en annan värld..

är så trött. på allt. allt i detta ödsliga land. på denna ödsliga planet. i detta ödsliga universum.

önskar att man bara kunde byta.. byta ut alla tråkiga varelser, växter och människor. mot något nytt. något spännande. något farligt. en annan plats. en annan tid. ett annat liv.

Om så bara för ett desenium. ett år. en månad. en vecka. en dag.. eller kanske till och med bara för en minut. Bara för att slippa allt detta. och få något nytt..

..något anourlunda. något som inte är som allt annat. nya färger. nya smaker. nya djur. nya människor. nya liv..

Tänk att bara få glömma bort allt. som man hälst skulle slippa. för tänkt egentligen hur mycket onödig information man har i huvudet. t.e.x i vilken årdning alla buss stationer kommer på vägen till skolan. Tänk att bara för en dag få ersätta dom med fara. äventyr. spänning. kärlek. vad som hälst. som faktsikt kanske kunde göra någon nytta.

bara något annat. någon annan värld. en den vi lever i nu. bara för en liten stund. för snart tror jag att jag inte orkar med denna tråkiga planet längre..  





hehe, jaa.. asså. ibland får jag bara som.. visioner. Om massa saker. det kan vara vad som hällst. när jag gör olika saker. det är som att jag lixom blir träffad av en stor metior. en metior fylld med uppenbarelser. som får mig att inse.. olika saker.
Igår såg vi på "Avatar" som mamma hade köpt. den är verkligen osannolik. helt underbar. när jag såg den på bio tyckte jag mest bara att det var en as bra film. men nu slog den ner i mig som en metior från himmlen. Och jag tröttnade på denna värld. för tänk, att bara för en dag, få vara någon annan. någon annan stans. Tänkt att få vara en Avatar. I Pandora. en annan värld. en annan kropp. ett annat liv..  
 


Kommentarer
Postat av: Gabby

Du är så jävla duktig på att skriva Ellie! Förresten när jag läste det där första (trots att jag inte sett filmen) så började jag tänka på avatar utan att veta att det hade med det att göra, haha!

2010-05-02 @ 20:40:00
URL: http://gabbsys.blogg.se/
Postat av: liindblaads

vad tycker du om bloggar som drivs utav killar ?

säg din åsikt på min blogg

kram



2010-05-02 @ 21:03:45
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: Kate

Älskar bloggnamnet!

2010-05-02 @ 21:05:45
URL: http://blondafanskapet.blogg.se/
Postat av: ENTREVISTA, - lär känna bloggarna!

Söt blogg!

2010-05-02 @ 21:06:23
URL: http://entrevista.blogg.se/
Postat av: Maja

Du skriver otroligt bra, fastnade direkt.

2010-05-02 @ 21:11:12
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Em

Vad bra du skriver! Jag tycker också att det hade varit skönt att få vara någon annan för en dag, få vara på en annan planet eller bara helt enkelt byta ut någonting för en tid.

2010-05-02 @ 21:16:19
URL: http://onedreamaway.blogg.se/
Postat av: Maackyy

rolig header ^^

2010-05-02 @ 21:16:28
URL: http://kandykupps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0