa att det skulle ta typ en timme och en kvart... jaa.. två timmar mera exakt.. elr.. okej, en och en halv då,... men ändå, förlåt Gabby, jag ska gått göra dig, PROMISE! <3

haha, hon fönade typ mitt hår i en halv timme för att få det rakt.. ;O haha, hon hatar nog mig och mitt lockiga hår nu.. X'D  jaa, så ser den typ ut.. men det var så mycket ljus från lamporna.. så den syns inte så mycket, men den ser mer "lysande" ut i verkligheten ;)

<--- kanske lite bättre bild.. *hmpf*


haha, det allra roligaste var ju när frisören ba; "jaa.. jag ska nog inte klippa upp ditt hår så mycket, för då får det jätte mycket volym... och det skulle inte passa dig.."

ASSÅ JAG BÖRJADE AS GARVA! haha, alla som känner mig vet ju att jag älskar att ha fluffigt hår, (där efter blogg namnet oxå) haha.. så j*vla kul asså.. X'D

// "Ellie-awesome" (WITH THE PINK..ehh "LUGG"!) :''3


efter en dag av hårt arbete...

så blir man ganska död -.-' och blå om man har målat!

MOSHI MOSHI!

 äntligen hemma.. som sagt så var jag ju i båt klubben med scouterna idag, och fixade med båtarna, det var ganska kul, men väldigt jobbigt oxå, särskilt med tanke på vädret, som var som en karusell och växlade hela tiden.. förrst vare sol, sen vare molningt.. jaa, ni fattar..


vi var 3 tjejer, inklusive mig.. och typ.. 7 killar kanske.. men dem gjorde inte så värst mycket X'D

vi (dv.s  jag, Clara och Erika) fick måla alla båtars botten..  "kul" tänker ni säkert.. jaa, ganska kul i början, särsklit när Raignmark (min ledare) sa typ;

"jaha, vilka ska måla båtarna, och vilka ska bära plankor?" 
 
då tog jag tillfället i akt och sa:

"vi kan göra de! vi e tjejer" (haha, alla håller ju alltid på å pikar tjejer för att dem e sämre.. men måla kan dem)

"okej, visst" sa Raingmark! haha, ni skulle ha sett alla killarnas sura miner.. X'D 

så vi målade, medans killarna fick skrubba däcken, och bära plankor XD

haha, Hugo blev lite sur på mig för att vi fick måla och inte dem, så han dränkte mitt huvud med skumm, från trasan som han skrubbade med O___O så vi hämnades genom att kasta färg ;)

så snacka om att mamma gapade när hon fick se mig när hon kom och hämtade mig, hon trode nästa att jag hade badat i en färg burk.. men det var bara när jag visade mitt ansikte.. så när jag drog upp ärmarna på tröjan så dog hon nästan ;O <3

plus att jag och Erika fick lite tråkigt, så vi målade på våra byxor, problemet var bara det att färgen gick igenom.. så det ser ut som om jag har blåmärken över hela benen..:D



en utan båtarna.. ehh.. jaa.. kom inte på något bra att säga med den här bilden.. men jaa.. konstrnären gör sin grej!  

lite.. ehh.. Galen Erika..

jag var ju lixom bara tvungen att göra min signatur: E´WAS HERE!

till slut.. efter mycket tjat så fick killarna oxå måla.. X'D

 efter en dag av hårt arbete.. så blir man blå.. jaa, ni ser ju själva.. min arm (iofs så ser färgen typ svart ut.. men det var botten färg.. så den var typ svart)

aja, ha det gott <3

// "Ellie-awesome" (som för en gångs skull har gjort något nödvändigt på sin lediga dag..) :''3

vad är det för fel på mig egentligen? varför gör jag så? "O

MOSHI MOSHI!

sitter här och väntar på att middan ska bli klar!



btw, vet ni?! :O jag skalade poitais nyss, och vet ni?! JAG SKAR MIG ICKE I FINGRET! haha, snacka om skills, med tanke på att jag e så klantig lixom :O X'D

jaa.. snart e denna dagen oxå slut... de vart väl kankse inte så jätte dålig då: när jag hade bloggat klart, så hjälpte jag mamma att plocka upp alla grenar som låg under äppel träden, efter att morfar klippt av dem, p.g.a att dem var på tok för långa.. sen gick vi till våra grannar och kollade på deras nyinflyttade kanin ;) sen skissade jag lite på min tavla, som jag fick i födelsedagspresent... vilket gick.. så där.. ;)




↑EN FÄRG GLAD FJÄDER BUKETT!  (<-- HA! prova att säga det snabbt fem gånger!)
 
*färggladfjäderbukett..färggladfjäderbuket...färgntntmhghgg...*

haha, nej men jag plockade ner alla fjädrar som vi hade satt upp i trädet, över påsk ;) hehe, och såklart mina snygga handskar.. -.-'

men nu ropar mamma att de e mat, så cya<3 hare gott ;)

// "Ellie-awesome" :''3

(p.s rubriken är för att jag satt och bet på en blyetsch penna! har ni provat de någon gång? efter smaken e hemsk! jag menar "vad är det för fel på mig?" lixom... man undrar ju) X'D




Ännu en tråkig lördags mårgon.. (ehh.. med tanke på hur länge jag sov, så är det nog eftermiddag)

MOSHI MOSHI!

jaa.. då var det ännu en tråkig lördags mårgon.. eller nej, man kan inte kalla det för "ännu" för jag brukar faktiskt inte ha tråkiga lördags mårnar, jag brukar dansa ;) men av någon konstig andledning så tog dansen två vekors påsklov.. så de var ingen idag..


så i stellet sitter jag här och tråkar.. mamma är och handlar, Johan e på "Uppcon" dåra, och pappa är i båten, där han förmodligen kommer spendera hela våren.. som vanligt.. -.-'

men i mårrn, ska de iaf bli kul.. (konstigt nog?) då ere iaf båtjobb, med scouterna ;) (asså vi typ gör i årdning alla våra båtar för vårseglingen, och typ sätter dem i vattnet å så.. elr jag tror de iaf.. om de inte i is asså "O)

och man måste typ vara med på minnst ett båtjobb för att få segla.. "S men de e kul :''3


HAHA! SKILLS!:
asså när jag skrev det här inlägget, så var jag inne på msn samtidigt, och så loggades jag ut, och då antog jag att internet ganska snart oxå skulle dö, så jag kopierade hela texten.. och sen dog sidan, men sen när jag fumlat lite med internet och fick det att funka igen, så gick jag in hit, och tryckte bara på klistra in! och det hände två gånger! SNACKA OM ATT JAG KÄNNER MIG AWESOME NU! (iofs.. det här inlägget var väl kanske inte sådär jätte bra.. och långt.. och jag har varit med om jätte ägiga inlägg som har blivit förlorade.. men ändå, väldigt skillat!)

*suck* min mobil+data typ dampar nu.. så det blir ingen bild, men kasnke att dem skonar mig lite senare.. ;)

(det här har jag lagt till lite senare, när min mobil skonade mig:)

 
  ehh... LITE emo agtigt kanske.. men whot ever XP


aja, hare gott<3


// Den väldigt skillade: "Ellie-awesome" :''3


"Ellie i Underlandet" (d.v.s jag går vilse i mitt huvud)

MOSHI MOSHI!

happ! då var veckan slut.. och snart början skolan igen..

om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt inte så värst deprimerad för det.. de e faktiskt nästan så att jag längtar tillbaka till skolan.. det känns lixom som att jag ändå inte gör någon viktigt när jag e ledig..

just nu sitter jag bara på mitt rum.. och mitt huvud nästan svämmar över med.. jaa.. "saker som befinner sig i mitt huvud"... (d.v.s typ fantasi.. och massa andra saker)

så jag funderar på om jag ska måla lite "D har lixom inget bättre för mig: mamma och pappa jobbar, och Johan åkte nyss iväg på "Upcon" (de e typ något manga koment.. som.. ehh.. om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt ingen aning om vad de e.. men jag föreställer mig typ som en stor marknad.. med massa mangda böcker..)

och Johan ska vara där hela helgen.. så.. något sånt måste det väl vara "O


nej men nu tor jag nog att jag ska sätta igång och måla ändå! jag sitter typ här och typ flummar för mig själv, och lyssnar på musik, men mamma slutar tidigt idag.. så vi kanske typ skulle åka till Skärholmen och köpa en vår jacka till mig eller något..



*BIG SMILE*

Aloha I'a Au Oe! <3

// "Ellie-awesome" :''3


(p.s ni vet.. smilesen som jag skrev sist asså: :''3 <--- den.. asså ska man göra ett sitat tecken--> "  eller ska man göra två stycken..---> ' ' ??)



att skriva, eller inte skriva ett sitat tecken efter kolonett på smielisen.. det är frågan.. 

alvarligt talat.. de ÄR frågan.. så komentera gärna! <3


Rubrik.. (<--- har slut på fantasi.. )

MOSHI MOSHI!

har typ ingen fantasi kvar för tillfället.. elr jo.. men inte lixom för bloggandet.. -.-'

idag iaf så kom Maggan hit.. så kul att träffa henne med tanke på att vi lixom lever i olika världar nu om man säger så..


har inte så värrst mycket mer att säga.. orkar inte blogga just nu.. GAH! jag har typ inga besökare.. snälla ni kan väl komentera lite mer.. jag blir så glad då.. jag strålar upp lixom! :D

bjuder på en liten bild nu..





hehe.. gissa vem som skrev de... (vilket inte blir så svårt)


jaja.. döm mig inte nu bara.. jag har slut på fantasi just nu okej.. men i mårrn kommer nya.. roligheter.. promise!


// "Ellie-awesome" :''3

Youtube is back! ♥

Bara en liten låt om mina känslor just nu.. (jag lovar.. läs texten.. de e faktiskt sjukt likt)

ännu en Taylor Swift låt dåra...


Taylor Swift "A perfectly good heart"



that´s it! skriv gärna en komentar och säg om ni har någon låt som matchar era känslor sjuk mycket!

// "Ellie-awesome" :''3

Ibland, hur mycket talang man än har *host, host* så går det helt enkelt inte som man tänkt sig.. -.-'

MOSHI MOSHI!

jaaa.. as usioall (ehh.. skulle vara "som vanligt" på engelska.. men jag kan ju inte stava så... jaa) så säger ju rubriken allt.. typ


iaf.. idag stack jag hem till Gabby och vi skulle.. ehh.. skapa hade vi tänkt.. men låt mig säga att det inte precis gick som vi hade tänkt oss.. X'D


(med andra ord: åt *****)


hehe... men jaa... man lär sig ju av sina misstag så.. jaa..

hehe, jag vill hälst inte visa den.. och jag vill hälst inte säga vad den skulle föreställa så.. jaa -.-'




*suck* jag försökte att ladda upp en bild men min data typ dör nu.. såå jaa.. om ni vill se mer och veta mer så gå in på Gabbys blogg: www.gabbsys.blogg.se

cya <333

// "Ellie-awesome" (<-- mitt nya topphemliga kodnamn..) ^^

Ibland känns och är det lättare, roligare, flummigare och mer naturligare att inte tänka på att man kanske egentligen borde vara cool:ha på sig snygga kläder, smink, ha mobilen lätt till hands..utan helt enkelt vara den man är och gå och se...

ähm.. lite konstig rubrik kanske.. särsklit med tanke på att allt som jag hade tänkt att skriva inte fick plats..

det jag menade att skriva var iaf att ibland så är det kul att slippa försöka spela någon som man inte är.. och bara skita i vad alla andra tycker ;)





det jag vill säga med allt det som står ovan är helt enkelt att Linnéa och jag gick och såg "Draktränaren" idag X'D

och vet ni vad? jag skäms inte för det.. okej.. i och för sig så är det det väl kanske inte så där jätte pinsamt.. och barnsligt.. jag menar det var ju lixom inte precis "Nasses stora äventyr"

haha, men ändå.. många tycker säkert att det var larvigt ändå.. men jag tyckte att den var skit bra.. asså typ alla filmers slut suger!

 några exempel:


1. "Harry Potter".. typ två (tror jag) det slutar med att dem typ zommar ut på.. ehh Hogvourts.. (jag e inget Harry Potter fan så jag vet inte hur det stavas.. men ni fattar) och det suger.. man ba: bra slut.. ehh.. helt utan poäng men visst..

2. ehh.. "Harry Potter" typ 3.. eller så är det 4.. då slutar det med att han flyger iväg på sin kvarst och så fryser dem bilden på honom.. inte någon vackar syn precis..

3. "Jesus Crist Superstar" då slutar det bara med att dem zommar ut på honom på korset.. och så slutar det så... man får ju inte ens se när han återuprstår.. okej.. de e iofs hela filmen de e fel på.. men särskilt slutet!



jaa... det finns ju tusen dåliga slut.. men de e några av dem.. men slutet på "draktränaren" var as bra.. det var lixom.. jag vet inte.. det ultimata slutet.. okej, slutet på "Avatar" äger oxå.. ;)

men som sagt.. det var skönt att få vara lite barnslig..

haha, juste.. precis när Néa och jag hade satt oss i salongen.. så tänkte vi typ ba: "shit! det här e såå mobbat.. alla e typ jätte små.. dem måste tycka att vi e skit skumma"

och precis då så kommer typ ett tånårspar in som var typ 18 kanske, med typ 1000 percingar, svart hår och massa slingor i olika färger.. och massa kedjor hängandes i skärpet på byxorna.. haha, så bara för att man kanske SER tuff ut.. så kan man faktiskt vara en mjukis på insidan..



kom ihåg det till nästa gång.. ;)




UTSIDAN:




INSIDAN:





okej.. kanske inte exakt sådär då.. men jah hittade ingen bild på en "mjuk" kille X'D


//Ellie (be your self..it´s always the best! ) :''3

någon som kan fatta det? :O

asså de e helt j*vla ****** unbeliveble!

asså jag menar är det någon som har tittat ut genom fönstret? :O de e vitt! hur i ***** gick det till? :O

det var ju vår.. senast i går lixom, man kunde gå ut med bara converse utan att känna att man lixom vattenskadade dem.. och så i mårrse.. när jag kollade ut genom fönstret. så vitt!!!

fattar ingenting.. det skulle ju bli vår.. jag såg faktiskt en krokus komma upp ur GRÄSET i lördags! visst.. bara en liten en.. men iaf!

och nu.. så e allt bara övertäckt med ett vitt äckligt blött täckte..

 lixom gemför? den här bilden togs i lördags.. på våra höns.. och kolla bakrunden..IGEN SNÖ! utan gräs..




och kolla nu på denna nadan.. den togs i mårrse.. DO YOU SE THE DEFRENSTES? :O
.






nästan lite eroniskt faktiskt.. lite som mitt liv just nu: när den äckliga snön som man blivit så trött på äntligen började smälta.. och till och med en liten gul blomma kom fram.. så sabbades allt på en enda natt.. med ett vitt, blött täcke.. som la sig över alla blommor.. och alla värme..så fort gick det.. och sen var all värme och lycka borta..


och nu iaf så ligger jag här på mitt rum.. i min säng.. och känner mig ensammare och kallare än någonsin.. i ett hur omringat av snö dessutom..

och de e inte bara för det som dem flästa vet.. som jag känner mig så här..

det känns som om alla jag tycker om fryser ut mig.. och blir övertagna av andra människor..






Glad påsk?

MOSHI MOSHI!

är det idag som de e påsk? eller de e klart.. man kallar ju inte precis BARA den dagen som påsken egentligen är för påsk.. utan lixom hela helgen.. typ som jul dåra..

men dem flästa firar ju typ påsken i mårrn, på påskdagen.. men vi brukar fira den idag, för att inte krongla till det lixom -.-

men hur är det nu igen? vilken dag e vilken?

en sak e jag iaf säker på: lååååång fredagen e egentligen inte så lååång.. det är inte så att det typ är 25 timmar på dygnet eller så.. som jag trodde... :S (PINSAMT)

utan den kallas typ bara det för att det var dagen då Jesus korsfästes.. och därför KÄNNS dagen lång, vilket den egentligen teckniskt sätt inte är..

men t.e.x förr i tiden så var ALLT stängt, Mat afärer, bio, bowling, resturanger! YOU NAME IT! typ bara för att det skulle värka som en lång dag.. för att man inte behövde gå i skolan.. och häller inte kunde göra något kul.. snacka om att man typ måste ha blivit utmobbad då om man inte var kristen..

aa, komentera gärna och typ säg när ni brukar fira påsk.. asså idag eller i mårrn, eller inte över huvud taget ;)

sorry att jag inte bloggade igår btw, jag var upptagen med att skapa mästerverk *host, host* nej, men jag sydde en tjol.. kanske lägger ut en bild lite senare när den e klar :D



btw, vem var det egentligen som bestämde att man skulle fjanta till påsken så.. asså med påskharar, ägg, kycklingar och påskkärringar.. varför kunde man inte bara fira att Jesus återuppstod.. och sen låta det vara bra så..varför var man tvungen att fjanta till det så?

 ???



Aloha I'a Au Oe <3

//Ellie (what is the ester really about?) :''3  <333






jag tyckte att det var på tiden att ni fick veta sanningen...

jaa, jag tycker att det är på tiden att ni får veta sanningen.. sanningen om mig, mitt liv.. men framför allt den här bloggen..



jaa, även hur ont det än gör att säga det så är det sannt...: Det är inte Gabby som har gjort min design..

jaa, jag vet att det här kommer som en chock.. men ni måste få veta sanningen... det är egentligen jag som har gjort den.. det är jag som är awesome på designer... (och Gabby failar)

men sanningen är den att Gabby pistolhotade mig med en gurka! hon knöt fast mig på en stol med lakrisrämmar! (och matade mig med gelé... men de e en annan historia)

tills! jag hon fick mig att säga... att det är hon som har gjort denna awesomenessade design... men egentligen.. så var det jag :O

jag vet att sanningen gör ont.. och jaa, den svider verkligen.. men har man ett stort lager med sötsaker och godis (och en och en annan gurka..) så vad ska man göra? så det ända sättet för Gabby att få som hon ville... var att utplåna mig... och det gjorde hon!

det gjorde ont! det var lidande! men mest så var det bara gott...

det var allt för mig.. för den här gången.. och nu, nu vet ni saningen..

//dehh werd blogg ownär! hows gåing crejzy... (OR ÄM AJJ??)  :''3


RSS 2.0