Sticker snart! ^^,

Sitter fortfarande i soffan med nattlinne xD Men ska snart börja göra mig i ordning. Och sträcka på mig.. för två och en halv timme i en bil gör inte precis att man blir pigg. (hah: Vad hette den trötta grisen som flyttade till U.S.A? xD svar: Pigg ..  Öhm. Det blev fel.. något sånt)

Ska iaf till Fanny. Jag, Natta, Maggan och Frida ska till hennes land och sova där i två nätter. It's ganna be awesome! :''D

Iaf. Kommer inte kunna blogga tills på torsdag. Sååå... Cya! ..Kram. Puss. Kyss. Kärlek! (<-- hah, bara en sak jag skrev till Ida för ett tag sen. Förrst blev det bara: "Kram.. öh.. puss.. Kyss? Kärlek!" hah.. typ. Gillar "utrycket" iaf) <3 ^^,

 Gammal bild på mina och Fridas skor Converse! :''D När dem var aldeless nya... aaah.. <333


Stora Rosa Kramar Från Mig! :''3

Söndag, Mårgon- Måndag, kväll. Och lite av dem sakerna som hände i mellan det. :''D (xD)

Öhm.. ja. Förlåt för lite dåligt uppdaternande men jag.. (Va faan? förlåt. men: "Dåligt uppdaterande". Det låter sååå... Dummt. Helt enkelt. Varför säger man inte bara: "Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag" ?? Asså förlåt för alla er som säger så. Asså det funkar på er. Eller för er. Men inte för mig. Jag känenr ju skit många som säger det. Asså det "passar" på er.. men för mig så.. njae.. ) xD

Iaf. Igår tog mamma och jag tåget från Nyneshamn. (Tänka sig, Det gick bara ett tåg i timmen!!! Snacka om liten skit stad.. xD)

Medans pappa dåra stannade i båten för att vänta på två kompisar som han ska segla till Danmark med.

Det tog en och en halv timme med tåget. Och vanligtvis när det bara tar några minuter p.g.a att det (I och för sig) bara är två stationer. Såå.. ni fattar kanske att det var ganska långt bort.

Var så trött att jag knappt kunde stå på benen när jag kom hem sen. Så pallade inte blogga. ):

Ooooooooch idag har jag varit upptagen med min tavla till min moster (mammas brorsas fru, konstigt nog så lät det som om hon var typ 60.. "moster".. nej, men ville bara förklara att hon e typ 30.. vet inte varför. Men lät så.. konstigt att säga att man målar tavlor till sina mostrar)

BILDBOMB: (öööh.. ska försöka..) :''D

 Vi gjorde en midsommarkrans till slut. Fanns inte så där överflödigt med blommor precis. Snarare tvärt om. Men "allt går om man bara vill"! :9 (öhm.. gillade inte min mun. Och det funkar helt enkelt inte att göra fyrkanter på paint.. inte att färglägga iaf! :0)

Öhm.. Förlåt.. AH! jag misslyckas med allt jag gör nu känns det som.. men min data har fuckat upp sig. Nej, nej! inta datan.. Bara mobilen... eller Datan och mobien gillar inte varann för tillfället. Men lovar ska försöka. (kan inte styra över teknologin) ladda upp mer en annan dag.. -.-'

I mårrn iaf så sticker jag, Frida, Maggan och Natta till Fannys land. Två och en halv timme med bil.. Men det ska man nog överleva! Men iaf.. kommer inte kunna blogga på två dagar. Kommer hem på torsdag ;)



Öhm.. NU! Bara för att liva upp stämningen, så här är litet citat! Vet inte varför. Men älskar det! :''D

*Jag och Tova sitter på bussen på vägen till skolan. Tova håller på med sin mobil. Så är inte säker på att hon verkligen lyssnade i början av konversationen*

Jag: "Du, Tova? .. Visst är det konstigt vad märkliga drömmar man kan ha?"

*Tova kollar ner på mobilen*

"Mhm.."

Jag: "Vill du veta vad jag drämmde i natt?"

Tova: "Mhm.. visst.." *kollar fotfarnade på mobilen*

Jag: "Jo. Kolla.. Jag var med Najaderna och Neptun på segling. Och vi seglade typ Avanti. Och så var vi typ mitt ute på havet. Och där: På en sten. Så satt han killen som sjunger 'Soul Sister' med en gitarr. Och så ba började han sjunga och spela. Du vet början: 'He-ey! He-e-e-e-ey! He-e-e-e-ey!' Och alla vi i båten kunde texten utantill så vi började sjunga med... och.."

Tova: *vaknade upp från mobilen* "VA? SATT HAN DÄR??!"

Jag: "öööhm.. jaa.?"

Tova: "OFTA!"

Jag: "Öhhh.. jaa?"

Tova: "Asså han??! Som sjunger?? 'Soul Sister'???"

Jag: "eemm.. jaa"

Tova: "OFTA! Fett coolt! Asså han?"

Jag: "jaa.. men Tova.."

Tova: "Asså han! Gud va coolt!!"

Jag: "JA! Men asså Tova..."

Tova: "Wow asså!"

Jag: "JA! Men Tova. Asså.. Det var en dröm!"

Tova: "Men.. Jaha.. -.-'"

xD xD xD <3 Älskar dig också Tova ^^



  <---- (Var bara tyungen. Kom ihåg att jag har laptop. Och ingen "mus" Så det är svårt att skriva!) :''D <33


Okej.. inte alls för att jag erkänner det: men.. det KUNDE vart värre..

Jaa.. det kunde det väl. Antar jag.. Mamma och Pappa kom ju faktiskt hem igen.. sen. Och sen gjorde vi grill spett och grillade på klippan. Jag låste in mig i ruffen medans mamma och pappa satt och snackade med sina kompisar..

Sen gick vi och "dansade" eller mest tittade på, Som sagt så var det ju inte precis folk i min ålder där.. utan vuxna med sina bebisar -.-' Pappa bjöd iaf upp en random tjej som han tyckte kunde dansa bra. Och sen dansade dem i en hel låt (som för mig verkade som en evighet!) men hon verkade glad efterå tiaf.. xD

Pappa fick för sig (klockan tolv på kvällen) att vi skulle gå ner till sjön och bada. Lena (pappas kompis) tyckte att det ät som en underbar idé (åter igen: det var klockan tolv på kvällen!) Så hon drog med sin min mamma, sin man (Per) och Lars-Erik (pappas bästa kompis) ner till sjön.

När vi anlädde till sjön upptäckte vi att bastun fortfarade var varm.. Så pappa och Per satte i gång och började hugga ved och satte igång elden i bastun igen (jag säger detta en gång till: det var klockan tolv på kvällen!!) xD

Så vi (förutom mamma som inte hade lust) Hoppade in och bastade, klockan halv ett på natten.. Trotts att dem är vuxna.. gammlingar.. så var det.. ganska okej.. (som sagt: det kunde vart värre)

När vi blivit tillräckligt varma så sprang vi ner till sjön och hoppade i. Det var precis lagom varmt vatten i sjön. Just den där stunden. När man kastade sig i vattnet. Och såg dimman på sjön, och solen som inte längre syndes.(xD) Alla träden som låg så stilla vis strand kanten. Vassen som vaggade långsamt fram och tillbaka.. det var trollskt.

Och jag tror inte att man lixom får den chansen igen. Jag tror inte att man får känna den häftiga känslan igen.. så det var verkigen skit coolt..

Tyvärr så tillåter inte min data att ladda upp bilder.. men lovar att det kommer en bild bomb senare idag.. annars så kommer jag ju hem i mårrn.. <33

 
Stora Rosa Kramar Från Skärgår'n! :3


Jag vill inte vara den personen som säger "vad var det jag sa" ... men Vad var det jag sa??!

jaa.. Vad var det jag sa?!  Skulle inte hela midsommar gå åt helvete? (jo) ..Har hela midsommar gått åt helvete? (ja) jaa.. då så..  (jag vet att det är lång text ↓ Men snälla läs hela.. Annars fattar ni inte ett skit.. typ)

Okej, det över var väl kanske att ta i lite men om jag ska vara ärlig så har jag haft några Många bättre midsommrar..

Dagen började bra.. jaa. Det gjorde den.. Men sen gick allt åt.. *det mindre bra hållet* 

I natt. Vaknade pappa och kunde inte andas, Jag svär det var så jävla läskigt. Förrst trodde jag att han bara drev. För det lät som om han försökte hyperventilera genom ett sugrör. Det var helt enkelt stopp i hans lungor, Typ i tre minuter. Sen efteråt beskrev han det som om han trodde att han skulle dö. Men han hade ingen aning om vad det berodde på..

..Pappa tänkte att det kanske var något med smäertstillandet till hans sydda finger som kanske hade blivit fel.. eller något sådant. Så för att försäkra att det inte händer igen, så beslöt mamma och pappa sig förat åka in till sjukhuset. Problemet är bara det att vi är i Skärgår'n. Såå.. närmaste akuten var lixom någon timme här i från.

Något senare efter att pappa bestämt sig för att åka och kolla det. Upptäckte jag världens största röda märke på mammas höft. Som pappa så klart tordde var ett fästing bett. Så för att vara säkra på att mamma inte ska få borelia.. Så åkte hon också till akuten..

"Man kan aldrig vara NOG försiktig" .. sa pappa.. Men va kul för mig då..

Så efter sill lunchen, och den underbara jordgubbstårtan som pappas kompis syrra gjort.. (och TILL OCH MED innan dem rest midsommar stången) Så dumpade mamma och pappa mig i båten med datan..

"Yippie".. Vilken midsommar.. visst: Solen skiner.. Maten var god.. Det verkar faktiskt riktigt snart bli sommar.. Men.. HELT ensam.. vill man ju inte vara.. 


Faan också! Faan! Plus att "grannarna" i båten brevid bara dricker snappsar och sjunger falskt.. och håller seriöst på att bli jävligt fulla! 

Vilken midsommar.. Nästa år ska jag faan vra på Vässarö! No matter what it takes! Elinor är där ju... Asså ah! Midsommaren på Vässarö har jag hört ska vara den mysigaste och finaste någonsin.. Dem har altid värsta festen då.  Men eftersom jag är lite för ung för att få jobba där.. Så har jag aldrig fått chansen att uppleva den.

..Men det spelar ingen roll! jag ska dit nästa år! Om jag så måste simma hela vägen! För det här... gör jag inte om! Plus att man inte får ha sprit på vässarö.. Inte ens öl.. Så där finns det minsann inga fulla båtägare som sjunger falskt.

Faan asså.. Det här suger.. 

Jag har massa fina bilder från lunchen.. med den fina tårtan. och så. Men av depristions skäl så har jag ingen större lust att ladda upp dem..
 

Sommar, Sommar, Sooooooomaaar.. ;D

Jaha. då var vi i Malma kvarn med båten! Det är torsdag och vi började åka i går. Vi kom fram runt halv elva på kvällen i går, och la oss sedan i en vik som hette Napolion viken.. Där vi varit några gånger..

Kvälls solen var helt underbar i Napolion viken. Idag iaf så stack vi typ vid tolv och åkte ett par timmar, och nu är vi framme i Malma kvarn, där vi ska träffa mammas och pappas kompisar.. -.-'

Som tur var (eller egentligen helt... jaa, coolt) så fick pappa igång internet utan.. utan lixom det där kortet som vi har. Utan det lixom.. bara funkade, antar att dem hade uppkoping på det där stället.. eller nåt.

Iaf.. det kommer och har inte precis hänt så där värst mycket mer.. så jag lägger upp lite bilder ist ;D <33


 Thihi ;) när vi anlänt till Malma tog i en glass. Sandwich.. (STAVAS..?)


 Hah, snacka om fail. Jag tog ju en bild på galssen.. och stavade rätt.. xD

 Det var propp fullt i Malma, vi fick knappt plats.. men lyckades klämma in oss tillslut.. *puuh..*

 Jag sa ju det: En bild på kvälls solen från igår.. den var underbar.. :) <33

 Det var skit många kappseglings båtar i går i Mälar'n.. ni kanske ser dem små vita trekanterna där.. xD

 Mamma rotade fram massa gamla sommarkläder ur garderoben, jätte bra! men nu! varför nu! om hon hade hittat dem när det var som varmast i skolan så hde det ju varit najs.. ahja, har ju hela sommaren på mig att andvända dem.. ^^

Well, well..  that's it.. Hoppas att ni har en underbar midsommar! ;d

Stora Rosa Kramar Från Skärgår'n! :3


Nu bär det av.. ööhh typ.

Hum.. Försöker skriva en lisa i huvudet över allt som jag ska ha med mig.. och allt som jag måste komma ihåg i sita minuten för att jag behöver det under dagen..

Heh, asså iaf, nu bär det av... snart. Klockan fyra i eftermiddag närmare bästämt. Jag, Mamma och Pappa ska åka ut med båten över midsommar. Denna urtråkiga tradition ristades in förra året.. Då pappa hade lust att åka ut och segla hela enkelt.. och så råkade det bli just på midsommar.. *ahh* .. jag som gillar midsommar så mycket.. Vi brukar åka till.. Åh. Vad heter det nu igen.. Iaf, Något ställe i typ Älvsjö, där dem har dans bana, lotter och ibland hästridning. Jag, Mamma, Pappa, Johan, Morfar och Thyra brukar åka dit.. men den traditionen dödade pappa förra året..

Så nu i stället så får jag stå ut med mammas och pappas urtråkiga (ur gammla) Kompisar.. utan barn!

Vi åker ut till typ.. Äh, det suger så mycket att jag inte ens minns vad den j*vla hamnen heter.. Det ända jag vet är det kommer suga!

Plus att Johan är i spanien och går Explore Belt med Niklas (en scout grej) ..Så det hade ju lixom vart kul att iaf ha någon att spela kort med eller såå.. medans mamma och pappa var med sina kompisar..

Ahja, antar väl att jag får gömma mig i ruffen med min dator.. Kanske, eventuelt kan ta med den så att jag kan blogga.. men jag lovar ingenting.. :)



AHH! dem där j*vla byggarbetarna som lägger om min grannes tak! NU! Asså nu! så hammrar dem inte bara 8 på mårgonen! Utan dem spelar MUSIK också! OCH JAG SKOJAR INTE: HÖGSTA VOLYM! Asså om man öppnar ytter dörren så hör man att det faan hörs i hela kvarteret!! Asså skit högt! Jag sitter i vardags rummet nu, och asså HÄR inne är det som att det är på högsta volym.. ni kan ju bara tänka er hur det där där ute då!!!

AHH! plus att dem typ tog en pause p en timme, och åkte iväg! Och gissa vad? Då lämmnar dem radion på! På högsta volym! Pappa blev så arg att han gick och ryckte ur sladden.. AH assåå.!



Iaf.. jag och mamma kommer hem på söndag. Medans pappa möter upp hans kompisar som ska tillsammans med honom segla med vår båt ner till Danmark (förhoppningsvis, om vädret vill) Och sedan tar jag och mamma tåget ner till Danmark, och lixom byter med pappas kompisar ;)



 Hah, ingen bra bild precis. Men iaf en bild från i måndags när jag och Gabbsys var i Stan.. Hittade dessa snygga skosnören.. kan lägga ut en bättre bild sen.. där man ser motivet på dem.. :)

 Thihi ;) lite suddig bild på sötaste tjejen. <333

 Vår lunch, som vi hittade på ett litet trevligt café- Som hade som en liten "källare" Om ni undrar varfr det var så mörkt.


Aja.. hade inga mer bilder. <33

Hoppas att jag kan ta med mig datan, så att jag kan blogga lite. ^^,


Stora Rosa Kramar Från Mig! :3 

p.s.. åååh.. midsommar kommer suga.. så messa gärna.. och säg om ni har det bättre än mig.. <333

OMG! OMG! OMG! OMG! okej.. så farligt är det inte! Eller joo, det vet väl inte jag än!!

OMG! (förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, varken igår eller idag.. men har varit upptagen.. eller nej, förresten: jag har varit så utråkad, iaf idag, att jag inte haft något speciellt att skriva om. Men läs om vad jag gjorde i går på Gabbsys blogg; www.gabbsys.blogg.se)

IAF, något viktigare: Pappa har typ.. jag vet inte. Men asså pappas kompis ringde för ett tag sen.. och han har hamnat på sjukhus. För att han typ var nere i båten.. och sen fick han en bjälk, en stor än! på fingret.. Så att det vart ett djupt sår.. Så han är typ inne och syr på sjukhuset.

Visst, det är väl bara ett litet finger.. men ändå. Stackars honom.. Och pappa som hatar sprutor och sånt (hah, han har ju i och för sig deabetes) men han tycker inte om sånna med stort... med värkade.. med ni vet mycket påvärkade västskor..  lixom.

Iaf, vi ska snart åka in.. (eller snart och snart, man vet ju aldrig med läkare.. så det kasnke blir frammåt nästa år) och hämta honom.. det är ju bara fingret.. så det är ju klart att han är okej.. men iaf..

i't still scares the shit out of me!

Helt vanlig (men SOLIG) söndag.. :3

Har inte gjort så där värst mycket idag. Har faktiskt inte gjort NÅGOT idag. Ändå så är jag så trött. Konstigt det där. Att man kan bli trött av att inte göra något. Märkligt..

Har bara legat i soffan och sagt:

"öööööh.. jag har trååååååkigt.. jag har ingenting att gööööööra.."

Pappa *som var fullt upptagen med tusen saker*: "NÄMEN HERRE GUD! STACKARS BARN! Kicki! Vi måste göra någonting åt det!!!"


Hah. Men i mårrse tyckte jag att det var aldeless för fint väder för att sitta inne, så tog mina penslar och färger och gick ut..

Tyvärr så insåg jag ganska snabbt att det skulle gå åt helvete. Så jag blev osäriös och tavlan blev misslyckad. Men det gör ingenting. ;D

jaa.... lägger upp lite bilder ist, Av min tråkiga dag.. >.<

 Thihi. Jaa.. här är ett tecken på att vi kanske behöver städa.. jaa.. ( JAG HADE TRÅKIGT: okej..?)

 Vad är en tråkig dag utan glass? xD (heheh.. lite osäriös bild. Osminkad var jag oxå.. och Suddig var den xD)

 EN sak gjorde jag faktiskt: jag satte upp vår.. Tråd.. gunga.. sak. En gunga som är gjord av rep som hänger i trädet helt enkelt! (ganska fin bild faktiskt, hade så klart blivit bättre om jag haft converse ist för blommiga foppa tofflor) och snälla gott folk, ignorera byxorna: det var dem ända sköna jag hade.. okej? xD

 Thihi.. <33  ähm. jaa.. Ignorera bilden, okej..? det var bara en början.. x)

ähm.. Råkade göra en sak.. så det går inte att ladda upp fler bilder... Sorrie.. *skenerad*


VET NI??!! SÄRSKILT DU GABBY! Ni MÅSTE sätta på TV:n i kväll! Klockan nio på.. trean tror jag!!! GISSA VAD SOM GÅR PÅ TV??!!!!! THE BEST THING EVER! Sätt på TV:n då.. så får ni seeee.. *blink, blink*

Stora Rosa Kramar Från Mig! :3

P:S GLÖM INTE ATT TITTA!!!


































En led tråd på vad som går på tv: *i**a*l    *a**s*n: T*i* i* *t!!!!! (tog bort några bokstäver... MOWAHAHAHAHAHA!)

Den stora dagen, som alla väntat på så länge, är äntligen kommen! :)

jaa, Dagen som.. staten (?) kunga paret och kunga familjen planerat i så många månader, är äntligen här. Victoria och Daniels brällop! Tänk att det har krävit så himmla mycket eftertanke och planering.. ;o Och tänk till och med att dem tar pengar av vår skatt. Pengar som t.e.x skulle ha gått till sjukhus mm. Som nu i stället går till att dem ska få festa..

Pappa tycker att det är vansiningt. Det finns ju faktiskt folk som svälter där ute. Ge pengarna till dem, mer behövande! Tänk om man kunde göra det, det kunde ju rädda liv. Men jaja, visst. Det är ju en jätte stor Svensk händelse! Men ändå, det är ju inte utan andledning som man funderar över det..



Just nu, så sitter vi ju så klart och tittar. Man kunde ju inte hjälpa det. Har suttit och kollat i ett par timmar nu ;o hah, men jag menar ärligt. De e ju typ ones a life time. Jag menar hur många gånger gifter sig ens lands kron prinsessa.. ;)

*suck* men vad är det som händer med världen nu egentligen..? Alla tyckte att Victorias klänning var SÅÅ vacker. Men ärligt (ni kanske inte kollade, men läs tidningen då!!) Det var en bit vit tyg ihop satt! Ingen frans, ingen volang, inte ens en enda liten ROSETT! och så var det vit.. nästan axel lös..

Shit asså! snacka om att jag inte tänker se ut så (om jag nu gifter mig asså) Jag ska ha en (behöver inte ens skriva färgen) och den ska vara stor med rosetter, och volanger och blommor.. jag menar ärligt, vit..? Vad är det för tråkig prinsessa som en dag ska styra vårat land..? Shit asså.. -.-'

asså ärligt, snälla komentera. Kollade ni? klänningen. Den var rent ut sagt bara et tyg stycke ihop satt.. asså shit! det här är inte okej med mig.. (!!!!!)





Hahah, det var den ända roliga bilden dem hade på aftonbladet. Dem har ju lixom inte hunnit lägga upp så många. Försökte ta en bild på tv:n.. men naej.. xD

Hah, men kommentera gärna och säg vad ni tyckte om hennes klänning! SÅ TRÅKIG! SHIT ASSÅ! xD


Stora Rosa Kramar Från Mig! :3

yey ;D

Hej, jag är glad! ^^,

Känns så himmla underbart, eftersom att det var tusen år sen jag var glad. (I och för sig, förra veckan var jag jätte lycklig, på lägret asså. Men det var lite som en annan slags lycka) .. <33



Det regnar. Och Åskar. Och blixtrar. Men det gör inget. För jag är glad. <33


Stora Rosa Kramar Från Mig! :''3

AH! varfööör..? -.-'

asså jag.. jag... det! AH!

asså kolla. Våra grannar läger om sitt tak.. Och dem börjar jobba typ sju på mårnarna, och slutar typ vid två.. Och asså dem håller på å spikar och bankar och.. asså visst, visst. Det är väl okej, taket blir ju fint. MEN SJU PÅ MÅRGONEN!

Jag vaknade halv åtta i mårse för att dem bankade... AH! PÅ SOMMARLOVET! fatta min ilska.. Och inte bara det. Dem spelar hög musik också, asså det är ju inte grannarna, utan dem har anställt gubbar som bygger.. så dem tar ingen hänsyn till grannarna! (och särsklit inte barnen som har sommarlov!)


aahh.. plus att dem la det en gång! och sen vart det typ dåligt, så dem fick lägga om hela f*cking taket.. -.-'

Plus att jag vaknade för  typ en kvart sen, av att det plingade på dörren!!! aahh..

 åååh.. snälla låt dem vara klara snart.. D:

Hahah, Hoho.. hihi! HA! NY DATOR! hahah.. hoho, Okej. Det räcker nu, Ellie.. snacka om överreaktion.. -.-'

YEY! ;D FINALY! Äntligen en ny data.. som kanske faktiskt funkar, OCh så slipper man ju ursäkta sig själv jämt på facebook och msn.

"Varför loggade du ut..? ;o"

"sorry.. datan (/Internet) dog..:("

"igen.."

Typ.. Hah, fattar inte att jag gjorde en så stor sak av det.. jag var utan egen dator (till och med) i en dag, För lixom jag hade ju till och med Johans lixom.. xD *dagens ungdom..*

Just nu sitter jag i köks soffan och morfar gick nyss hem (så himmla pinsamt att mamma fortfarnade inte fattar att jag är stor nog att klara mig utan BARNVAKT!)

Ni förstår.. mamma får nämligen dåligt sammvete av att lämmna mig ensam hemma på kvällarna.. särsklit eftersom att jag är ensam hemma hela dagarna (är faktiskt väldigt glad över att jag faktiskt till och med slipper fritids.. eller.. sommarkollo, eller något sånt) xD <-- lite oseriös där, men efter som att min mamma är överbeskyddande sååå.. ja, ni fattar.

Morfar var iaf här och lagade mat åt mig. Mamma tyckte att burk mat igen.. skulle bli lite enformligt.

"Jag och pappa kommer hem JÄTTE sent, Och det är så mörkt och.. bla, bla, bla... " (<-- joo, helt ärligt. Till slut låter hennes ord bara som mummel xD)

jag: "Men ärligt.. det är.. åh, vad heter det? jag har det på tungan.. åååh. Juste: SOMMAR! LJUST you know!"

"Men det är ju mörkt och, vi kommer såå sent och och.." (till slut ger man sig..)

Och gissa när pappa kom hem, SÅÅÅ SENT!    .. vid sju! precis när vi börjat med middan.. FAIL där mamma. Hon är bara SÅ överbeskyddande.. men det ät ju därför jag älskar henne så mycket. <333

Iaf, idag. Såå.. har jag väl inte gjort så jätte mycket. Kollat på "Liftarens guide till Galaxen" (Asså ärligt, har någon sett den? snacka om bra film, asså!)och "Björnbröder 2" medans jag fortsatte med mitt mästerverk *host, host*


 yey.. inte världens bästa bild. Är trött. Ljuset var dåligt. Den är med baby rosa in real! ;)

 oj.. verkligen dålig bild.. ehh.. Men asså. Jaa.. Kan ta en bättre i mårrn, med någonting brevid så att man ser hur liten den verkligen är.. för den är MINI!

// "Ellie-awesome" :''3

p.s VET NI? asså fattar ni min lycka? när man skriver in en "adress" och klickar på enter, så kommer webbplatsen upp på TRE SEKUNDER! TRE! på min förra dator fick man vara lycklig om den blev klar på en minut.. -.-' <333



Antar att jag tydligen får överleva ännu en dag utan en ersättare.. (läs inlägget innan så fattar ni)

Jaa. Rubriken ljuger ju aldrig.
Fattar inte att man faktiskt kan bli så besatt av ett föremål.. Saknar min lilla laptop.. *men den är borta nu, var stark*
men jag har ju faktiskt överlevt dagen någorlunda. Jag målade lite på Niffans tavla. Ni förstår min moster ville nämligen ha något att hänga på väggen i sitt vardags rum.. och då tyckte hon att jag kunde måla en talva.. *suck* de går väl sisådär..
Iaf, jag kom nyss hem från att ha varit ute i tre timmar med pappa på jakt efter en efterträdare.. Vilket slutade negativt..  Vi var i, I stort sätt alla data butiker. (pappa tyckte att jag skulle ha en sån där liten, liten.. mini, ni vet. En.. pc? heter dem det..? iaf, en väldigt liten dator. P.g.a att dem stora laptopsen kostar en del.. )
kräsen som jag är så tog det ju ett tag.. Men när jag till slut hittade min dröm data (GISSA VILKEN FÄRG.. det kan ni aldrig!!!) Så fanns den ju så klart inte i.. *den färgen*.. Utan bara i svart (ÅH, nej. Där gav jag er en ledtråd på att det inte är svart..) Och sen fick vi reda på att den inte ens fanns i svart.. faktum var att ingen utan dem datorerna som visades fanns!!!  Såååå... Juristisk som pappa är. Så fick han så klart lite utbrott på.. killen som jobbade där. Tyckte iofs lite synd om honom. Ingen skulle väl vilja bli utsälld, särskilt inte av MIN pappa.. Men, han får ju skylla sig själv. Han var verkligen dum i huvet..
Så jag får nog vänta lite till.. På min data.. kan ju inte lägga ut bilder dåra. Efter som att det här e Johans data.. och vill inte riskera att han flippar ur när han inser att han har massa av mina bilder sparat på datan.. men kan lägga ut en bild på datan som INTE FANNNS.. passa på att gissa vilken färg det var..

OOooooohhh... det är spännande! spänningen är OLIDLIG!



Klicka för att se större bild
ååååhh.. Svårt att gissa vaa..? ROSA! ingen bra bild precis.. Fanns ingen bra på hemsidan. Den är lite mer baby rosa i verkligheten ;D kanske kan lägga ut en bättre bild på den om jag faktiskt får den.. men vem vet det. Det är ju lämmat åt slumpen
// "Ellie-awesome" Who really mises her Laptop.. -.-'

Domedagens stund är kommen..

Jaa, då är dagen kommen. Dagen som jag. Som ni. Som vi alla fruktat så länge. Dagen eller jag kanske ska säga "stunden", av skamm. Stunden av avund. Men också stunden av förlåtelse. Stunden av uppgivelse. Stunden av död..

Jaa, så kom den dagen till slut; Dagen då min kära dator tillslut packade ihop..

Det är inte bara en stund av skamm. Utan också en stund av medlidande. En stund av sorg. Den var ju trotts allt en bra dator. Pålitlig. Den har stödigt mig i motgångar. Vi har haft många fina minnen tillsammans. Den gången då jag ställde den på en pall i badrummet och chattade medans jag badade. Dem gångerna jag hjälplöst sommnat på tanjent bordet. Och dens höga sure utsläpp underintill hjälpt mig att hålla värmen. Den gången (för bara någon vecka sedan faktiskt) som den överlevde ett fall från soffan på en halv meter...

Allt jag kan säga är att jag är stolt. Stolt över att den faktiskt överlevty så pass länge. Jag fick den ju faktiskt som begangnad av pappa. På min elfte födelsedag. Men jag antar att det är tid att gå vidare nu.. att skaffa en ny dator. En bättre. En efterträdare. Det är tid att vara stark nu.. *inte gråta*.. nej, nej.. INTE..  


.. ÅHHH! VEM FÖRSÖKER JAG LURA! Hur ska jag någonsin hitta en passande efterträdare! Den var ju SÅÅÅ ung! Den var ju bara en liten Laptop! Inte en stark stationär! Den var så uuuuunngg... Men jag antar väl att den är på en bättre plats nu.. Datahimmlen.. Jag vill bara säga: vila i frid, kära dator. 

Ellinor, Var stark..



 (<-- inte min dator, bloggar från Johans data. Kan inte ladda upp bilder. Tagen från google. Såg ut som den äldsta jag kunde hitta)

 Rest in piece..



Maggie gästbloggar ♥

Tjenare!! Maggan här!(som ni ser på överskriften)
 
Jao..var ett tag sen jag blogga nu :) Ellie har nyss kommit och vi sitter och pratar "tjej snack"    (ehhh.. fail, Maggan.. du lät som värsta fjortisen där.. nej, juste. Det är du ju xD//Ellie)
Eller inte! 
Aja måste bara skryta lite: JAG HAR ÅKT FRITT FALL TILT!! 
hahah skit it.

Nej nu ska vi hitta på något riktig kul (får se vad de blir..)

Här e lite bilder XD:

snyggt? xD

Lite fail? ;O

Skit bra taiming? ^^O

Lite sent..

Ojoj! Men ibland måste man bjuda lite på sig själv...xP

Okej kolla nu! Gämför den här bilden ↑ Kolla på mina "bebis fötter" fötter! xO


 
Och sedan på den här!! Hur f*n gick de till?? Asså föttena! OMG!

Puss från lilla mej//Maggan<3333


Har hänt så himmla mycket under dem senaste dagarna att jag helt enkelt inte kan komma på en passande rubrik.. ;D <3

jaa, vad ska man säga. Som vanligt; rubriken säger ju allt. <3

Om ni undrar varför jag inte har bloggat på.. ehh.. ett tag på beror det på att jag har varit i paradiset.. (med andra ord: Vassarö)

Åkte derekt efter skolavslutningen i torsdags. P.g.a att alla andra skolor slutar en dag före oss. Så lägret började tidigt på torsdagen ;) men jag ville ju så kart vara med på avslutningen.

Det tog ca 2 och en halv timme att åka ner till Singö dåär båten till Vässarö går.

Vi kom fram dit typ vid halv tre. Och båten skulle gå halv fyra.. Lite tidiga.. men men. Vi skulle ändå packa om min ryggsäck och sånt. Sen iaf så fick jag åka den lilla lilla båten, på en resa som tog ca 20 minuter, ut till Vässarö. MED PLIGGIS! snacka om att det var pinsamt (för alla er som inte är scouter, d.v.s typ alla. Så vill jag bara säga att Pliggis typ är värsta super scouten, han går nästan alltid trapper spåret med alla miniorer, och bor i stort sätt på vässarö. och är kort sagt scouternas för fader)

När jag kom fram fick jag ta min tunga ryggsäck och bära den bort till den Första ängen. Där jag blev varmt välkommnad av Cassi, Marie, Micke, Niffan, Nicklas, Daniel, Elinor.. eehh.. typ alla.
(och för att göra en lång historia kort så vill jag bara hoppa in och säga att det här lixom inte var "mitt" läger, för jag ska ha en sommarsegling med Najaderna senare in på sommarlovet. För det här var lixom lägret för Miniorerna, killarna och tjejerna som går i tvåan och trean, och jag följde med för att lixom vikariera för Johan och Niklas som går Explore belt i spanien, så jag fick vara "mini ledare")

Någon halv timme efter att jag hade gått så gick vi ner till Fladan och badade.. Det var inte vänligt badväder vill jag bara säga, men miniorerna verkade inte bry sig om det, dem hoppade i som om det hade varit deras badkar hemma.. ;D 

Senare på kvällen sedan så gick vi till Markan. För att köpa godis. Kön var lång (som vanligt dåra) men inte fullt så lång som den var 2008 på Tropea när hela kåren var där.. *uuurhg* stod i kö i tre timmar..

Blev otroligt glad av att så många små ansikten kom ihåg mig från förra året ;) ingenting går upp imot att faktiskt bli ihåg kommen, och veta att man faktiskt måste ha gjort något bra, som fick dem att komma ihåg en.. <333

Nästa dag gick vi Trapperspåret. Utan Pliggis den här gången. P.g.a att vi typ var den ändå kåren som var på Vässarö just den tiden, så han hade väl annat för sig. Men jag och Elinor tog iaf Toomai och.. det gick faktiskt skapligt bra. Eftersom jag har gått den några fler gånger än Elinor så fick jag hålla täten lite.. ^^,

Linbanan såg alla fram imot så klart.. och det är så otroligt underbart att bara se på alla små miniorer innan dem åker linbanan, att se hur dem verkligen är as spända. Det är ju faktiskt ganska högt, plus att det är vatten under. Att se hur dem verkligen vill åka. Men inte är säkra på om dem vågar. Att bara se sig själv som mindre speglas i deras ansikten..

just'ja. innan trapperspåret så hade vi Olympiad. Det är en slags tävling, som egentligen inkluderar flera kårer. Men tyvärr så eftersom att vi var den enda kåren på ön.. så fick vi köra den ensamma.. men det gick ju lika bra det.
Elinor och jag hade en Tanggram kontroll. Ett Tanggram är typ något slags kinesiskt pussel. Vi tog iaf några pussel bitar av kartong och klippte i olika storlekar. Och sen gick det ut på att barnen skulle ta bitarna och forma djur. Och det roliga var att typ nästan alla tjej patrullerna gjorde; Kaniner, hästar, kor, harar och så vidare.. medans killarna gjorde; Dinosaorier, fladdermöss, muterade monster spindlar.. SÅ Elinor och jag fick oss allt ett gott skratt.. xD

minns faktiskt inte vad vi gjorde på kvällen..

tycker kanske inte att det är sådär jätte viktigt att berätta allt som hände! .. men iaf Jag, Puh, Elinor, Cassi och Danne sov i ett tält.. och låt mig säga så här.. Det var lixom som ett ganska stort "rum" med två smårum inuti. (<-- asså tältet) och om man klämde ihop sig lite i dem små "rummen" så fick man plats 3 stycken.. VI SOV 4 I DEN!

hah, så jag, Puh, Elinor och Cassi låg som sardiner i en ask i det ena pytte lilla "rummet" medans Danne hade gott om plats i sitt egna stora "Rum".. men det höll värmen iaf xD

Hahah, men hela resan är ju faktiskt about the miniorerna. Och asså dem jag blev mest fast vid var nog alla små killarna. Önskar bara att jag kunde stoppa alla i en säck och ta med dem hem. Så jag sa typ det till Lucas, Milton, och Max (två små jätte söta miniorer)

jag: "asså. Ni är så söta. Alllihop. Önskar att jag hade en lille bror som var som någon av er.."

Max: "Ellinor..? kan inte jag få vara din 'lillebror'?"
och så sa typ dem andra också sedan. Så nu är jag "storasyster"... gånger 4! eftersom att jag "adopterade" Axel också.. xD
Och dem är ju bara FÖR söta. En kväll så typ gick jag förbi en utan patrullernas tält, och typ ba:
"god natt killar! Sov gott.."
Milton: "Ellinor..? kan inte du.. komma in och ge oss god natt kramar..?"
Jag typ ba (i huvudet) "aaaawww..." :3
Och när vi sedan en dag var i Fladan och padlade, och det typ var värsta stormen.. och typ alla båtarna höll på att blåsa ut till havs.. och alla var lite lätt hysteriska, så sa en liten jätte söt minior, Arvid:
"Ellinor...? Vet.. vet du var Ellen är..?" Och han var typ jätte orolig i rösten.. och nästan lite rädd.
jag ba: "ähm.. Ellen..?"
Arvid: "jaa.. det är min tvilling syster... hon har inte kommit tillbaka än.. vet.. vet du var hon är..?" och han lät verkligen jätte orolig för henne.. ^^,
Men asså det var ju ingen fara. Alla kom ju tillbaka utan skada.. förutom en båt som kapsejsade iofs.. och i den båten satt Ellen.. såå jaa.. Men alla överlevde iaf.. ehh.. Hum..
Och senare sa Arvid att han verkligen hatade sin syster. Jag sa ingenting just då.. men jag visste ju i alla fall att han inte menade det.. :3
Men det kändes i alla fall som om jag hade gjort något bra. För lite innan vi skulle ta båten och åka iväg. Så stod jag och alla miniorerna och grupp kramades (något man gör väldigt ofta på scouterna) så sa dem typ:
Crille: "varför kan inte du bli ledare på Seeone, Ellinor..?"

jag: "vet inte.. man måste ju vara typ.. 16 för att bli ledare.. och jag är ju bara 13, såå.. jaa."

Max: "men, men.. du är jätte bra.. du borde bli ledare!"

Jag: "men.. Ni ska ju ändå börja på Gnagarna till hösten.. så då får ni ju ändå inte ha mig även om jag skulle bli ledare där.. men.. jag kanske skulle bli ledare på Hummlan.. för att Micke är ledare där.."

Max: "nej! det får du inte! Du borde bli ledare på Gnagarna!"

Jag: "hum.. vet inte riktigt.. som sagt jag är ju lite för ung.."

Arvid: "Ellinor.. ska du följa med på nästa läger..?"

Jag: "ähm.. jag vet inte riktigt.. kanske på mini scout. Men ni går ju inte här då lixom.. "

Arvid: "men kan inte du.. typ följa med på vårat läger..?"

Jag: "ähm.. vet inte.. jag känner ju typ ingen ledare där.. Men.. Elinor kanske skulle bli ledare på Insekterna.. och dem har ju samma läger som Gnagarna.. och jag känner ju Elinor.. så om hon blir det så KANSKE jag kan följa med.."

DÅ KASTADE ALLA KILLARNA SIG OM HALSEN PÅ MIG. OCH KRAMADE MIG TILLS JAG KNAPPT FICK NÅGON LUFT OCH SKREK: "JAAA!!"

 En as suddig bild på Max när han ritade på bussen på vägen hem. <33333

 Hah, Lucas i mina solbrillor. Också på bussen. ;D

 Thihi ;) Arvid och Calle. Arvid har en Piñata på huvudet, som.. är lite sönder efter att dem slagit ner den. Heh, Arvid ser lite rolig ut p.g.a att han är (som alla andra) j*vligt speedad av allt godis vi proppat i dem ;) <333

men i alla fall. så även om.. vädret var så där... det regnade i stort sätt hela tiden, Många längtade hem, Och det var sällan man fick sätta på sig varma torra kläder, Man knappt fick någon sömn, Man är i stort sätt död nu.. Så precis som jag sa efter vårseglingen, att trotts allt det... så finns det inte en enda chans att jag skulle missa en enda sekund.. för det finns ingenting som går upp mot att se barnen glada och stråla av glädje..





det är alltid bra med lite frisk luft.. heheh.. (NOT!)

Förlåt för att bloggandet är lite segt nu för tiden.. jag vill blogga, det vill jag ju. Men de e så mycket. ska sy om min skolavslutningsklänning.. ska.. packa.. och blah, blah, blah.. men efter avslutningen och lägret. Då ni!

Idag var vi på.. ehh.. skogsvandring..? vi gick typ dn mil. Till Syndby gård. från skolan.. Det var typ värsta jobbiga vägen genom skogen och allt (TUR ATT JAG INTE BLEV SKOGS SCOUT ASSÅ) När vi äntligen kom dit efter den långa vägen.. Så åt vi.. och Alice, katja, Maija, Tova, Wille, Axel.. Sheshlam.. och några från gf badade. Ganska så vart i vattnet faktiskt.. så jag skulle nog ha badat om.. jaa, håret och sminket lixom (hahah, lät som värsta fjortisen dääär. Men alla som känner mig vet ju att jag inte är sån... Utom Elin) xD


Ähm.. juste! När vi skulle ta bussen hem sen. Så var den propp full. Bara dem små barnen som "kom dit före oss" fick gå på.. så vi fick gå till motorvägen.

Och då.. helt plötsligt så krosades rutan i buss.. kuren? Och glasrutan gick i tusen bitar. Alla typ vände sig om och glodde. Tjejen som satt på bänken,som värkade vara runt 15, såg vättskrämd ut! Sen såg hon bara arg ut.. och hon började agresivt plocka dem minimala glasbitarna ut ifrån sin väska... Lite senare gick personen som kastade stenen (visade det sig) fram till henne och försökte be om ursäkt (vill hellst inte nämna vem det var..) Men hon typ blev as sur, och frågade om hon var dum i huvudet.

Men sen lite senare på bussen på upptäckte vi att hon hade ritsår på hela armarna från glasbitarna. Och såren blödde. Hon grät också.. och pratade i telefån sammtidigt. Hon ringde väl kanske någon kompis.

Magnus gick sedan fram till tjejen för att be om ursäkt. Och hon typ skrek och sa att hon hade sår över hela armarna, och glasbitar i väskan, och att personen som kastade var dum i hvudet! och värkade inte ha en tanke på att ta imot ursäkten.. tyckte ganska synd om henne...

ahja.. lite bilder:























ehhh.. jaa. Laddade bara upp lite random bilder.. ^^, Cya <33


//"Ellie-awesome" :''3

Första "lediga" söndagen på läääääänge..

Har inte riktigt tänkt på det så där.. men det här är typ den första söndagen på länge som jag faktiskt inte har någon inbokat.. Förra helgen städade vi inför igår, och så var vi hos Oscarssons.. Helgen innan det såå.. var jag på vårsagling.. eller var det helgen innan det..

Hur som hällst så var det länge sen jag tog en timeout känner jag. Så det ska bli riktigt skönt med sommarlova faktiskt.

Det ar så himmla underbart att få träffa Elinor igen på Johans studentfest igår. 4 månader går faktiskt fortare än man tror. Fattar inte att det var sååå länge sen hon åkte till Frankrike..

Johans studentfest var iaf lyckad. Det var typ 50 pers här.. som Johan har.. lärt känna under sina 19 år på Jorden. (eller snarare blev tvungen att lära känna om man räknar med släkten)

Även fast DANNE, RAGNMARK och LINDROS var här. Så HIMMLA pinsamt! När dem kom, Fredrik typ ba: "oj. Där kommer ännu mer personer som jag känner.." Jag vände mig om.. och såg mina tre scoutledare! *PINSAMT*

Nu när mamma äntligen snart har städat klart i köket så ska vi typ bege oss till Skärholmen för att försöka hitta en fin klänning till mig på min skolavslutning.

AH! juste.. Elinor, Cassi och Puh är på VÄSSARÖ nu! Kan ni fatta???! VÄSSARÖ! *SÅÅÅ AVISS*  eftersom att Puh och Cassi precis har tagit studenten så har dem ju lixom "sommarlov" så dem får ju göra vad dem vill. Så dem åkte ut några dagar innan lägret på vässarö börjat och fixar i ordning. Och Elinor tog ju studenten för ett år sen så ja..


 En bild som Gabsys tog på mig i typ... torsdags. Hon tycker att jag såg precis ut som en prinsessa ^^, vet inte riktigt om jag håller med om det,särsklit med tanke på kajalen plus att jag har ju aldrig gillat mig själv i profil. Men mitt hår var ju af lockigt och fint. Cause you know; "It's all about the hair!"

cya :3

// "Ellie-awesome" :''3

"Sjug om studentens lyckliga dar.."

Solen har äntligen klämmt sig fram mellan målnen, och det risiga vädret börjar faktiskt avta.. Och det är en underbar dag för en studentfest.. typ. Jag sov hos morfar i natt. För att Mamma och pappa skulle på fest. och Johan skulle fira Cassi och Puhs student... sak. Vi har städat, och dukat.. och lagat mat hela morgonen. och nu väntar jkag på att Johan ska komma ut ur duschen.. AH! jävligt stressigt! Bloggar mer och bättre i mårrn, cya :3 <333

"För jag har tagit studenten, För jag har tagit studenten.." (vadå? det är ju bara 5 år kvar..) xD <3

nae, inte rikgit än. Men Johan tog faktiskt studenten idag, och vi kom precis hem från hans skola där vi såg honom "springa ut". inte värdens roligaste precis, men verkligen ett minne man aldrig glömmer ;) Vi stod på ängen vid huddinge gymnasium, och studenterna sprang över bron till ängen.

Det var proppfullt av människor med skyltar med deras barn (eller något annat) på, med namn, klass och datum ^^ helt plötsligt såg man bara en sjö av vita kläder och blåa mössor evakuera den lilla bron :)

Johan hittade oss efter ett tag då vi bombaderade honom med kramar ^^,

Sen hoppade han upp på flaket med sin klass, Fan va dem hoppade asså! och alla sprutade öl, champange och konfetti på varann! hahah, nästan så man blir lite aviss (om det hade vart cola asså) xD

*suck* önskar att jag visste hur man laddade upp videos, på youtube å de. För då kunde jag ladda upp videon med studenterna ^_^  -.-'

  Flaket som dem åkte på.. ^^,


 ehh.. Galna studenter? xD


 Hahah, kolla in killen till vänster som halsar som faan ur ölflasakan! xD

 heheh, lite muppad bild på Johan p.g.a att han typ just skulle säga något xD

 heheh, skylten som Johan fick. Han var så söt på den bilden! ^^,

 en lite bättre bild ;)

 Alla studenter som springer ut ur skolan, bland allt.. annat folk '_'

 Gabby och Maijas skuggor idag ;D

 ur en annan vinkel.. ^^,

I gess that's it.. ;)

// "Ellie-awesome" :''3


Orienderingsdag.. ''O

MOSHI MOSHI! :''3

som ni kanske märker så har jag inte uppdaterat så värst mycket på et tag. Men det är på grund av att jag har haft det fullt upp på sistonde. Med skolavslutningen och Johans fest och allt. Men jag lovar. När det blir sommarlov så blir det andra bullar ^^,


Idag hela dagen så gick vi runt i skogen och orienterade.( det var lixom orienteringsdagen. Vilket gick ut på att alla elever i hela skolan går runt i skogen och letar efter kontoller..)  Jag, Ilanda, Julia, Elin och Olga gick tillsammans. Det bröjade bra. Vi hittade faktiskt den första kontrollen ;D Och jag hade FAKTISKT rätt! Jag kunde faktiskt läsa kartan.. i början. Alla (typ) sa att vi skulle gå åt andra hållet. Men jag sa tvärt om. Och det var rätt! *Så himmla stolt asså* heheh..

nu är klckan runt ett och jag kom hem för typ en halv timme sen. För när vi var klara så fick vi bara gå hem ^^, Så lite bra var det ju iaf. Förutom att mina fötter verker. Och på en kontroll så gick vi rent upp åt helvet.. eller nåt. I skogen.. och helt fel.. Så vi fick typ klättra ner för värsta stupet *Host, Olgas fel, Host* xD <3

Nu sitter jag i soffan och dricker saft och bara vilar.. men jag ska nog sätta igång och baka snart. Tills på lördag ;)

 hahah, inte så snygga skor.. men man ville ju inte precis lera ner conversen.. ;D

 tyckte bara att bilden var lite fin ;)

 någon.. kontroll..

 Vi satte nummren på benen, precis som på strapatsen. Collingar.. ;D

 Hahah, tog bilden åt fel håll. Jag fick iaf nummer 19. Som mitt födelsedatum ^^

Just'ja. Vi hade klasspincnik igår oxå. Då alla barn tog med sina föräldrar och syskon till skolan. Där vi tittade på några av våra kontverk, åt picnick och spelade bännboll..
ahja ;) ses.. kanske inte hinner blogga så mycket.. bara så ni vet..

//"Ellie-awesome" :''3

RSS 2.0